marta_midwest 24.06.05, 22:52 Milego weekendu dziewczyny i chlopaku,trzymajcie sie wszyscy chlodno i sucho! I mnie troche sie ochlodzilo wiec istnieje szansa ze przezyje do poniedzialku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: Milego weekendu:) 25.06.05, 01:01 Tobie również miłego weekendu życzę. Ja tu od razu po powrocie wpadłam w wir mnóstwa wydarzeń, dzisiaj DJuję w klubie, jutro chcemy się wybrać do kina na Autostopem przez Galaktykę, a w niedzielę po rytuale z okazji przesilenia letniego jest u mnie potluck (i nie muszę chyba dodawać, że do tej pory należałoby usunąć ze środka pokoju malowniczo rozbebeszone walizki i w ogóle trochę posprzątać przed przybyciem gości). A za oknem cieplutko, ale ja to akurat lubię. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Milego weekendu:) 25.06.05, 21:07 milego weekendu zycze,ja dzis znow malowalem nastepny osrodek dla mlodziezy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Milego weekendu:) 25.06.05, 21:13 Ooo, dzieki, po takim dluuugim (od czwartku) weekendzie potrzebuje odpoczac. Za duzo tego dobrego, mozna zwariowac ) Sylwek , ty jak zwykle pracowicie spedzasz czas. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Milego weekendu:) 25.06.05, 21:22 asia.sthm ale juz koniec z malowaniem bo mlodziez przyjezdza ) Odpowiedz Link
tamsin Re: Milego weekendu:) 26.06.05, 01:32 ja mialam malowac drzwi ale upal wypedzil mnie do zimnego kina jak tak dalej z upalami bedzie to wszystkie filmy co leca w lecie zobacze ) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Milego weekendu:) 26.06.05, 02:58 Przylaczam sie do zyczen milo-weekendowych! Dla wszystkich Ja tez mam wolny weekend (nie czesto sie to zdarza), i sobote spedzilam na plazy. Nic sie nie poopalalam, do wody tez nie weszlam, ale i tak bylam mokra- caly czas kropil deszcz! Od czasu do czasu i zmoknac fajnie! Odpowiedz Link
mulinka Re: Milego weekendu:) 26.06.05, 15:38 wczoraj bylo 36 stopni, dzis ma byc chlodniej.....32! Odpowiedz Link