Dodaj do ulubionych

Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-)

21.06.05, 16:48
news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4115164.stm
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:04
      Hydraulik potrzebny od zaraz !!!
      O matko, wszystkie przewody mam do naprawy.
    • frankie36 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:05
      Cudnesmile)))
      • tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:11
        nie wiem dlaczego do mnie do domu taki hydraulik nigdy nie zawita. Ja musze
        ogladac cos w rodzaju tego goscia:

www.xenophilia.com/news/butt_crack.jpe
        • myszka888 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:14
          Bo ten piekny hydraulik w Polsce jest!
          Tamsin- Ty zamowienie zloz, z Polski przyjedzie i naprawi co bedzie trzeba big_grin
        • frankie36 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:15
          Tamsin ty nie narzekaj,jakis czas temu musialam zadzwonic po fachowca,bo
          zamknelam kluczyki w samochodzie.Przyjechal taki sapiacy,spocony i z wielka
          nadwaga,jak sie nachylil zauwazylam plame na doopie w bardzo stosownym
          miejscu.Zrobilam wszystko co w mej mocy zeby nie musial siadac w moim
          samochodziewink))))
          • jennifer_e Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 17:26
            ja chcę taką koszulkę!
            no pomysł jest super i realizacja niezła wink
    • greeneyes27 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 21.06.05, 21:18
      Podoba mi sie to - fajne poczucie humoru. : )
      • grazyna10 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 22.06.05, 17:00
        A u mnie byl hydraulik w poniedzialek. O ranyyyyyyyyyyyyyy oczu nie moglam
        oderwac. Buuuuuuuuuuuuuu i nic z tego,ale co sobie popatrzylam to moje. Ot
        starej babie glupoty w glowie siedza.
        • tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 22.06.05, 18:10
          lepiej popatrzyc na cos milego niz kosmatego i spoconego wink)) ja tam nie mam
          nic przeciwko ladnym hydraulikom..
          • kurczak1976 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 10:50
            Ale swietny pomysl:o)) Toz to powinni rozwiesic w calej Europie:o))

No i jak by taki hydraulik do mnie przyszedl to nie wiem co by bylo
            ehhh....Zawsze przychodza tylko jakies skapcaniale pasibrzuchy:o(
      • ampolion Francuzi też potrafią 14.07.05, 03:20
        Francuska odpowiedź zachęcająca do odwiedzania ich kraju - projekt
        zaakceptowany przez Chiraca:
        rdplumbing.com/Service/plumberHelper.gif
    • triskell Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 11:01
      No pięknie, dopiero co człowiek wyjechał z Polski, a tu dowiaduje się, że ten
      hydraulik zostaje tongue_out.
      • daisy123 wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 16:34
        Na notatke ze zdjeciem polskiego hydraulika natknelam sie w dzisiejszym
        wydaniu "Metra" w Mediolanie.

Drugim polskim akcentem byla wiadomosc, ze Polka i dalej bylo podane pelne imie
        i nazwisko pelniaca funkcje pokojowki i opiekujaca sie dzieckiem Roberta De
        Niro "wyczyscila" mu dom z kosztownosci i ubran na sume 95 tys zielonych.
        • tamsin Re: wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 16:51
          a to interesujace, bo u nas o tej gospodyni domowej tez glosno, ale nikt nie
          wspominal ani imienia ani nazwiska, ani narodowosci. Ona wyczyscila pare domow,
          nie tylko tej zony/czy bylej zony R. deNiro. Europa powinna sie nauczyc
          politycznej poprawnosci i unikac takich szczegolow.
          • asia.sthm Re: wloska prasa tez zuwazyla... 23.06.05, 17:15
            ciekawe, czy ona sobie teraz mysli.

- Upiecze mi sie, nikt nic nie zauwazyl.
    • a.polonia Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 19:54
      haha, swietne, usmialam sie i jutro to wykorzystam do egzaminu ustnego z
      fluency, bo jako temat wybralam sobie Eastern European workers in England wink)
    • sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 21:58
      tutaj pisze o tej Polce:

www.dziennik.com/www/dziennik/wiad/lok.htm#1
      • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:07
        Straszna popelina z ta gosposia, 100 razy bardziej wole naszego hydraulika.
        smile)))
        • tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:12
          no to chyba to dlugo jej sie nie "upieklo" bo jakos zauwazli od razu, ze im
          wcielo "troche" rzeczy za $95K... ale durna ta gosposia, trzeba bylo jej
          wyjadac z lodowki, dluzej by sie nie domyslili wink

p.s. tez wole hydraulika, jakos lepiej mu sie ze slepek patrzy smile) nie mowiac
          o tym, ze wyglada na to ze swoimi narzedziami idzie do pracy i nie musi szperac
          po mieszkaniach smile)
          • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:49
            Tez uwazam, ze zupelnie bez sensu.
            Jak juz chciala sie szybko wzbogacic to lepiej napasc na bank, kobietom sie
            udaje czesciej niz mezczyznom. Statystyki tak podaja i ja uwazam ze bardzo to
            logiczne tongue_out
            Krasc u pracodawcy to popelina i wstyd.
            Stawiam nadal na hydraulika wink) niech on nam reputacje ratuje.
    • sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 22:56
      a po co krasc smile)
      • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 23:02
        No pewnie ! smile)
        Mozna kupic los !!!

Sylwek , ja w przenosni gadam.
    • sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 23.06.05, 23:26
      ale czasami sie mowi,"On,Ona skradla mi serce wink)"
    • tamsin Nasz sexy hydraulik bedzie naprawial EU!!! 27.06.05, 21:05
      Kariera naszego hydraulika moze sie rozwinac w politycznym kierunku, kto wie
      czy go nie zobaczymy na szczytach rzadu europejskiej unii!!

news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4627111.stm
    • sylwek07 a to o Naszym hydrauliku :-))) 27.06.05, 22:13
      serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2784662.html
    • sylwek07 jeszcze jeden link :-)) 27.06.05, 22:16
      praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2780485.html
    • a.polonia Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 27.06.05, 22:59
      uprzejmie informuje, ze uzylam hydraulika podczas egzaminu z fluency i pani
      byla zachwycona, calkiem niezle mi poszlo wink
      • sylwek07 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 27.06.05, 23:06
        a.polonia a to nie zle smile
    • myszka888 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 03:36
      a teraz bedzie tez pielegniarka
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2816036.html?x=0
      • neeki Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 18:54
        a moim zdaniem ten hydraulik jest beznadziejny, gdzie on tam przystojny. moze
        dlatego ze stranie nie lubie facetow z dlugimi wlosami.
        co do pielegniarki to tez moglaby byc lepsza i darowaliby sobie ten krzyz na
        dekolcie
        • mon101 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 13.07.05, 19:46
          Fakt, ze pielegniarka wyglada troche prowincjonalnie, moze jednak kilku panow
          zagraniczniakow pojedzie sie "oplastrowac"? Wielu lubi takie ugrzecznione
          panienki, no i ten mundurek!!!!
          • ania_2000 pielegniarka 13.07.05, 20:46
            www.poland-tourism.pl/

czy tylko mnie sie wydaje ze ta reklama jest dosc ponizajaca - niejako sugeruje
            podtekst seksualnych usluch swiadczonych przez panie ubrane w stroj
            pielegniarki...

hydraulik byl ok jako odpowiedz na inna reklame ale to?

a moze mam po prostu nieco spaczone spojrzenie zepsute pruderyjna reklama
            amerykanska?smile

• asia.sthm Re: pielegniarka 13.07.05, 21:13
              I co wy chcecie od tej dziewczyny ???
              Dobra para do naszego hydraulika. smile))

Ja nie bede nic a nic wybrzydzac.
              Wedlug mnie znakomity chwyt reklampowy i juz.
              • neeki Re: pielegniarka 13.07.05, 21:31
                no by jej zapieli ten uniform wink kiedys polska to byly walace sie chalupy i
                bociany a teraz beda przekonani ze kazdy polak to hudraulik a polka to
                pielegniarka wink nie wiem juz co lepsze wink
                • gherarddottir Re: pielegniarka 13.07.05, 21:36
                  no wlasnie::.....na poczatku pomyslalam sobie, owszem facet nie kulawy,
                  pielegniarka ladna i urocza...ale na Pana czy nie mozna reklamowac Polski nie
                  uzywajac do tego profesji? Dlaczego polski facet to hydraulik a nie np makler?
                  a polska kobieta to pielegniarka z dekoltem, a nie np atrakcyjna, zadbana 50
                  latka na nartach?
                  • ania_2000 Re: pielegniarka 13.07.05, 21:47
                    ja to wogole mysle, ze juz jak reklamowac turystyke - no bo w koncu jest to
                    cala kompania reklamowania polskiej turystyki (czy moze sie myle? ale skoro
                    strona jest turystyczna?)- to dlaczego pielegniarki i hydraulicy????

dlaczego nie np. stado mlodziezy na deskach w tatrach?? albo jakis windsurfing
                    na helu? cos w tym guscie?

no ok - czepiam siesmile
                    mialo byc humorystycznie z tym hydraulikiem - i bylo. taki jednorazowy zart
                    ale jak to ma byc seria?
                    • asia.sthm Re: pielegniarka 13.07.05, 21:57
                      Stado mlodziezy i 50 latka na nartach tez by mi sie podobalo smile))
                      Choc sama nie lubie reklam naduzywajacych symboli z podtekstem wyraznie
                      seksualnym , te dwie przeszly latwo przez moja cenzure.
                      Sa humorystyczne i na luzie, podtekscik jest ale nie jakis wyuzdany, raczej z
                      tych w dobrym tonie i na czasie.
                      Jeszcze raz wspomne - Umiejmy sie troche posmiac z siebie, inaczej inni za nas
                      to zrobia. smile
                      • jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 02:24
                        Ja uważam te reklamy za inteligentne i dowcipne ... takie pokazania języka w
                        stronę Zachodu który ma delikatnie mówiąc ciekawe podejście do PL:-ppp
                        Następny ma być budowlaniec..
                        K.
                        • tamsin Re: pielegniarka 14.07.05, 03:41
                          mnie na pierwszy rzut oka to bardzo sie spodobala do pary z hyraulikiem, no
                          taka dobrana para - on cos jej naprawi, a jak sie skaleczy to ona bedzie umiala
                          mu plaster przylepic wink oczywiscie jak zobaczylam te zdjecie z rozpietym
                          fartuchem, to juz mi nie przypominala pielegniarki tylko pania co przychodza na
                          zamowienia w roznych ubrankach wink no i oczywiscie jak neeki dodala o tym
                          krzyzu, ktorego uprzednio nie widzialam, no to juz jakos tak nieciekawie to
                          moje skojarzednie wyszlo. Czekam na reszte zdjec proletariatu i innych wink
                          • jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 08:32
                            Tamsin nie wiem jak w Stanach i PL ale w Norge pielęgniarka ma wysoki status
                            społeczny.
                            A to że Norwegom Polacy kojarzą sie z malarzami i hydraulikami oraz budowlańcami
                            mi nie przeszkadza.
                            Kto z Norwegów zatrudnił raz polski proletariat robi to ponownie.
                            Polacy pracują najczęściejdużo lepiej i efektywniej niż Norwegowie.

Jeżeli chodzi o krzyż to u mnie w fabryce wiele osób nosi jako ozdobę a nie
                            symbol religijny.
                            Po drugie często spotykam sie z pytaniem czy jestem katoliczką. Polska podobnie
                            jak Filipiny jest kojarzona z katolicyzmem.
                            Ja też czesto pytam się moich kolegów o Ich religię.

Poza tym oburzamy się na stereotypy w widzeniu PL.
                            A czy my jesteśmy lepsi?
                            12 lat mieszkałam w DE i obracałam sie wyłacznie wśrród Niemców.
                            Nikt z moich niemieckich znajomych nie był krzykliwym piwoszem w Lederhosen
                            domagającym się oddania Breslau i Prus Wschodnich.
                            A taki stereotyp Niemca pokutuje wśród wielu Polaków.
                            Kran.
                            • gherarddottir Re: pielegniarka 14.07.05, 15:46
                              Kranie masz racjesmile
                              zgadzam sie w 100%. Szczegolnie jesli chodzi i status pielegniarki w Norwegii i
                              opinii o polskich robotnikach...
                              Sama mialam doswiadczenie z norweskimi i nie dosc, ze zdzieraja kase to sa
                              kompletnie do niczego (krzywo polozona glazura).Znajomi Norwegowie po
                              dosiwadczeniu z polskimi fachowcami juz norweskich nie chca zatrudniac, i to
                              nie dlatego ze sa drozsi, ale dlatego ze sa gorsi niz polscy.
                              Co do katolickiego obrazu kazdego Polaka to tez sie tutaj z tym zetknelam...
                              Przecietny Norweg uwaza, ze jak Polak to katolik, a jest przeciez roznie.
                              Pozdrawiam
                              • tamsin Re: pielegniarka 14.07.05, 15:57
                                w naszych regionach akurat niedosyt polskich robotnikow, a nawet jak sa to nie
                                przereklamowani, za to irlandzkich nie brakuje wink)
                      • mon101 Re: pielegniarka 14.07.05, 17:41
                        Zgadzam sie, ta reklama jest po prostu humorystycznym nawiazaniem do hydraulika
                        symbolu taniej sily roboczej. Tylko dlatego zostala dostrzezona, a o to
                        przeciez w reklamie chodzi, moze byc kontrowersyjna, ale wazne zeby zrobila
                        wrazenie i zeby o niej mowiono. I to sie tej reklamie udalo, nie musiala sie za
                        bardzo "reklamowac". Oczywiscie mlodziez na nartach i piecdziesieciolatki sa
                        OK, ale kto o takiej reklamie by mowil???? Za "gladka", a takich wiele.
            • jan.kran Re: pielegniarka 14.07.05, 08:37
              Może macie inne zdjęcia ale ja obejrzałam te z linku na GW i żadnego rozpiętego
              fartucha nie widzę a krzyż też się nie rzuca woczy.
              Natomiast zwróćcie uwagę na obuwie pielegniarskie smile))
              Osieme godzin w czymś takim na posterunku , hihihi.
              Kran.
          • ampolion Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 05:29
            No tak, panie mają obiekcje wobec konkurencji, wolałyby taki wizerunek:
            www.associatemedical.com/images/nursewithgloves.gif
            wink
            • jan.kran Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 10:20
              ampolion napisał:

> No tak, panie mają obiekcje wobec konkurencji, wolałyby taki wizerunek:
              > www.associatemedical.com/images/nursewithgloves.gif
              > wink

smile)))))))))))))
              Kran.
            • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 10:21
              Oj, ta siostra jest tylko od podwojnej lewatywy .
              smile))
            • tamsin Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 15.07.05, 15:27
              Ampolion, takie pielegniarochy to tylko nadaja sie na badania prostaty wink)
    • gherarddottir Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 15:42
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2819828.html
      • mon101 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 17:45
        Brawo! Nareszcie mamy przedsiebiorczych politykow!
        • maellissa Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 18:42
          eksuze mua - ale co maja z tym wspolnego politycy???? i dlaczego od razu
          przedsiebiorczy????
          • asia.sthm Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 18:49
            A do ostatniego artykulu ty zajrzala ???
            • maellissa Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 14.07.05, 19:05
              Wczesniej nie zajrzala - ale teraz zajrzala i sie baaaardzo usmialasmile)
              zdjecie Piechoty w koszulcesmile)hihihi - wyglada jak palant, albo gejsmile) (nie mam
              nic przeciwko gejomsmile))
              ..."Ministrowie błagają o kolejne koszulki i plakaty - mówił po sesji uradowany
              minister."...

ps. pielegniarka - to jest zdjecie prawdziwej pielegniarki. Ale hydraulik?
              okazuje sie, ze jest to model. No to co jest? Przyjada takie francuzy do
              POlandu i zaczna sie rozgladac za hydraulikami i co?smile

Mnie tam sam pomysl sie bardzo podoba, hydraulik fajny, pielegniarka fajna-ale
              po co ta cala afera dookola? z tym blaganiem?smile
    • kasia157 Re: Proba poprawy reputacji - sexy hydraulik ;-) 20.07.05, 12:42
      No ja wlasnie przeczytalam w holenderskim tygodniku Elsevier o naszym
      hydrauliku. Narobil szumu, a wiadomo prasa niewazne czy dobra czy zla byleby
      bylasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka