tamsin 21.06.05, 16:48 news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4115164.stm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:04 Hydraulik potrzebny od zaraz !!! O matko, wszystkie przewody mam do naprawy. Odpowiedz Link
tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:11 nie wiem dlaczego do mnie do domu taki hydraulik nigdy nie zawita. Ja musze ogladac cos w rodzaju tego goscia: www.xenophilia.com/news/butt_crack.jpe Odpowiedz Link
myszka888 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:14 Bo ten piekny hydraulik w Polsce jest! Tamsin- Ty zamowienie zloz, z Polski przyjedzie i naprawi co bedzie trzeba Odpowiedz Link
frankie36 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:15 Tamsin ty nie narzekaj,jakis czas temu musialam zadzwonic po fachowca,bo zamknelam kluczyki w samochodzie.Przyjechal taki sapiacy,spocony i z wielka nadwaga,jak sie nachylil zauwazylam plame na doopie w bardzo stosownym miejscu.Zrobilam wszystko co w mej mocy zeby nie musial siadac w moim samochodzie)))) Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:26 ja chcę taką koszulkę! no pomysł jest super i realizacja niezła Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 21:18 Podoba mi sie to - fajne poczucie humoru. : ) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 22.06.05, 17:00 A u mnie byl hydraulik w poniedzialek. O ranyyyyyyyyyyyyyy oczu nie moglam oderwac. Buuuuuuuuuuuuuu i nic z tego,ale co sobie popatrzylam to moje. Ot starej babie glupoty w glowie siedza. Odpowiedz Link
tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 22.06.05, 18:10 lepiej popatrzyc na cos milego niz kosmatego i spoconego )) ja tam nie mam nic przeciwko ladnym hydraulikom.. Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 10:50 Ale swietny pomysl:o)) Toz to powinni rozwiesic w calej Europie:o)) No i jak by taki hydraulik do mnie przyszedl to nie wiem co by bylo ehhh....Zawsze przychodza tylko jakies skapcaniale pasibrzuchy:o( Odpowiedz Link
ampolion Francuzi też potrafią 14.07.05, 03:20 Francuska odpowiedź zachęcająca do odwiedzania ich kraju - projekt zaakceptowany przez Chiraca: rdplumbing.com/Service/plumberHelper.gif Odpowiedz Link
triskell Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 11:01 No pięknie, dopiero co człowiek wyjechał z Polski, a tu dowiaduje się, że ten hydraulik zostaje . Odpowiedz Link
daisy123 wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 16:34 Na notatke ze zdjeciem polskiego hydraulika natknelam sie w dzisiejszym wydaniu "Metra" w Mediolanie. Drugim polskim akcentem byla wiadomosc, ze Polka i dalej bylo podane pelne imie i nazwisko pelniaca funkcje pokojowki i opiekujaca sie dzieckiem Roberta De Niro "wyczyscila" mu dom z kosztownosci i ubran na sume 95 tys zielonych. Odpowiedz Link
tamsin Re: wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 16:51 a to interesujace, bo u nas o tej gospodyni domowej tez glosno, ale nikt nie wspominal ani imienia ani nazwiska, ani narodowosci. Ona wyczyscila pare domow, nie tylko tej zony/czy bylej zony R. deNiro. Europa powinna sie nauczyc politycznej poprawnosci i unikac takich szczegolow. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 17:15 ciekawe, czy ona sobie teraz mysli. - Upiecze mi sie, nikt nic nie zauwazyl. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 19:54 haha, swietne, usmialam sie i jutro to wykorzystam do egzaminu ustnego z fluency, bo jako temat wybralam sobie Eastern European workers in England ) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 21:58 tutaj pisze o tej Polce: www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/lok.htm#1 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:07 Straszna popelina z ta gosposia, 100 razy bardziej wole naszego hydraulika. ))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:12 no to chyba to dlugo jej sie nie "upieklo" bo jakos zauwazli od razu, ze im wcielo "troche" rzeczy za $95K... ale durna ta gosposia, trzeba bylo jej wyjadac z lodowki, dluzej by sie nie domyslili p.s. tez wole hydraulika, jakos lepiej mu sie ze slepek patrzy ) nie mowiac o tym, ze wyglada na to ze swoimi narzedziami idzie do pracy i nie musi szperac po mieszkaniach ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:49 Tez uwazam, ze zupelnie bez sensu. Jak juz chciala sie szybko wzbogacic to lepiej napasc na bank, kobietom sie udaje czesciej niz mezczyznom. Statystyki tak podaja i ja uwazam ze bardzo to logiczne Krasc u pracodawcy to popelina i wstyd. Stawiam nadal na hydraulika ) niech on nam reputacje ratuje. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:56 a po co krasc ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 23:02 No pewnie ! ) Mozna kupic los !!! Sylwek , ja w przenosni gadam. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 23:26 ale czasami sie mowi,"On,Ona skradla mi serce )" Odpowiedz Link
tamsin Nasz sexy hydraulik bedzie naprawial EU!!! 27.06.05, 21:05 Kariera naszego hydraulika moze sie rozwinac w politycznym kierunku, kto wie czy go nie zobaczymy na szczytach rzadu europejskiej unii!! news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4627111.stm Odpowiedz Link
sylwek07 a to o Naszym hydrauliku :-))) 27.06.05, 22:13 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2784662.html Odpowiedz Link
sylwek07 jeszcze jeden link :-)) 27.06.05, 22:16 praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2780485.html Odpowiedz Link
a.polonia Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 27.06.05, 22:59 uprzejmie informuje, ze uzylam hydraulika podczas egzaminu z fluency i pani byla zachwycona, calkiem niezle mi poszlo Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 27.06.05, 23:06 a.polonia a to nie zle Odpowiedz Link
myszka888 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 03:36 a teraz bedzie tez pielegniarka serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2816036.html?x=0 Odpowiedz Link
neeki Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 18:54 a moim zdaniem ten hydraulik jest beznadziejny, gdzie on tam przystojny. moze dlatego ze stranie nie lubie facetow z dlugimi wlosami. co do pielegniarki to tez moglaby byc lepsza i darowaliby sobie ten krzyz na dekolcie Odpowiedz Link
mon101 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 19:46 Fakt, ze pielegniarka wyglada troche prowincjonalnie, moze jednak kilku panow zagraniczniakow pojedzie sie "oplastrowac"? Wielu lubi takie ugrzecznione panienki, no i ten mundurek!!!! Odpowiedz Link
ania_2000 pielegniarka 13.07.05, 20:46 www.poland-tourism.pl/ czy tylko mnie sie wydaje ze ta reklama jest dosc ponizajaca - niejako sugeruje podtekst seksualnych usluch swiadczonych przez panie ubrane w stroj pielegniarki... hydraulik byl ok jako odpowiedz na inna reklame ale to? a moze mam po prostu nieco spaczone spojrzenie zepsute pruderyjna reklama amerykanska? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: pielegniarka 13.07.05, 21:13 I co wy chcecie od tej dziewczyny ??? Dobra para do naszego hydraulika. )) Ja nie bede nic a nic wybrzydzac. Wedlug mnie znakomity chwyt reklampowy i juz. Odpowiedz Link
neeki Re: pielegniarka 13.07.05, 21:31 no by jej zapieli ten uniform kiedys polska to byly walace sie chalupy i bociany a teraz beda przekonani ze kazdy polak to hudraulik a polka to pielegniarka nie wiem juz co lepsze Odpowiedz Link
gherarddottir Re: pielegniarka 13.07.05, 21:36 no wlasnie::.....na poczatku pomyslalam sobie, owszem facet nie kulawy, pielegniarka ladna i urocza...ale na Pana czy nie mozna reklamowac Polski nie uzywajac do tego profesji? Dlaczego polski facet to hydraulik a nie np makler? a polska kobieta to pielegniarka z dekoltem, a nie np atrakcyjna, zadbana 50 latka na nartach? Odpowiedz Link
ania_2000 Re: pielegniarka 13.07.05, 21:47 ja to wogole mysle, ze juz jak reklamowac turystyke - no bo w koncu jest to cala kompania reklamowania polskiej turystyki (czy moze sie myle? ale skoro strona jest turystyczna?)- to dlaczego pielegniarki i hydraulicy???? dlaczego nie np. stado mlodziezy na deskach w tatrach?? albo jakis windsurfing na helu? cos w tym guscie? no ok - czepiam sie mialo byc humorystycznie z tym hydraulikiem - i bylo. taki jednorazowy zart ale jak to ma byc seria? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: pielegniarka 13.07.05, 21:57 Stado mlodziezy i 50 latka na nartach tez by mi sie podobalo )) Choc sama nie lubie reklam naduzywajacych symboli z podtekstem wyraznie seksualnym , te dwie przeszly latwo przez moja cenzure. Sa humorystyczne i na luzie, podtekscik jest ale nie jakis wyuzdany, raczej z tych w dobrym tonie i na czasie. Jeszcze raz wspomne - Umiejmy sie troche posmiac z siebie, inaczej inni za nas to zrobia. Odpowiedz Link
jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 02:24 Ja uważam te reklamy za inteligentne i dowcipne ... takie pokazania języka w stronę Zachodu który ma delikatnie mówiąc ciekawe podejście do PL:-ppp Następny ma być budowlaniec.. K. Odpowiedz Link
tamsin Re: pielegniarka 14.07.05, 03:41 mnie na pierwszy rzut oka to bardzo sie spodobala do pary z hyraulikiem, no taka dobrana para - on cos jej naprawi, a jak sie skaleczy to ona bedzie umiala mu plaster przylepic oczywiscie jak zobaczylam te zdjecie z rozpietym fartuchem, to juz mi nie przypominala pielegniarki tylko pania co przychodza na zamowienia w roznych ubrankach no i oczywiscie jak neeki dodala o tym krzyzu, ktorego uprzednio nie widzialam, no to juz jakos tak nieciekawie to moje skojarzednie wyszlo. Czekam na reszte zdjec proletariatu i innych Odpowiedz Link
jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 08:32 Tamsin nie wiem jak w Stanach i PL ale w Norge pielęgniarka ma wysoki status społeczny. A to że Norwegom Polacy kojarzą sie z malarzami i hydraulikami oraz budowlańcami mi nie przeszkadza. Kto z Norwegów zatrudnił raz polski proletariat robi to ponownie. Polacy pracują najczęściejdużo lepiej i efektywniej niż Norwegowie. Jeżeli chodzi o krzyż to u mnie w fabryce wiele osób nosi jako ozdobę a nie symbol religijny. Po drugie często spotykam sie z pytaniem czy jestem katoliczką. Polska podobnie jak Filipiny jest kojarzona z katolicyzmem. Ja też czesto pytam się moich kolegów o Ich religię. Poza tym oburzamy się na stereotypy w widzeniu PL. A czy my jesteśmy lepsi? 12 lat mieszkałam w DE i obracałam sie wyłacznie wśrród Niemców. Nikt z moich niemieckich znajomych nie był krzykliwym piwoszem w Lederhosen domagającym się oddania Breslau i Prus Wschodnich. A taki stereotyp Niemca pokutuje wśród wielu Polaków. Kran. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: pielegniarka 14.07.05, 15:46 Kranie masz racje zgadzam sie w 100%. Szczegolnie jesli chodzi i status pielegniarki w Norwegii i opinii o polskich robotnikach... Sama mialam doswiadczenie z norweskimi i nie dosc, ze zdzieraja kase to sa kompletnie do niczego (krzywo polozona glazura).Znajomi Norwegowie po dosiwadczeniu z polskimi fachowcami juz norweskich nie chca zatrudniac, i to nie dlatego ze sa drozsi, ale dlatego ze sa gorsi niz polscy. Co do katolickiego obrazu kazdego Polaka to tez sie tutaj z tym zetknelam... Przecietny Norweg uwaza, ze jak Polak to katolik, a jest przeciez roznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tamsin Re: pielegniarka 14.07.05, 15:57 w naszych regionach akurat niedosyt polskich robotnikow, a nawet jak sa to nie przereklamowani, za to irlandzkich nie brakuje ) Odpowiedz Link
mon101 Re: pielegniarka 14.07.05, 17:41 Zgadzam sie, ta reklama jest po prostu humorystycznym nawiazaniem do hydraulika symbolu taniej sily roboczej. Tylko dlatego zostala dostrzezona, a o to przeciez w reklamie chodzi, moze byc kontrowersyjna, ale wazne zeby zrobila wrazenie i zeby o niej mowiono. I to sie tej reklamie udalo, nie musiala sie za bardzo "reklamowac". Oczywiscie mlodziez na nartach i piecdziesieciolatki sa OK, ale kto o takiej reklamie by mowil???? Za "gladka", a takich wiele. Odpowiedz Link
jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 08:37 Może macie inne zdjęcia ale ja obejrzałam te z linku na GW i żadnego rozpiętego fartucha nie widzę a krzyż też się nie rzuca woczy. Natomiast zwróćcie uwagę na obuwie pielegniarskie )) Osieme godzin w czymś takim na posterunku , hihihi. Kran. Odpowiedz Link
ampolion Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 05:29 No tak, panie mają obiekcje wobec konkurencji, wolałyby taki wizerunek: www.associatemedical.com/images/nursewithgloves.gif Odpowiedz Link
jan.kran Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 10:20 ampolion napisał: > No tak, panie mają obiekcje wobec konkurencji, wolałyby taki wizerunek: > www.associatemedical.com/images/nursewithgloves.gif > ))))))))))))) Kran. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 10:21 Oj, ta siostra jest tylko od podwojnej lewatywy . )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 15:27 Ampolion, takie pielegniarochy to tylko nadaja sie na badania prostaty ) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 15:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2819828.html Odpowiedz Link
mon101 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 17:45 Brawo! Nareszcie mamy przedsiebiorczych politykow! Odpowiedz Link
maellissa Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 18:42 eksuze mua - ale co maja z tym wspolnego politycy???? i dlaczego od razu przedsiebiorczy???? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 18:49 A do ostatniego artykulu ty zajrzala ??? Odpowiedz Link
maellissa Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 19:05 Wczesniej nie zajrzala - ale teraz zajrzala i sie baaaardzo usmiala) zdjecie Piechoty w koszulce)hihihi - wyglada jak palant, albo gej) (nie mam nic przeciwko gejom)) ..."Ministrowie błagają o kolejne koszulki i plakaty - mówił po sesji uradowany minister."... ps. pielegniarka - to jest zdjecie prawdziwej pielegniarki. Ale hydraulik? okazuje sie, ze jest to model. No to co jest? Przyjada takie francuzy do POlandu i zaczna sie rozgladac za hydraulikami i co? Mnie tam sam pomysl sie bardzo podoba, hydraulik fajny, pielegniarka fajna-ale po co ta cala afera dookola? z tym blaganiem? Odpowiedz Link
kasia157 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 20.07.05, 12:42 No ja wlasnie przeczytalam w holenderskim tygodniku Elsevier o naszym hydrauliku. Narobil szumu, a wiadomo prasa niewazne czy dobra czy zla byleby byla Odpowiedz Link