jan.kran 11.05.05, 09:38 Tzn. co Wam sie pokazuje jak otwieracie komp? Mnie dzieci zrobiły niespodziankę , cholera jasna. Nawet nie wypada zaprotestowac... Kran. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st0krotka Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 10:48 W domu mam jakiegos kwiatka, chyba jest fioletowy. W pracy mam zdjecie z Everglades. Odpowiedz Link
dede1 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 10:53 Tez mialam tego fioletowego kwiatka. Potem widok zielonej laki. Ale znajomy spec komputerowy skrytykowal pomysly z tapetami mowiac, ze zajmuja duzo pamieci i cos tam cos tam no i teraz nie mam jakiejs specjalnej tapety. Ale nad komputerem wisi obraz z ulozonych przez nas puzzle - misie Gelini i to wystarczy. Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 10:58 Tak, tez tak slyszalam, ze tapety i wygaszacze spowalniaja prace komputera. Odpowiedz Link
ewelinka202 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 10:58 ja mam od jakiegos tygodnia obraz beksinskiego...znalazlam u jednej z Was na homepage i bede za to wdzieczna do konca zycia, przed tym mialam anne geddens (patrz- nadgorliwa i niecierpliwa przyszla mamuska:: Odpowiedz Link
dede1 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 10:57 Ale ze mnie klamczucha. Wlasnie sie wymeldowalam z AOL i ujrzalam moja tapete, na ktora jak widac nie zwracalam uwagi. Jest to przepiekna blekitna woda morza czy tez oceanau z wysepka i palmami w oddali. Juz nic nie rozumie. Dopiero co mi tlumaczono, ze tapeta jest be. Odpowiedz Link
triskell Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 11:03 A ja mam moje własne zdjęcie deszczowych kropelek na czerwonym rododendronie. Wcześniej miałam "Pooka" Briana Frouda. Obrazy Beksińskiego oboje z Joshuą mieliśmy na komputerkach po tym, jak go zamordowano, bo oboje bardzo to przeżywaliśmy (dałam J. album Beksińskiego w prezencie na pierwsze jego urodziny po naszym poznaniu się i to jest jedna z jego ulubionych książek). Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 11:06 Ja mam urocze zdjęcie exa -)))) ppp Dobrze że dzieci mają dobry kontakt z Tatusiem... Kran. Odpowiedz Link
ewelinka202 beksinski 11.05.05, 11:56 to Ty jestes tym specem od beksinskiego??? nawet nie wiesz, jaka jestem Ci wdzieczna, ze przez Ciebie na niego wpadlam! pozarlam juz wszystkie strony o nim, chcialam przez amazon zamowic album, czy po polsku, czy po niem., ale nie ma! no, a ze jade do polski w piatek (hurrra) to sie rozgladne! apropo, Twoja homepage to naprawde odjazd!!!! Odpowiedz Link
triskell Re: beksinski 12.05.05, 02:24 ewelinka202 napisała: > to Ty jestes tym specem od beksinskiego??? Nie, to nie ja. Nie mam też homepage'a. Natomiast mam w komputerze kilkadziesiąt obrazów Beksińskiego, chętnie wyślę . Jeśli ktoś lubi, to mam też chyba z setkę obrazków Susan Seddon-Boulet, też czasem są u mnie na tapecie Odpowiedz Link
jan.kran Re: Okazało się... 12.05.05, 08:14 ... że mamy trzy rózne konta na kompie. Ja na razie korzystam z konta Młodej i tam była tapeta z exem. Teraz Młoda ściągneła sobie drzewo języków indoeuropejskich. I słusznie, bo od jesieni zaczyna min. studiować lingwistykę. Junior ma jakieś anime. A ja się muszę zastanowić. Waham sie między Breslau a jakimś Boschem, Chagallem czy innym ulubionym malarzem. Kran. Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 13:24 Ja mam zazwyczaj swoje zdjecia, ktore sobie co jakis czas zmieniam. Teraz mam widok na jezioro i Alpy przed burza:o) Odpowiedz Link
mazurka313 Re: Jaka macie tapete ? fotke dzieci 11.05.05, 14:22 ja mam fotke swoich dzieci jak walcza o chipsa Odpowiedz Link
mulinka Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 14:23 kran - wspolczuje mnie tez dziecko zainstalowalo tapete - koszmarnego kroliczka i...tez nie wypada zaprostowac, bo tak sie cieszyla... na pocieszenie dodam, ze po jakims czasie juz sie tapety "nie widzi" ) Odpowiedz Link
kornikuno Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 14:52 moje rodzinne miasto.... a MMZ swoje czyli Rzym Pozdrawiam IzaBella Odpowiedz Link
blue_jay Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 14:57 u mnei byly takie zakretasy, co same robily tapete zladowalo mi sie toto z CD Bjork, ale mi sie znudzilo i teraz nie mam tapety.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 15:00 A ja mam nadal Asicowego Aniola na Slonce. On jest taki pieukny, ze jeszcze mi sie nie znudzil. Odpowiedz Link
roseanne Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 15:37 ogolnie mowiac zdjecia robione wlasnorecznie, wlasno rodzinnie badz od przyjaciol teraz akuratnie mam Lazienki Odpowiedz Link
tamsin Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 15:49 ja mam w pracy zdjecie mojego psa, a w domu zdjecie mojej suczki ) ale tak naprawde mam ochote wstawic sobie zdjecie tych kolarzy co nam Ponponka pokazala, normalnie kusi mnie jak diabli ) Odpowiedz Link
monhann2 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 18:34 tamsin, w pracy chcesz tych kolarzy??? Go for it!!! I napisz reakcje wspolpracownikow, hihi Odpowiedz Link
tamsin Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 18:39 no w ramach popularyzowania Polski, kolarze na tapecie )) nie wiem czy ktos by cos powiedzial, przeciez ubrani sa, stoja tez elegancko, a ja po prostu dumna jestem z naszej druzyny ))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 18:31 Ja mam glównie samochody zeby sprawic przyjemnosc mezowi ale ja sama lubie popatrzec.Czesto zmieniam marki,teraz mam moja ulubione BMW. Odpowiedz Link
liloom Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 19:15 w pracy nic nie mam sama nie wiem dlaczego, w starej pracy mialam jakies nasze zdjecie wakacyjne plaza w tajlandii)) miodzio w domu tapety wprowadza moj M. i teraz mamy ogrod japonski, przedtem mielismy taka smieszna tapete z geo chyba, ktory zmieniala sie co pare minut/sekund? - widoki z calego swiata - przepiekne zdjecia Odpowiedz Link
bibi1 Re: Jaka macie tapete ? 11.05.05, 22:07 u nas co rusz to nowa tapeta, ale glownie sa to zdjecia dzieci. Ostatnio byl Kubus jak jadl loda(chyba wstawie do albumu) i Pawelek w krolestwie swoich zabawek. A na wygaszacz mam akwarium,ktore uwielbiam Odpowiedz Link
spongia Re: Jaka macie tapete ? 12.05.05, 01:43 ja mam moja suke z kieliszkiem wina wyglada jakby sobie troche z niego upila i siedzi przymulona w rzeczywistosci tak sie ustawila a przymulona dlatego ze namietnie wpatrywala sie we mnie siedzaca na kanapie i cos jedzaca a kieliszek stal na lawie na drugim mam paskudny las ktorego nie lubie (ale ja na to nie zwracam uwagi - zawsze cos mam otwarte i tapety nie widac - nawet nie wiedzialam co jest i musialam sie orientowac) Karolek Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Jaka macie tapete ? 12.05.05, 13:01 A ja poniewaz nie mam wlasnego kompa, tylko korzystam z kompa kolegi nie mam wplywu na tapete. W kazdym badz razie zanim sobie wejde na stronke Kobiecej Polonii, na monitorze ukazuje sie jakasik kobiecina z duzym cycem Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jaka macie tapete ? 28.05.05, 13:35 Moja najnowsza)))) Mam na cały ekran i czasem to nawet startuję kompa tylko po to żeby na to popatrzeć... www-lnc.usc.edu/~brannon/pix/surreal/dali-last-supper.jpg Kran. Odpowiedz Link
mijaczek Re: Jaka macie tapete ? 28.05.05, 15:44 Wlasnie wrzucilam sobie Erika kleczacego przed swoim tortem urodzinowym ze zlozonymi rekami jak do modlitwy zaciskajacego oczy i myslacego zyczenie zanim zdmuchnie swieczki :o) Odpowiedz Link
ampolion Re: Jaka macie tapete ? 28.05.05, 15:28 Webshots! www.webshots.com/homepage.html Odpowiedz Link
kjustynab Re: Jaka macie tapete ? 28.05.05, 23:03 Obecnie mam Jurka Dudka. Kazde zdjecie, co mi sie podoba sobie daje na tapete. Ale raczej pozytywne obrazy i osoby. A Dudek wielki jest! kjb Odpowiedz Link
effata Re: Jaka macie tapete ? 28.05.05, 23:56 Ja mam zdjecie trojki moich dzieci ... spiacych w jednym lozku od najmniejszego do najwiekszego (zaaranzowane na potrzebe chwili ). Rzadko zdarza sie im spac w tym samym czasie, wiec w ciagu dnia czesto zamykam wszystko do paska i marze ... o blogiej ciszy. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Jaka macie tapete ? 29.05.05, 06:40 A ja mam cudowne zdjecie naszego papieza,rece ma przylozone do czola,tak jakby chronil twarz przed sloncem i sie tak cudownie smieje tak troche lobuzersko Odpowiedz Link