myszka888 11.08.05, 04:45 Najprawdopodobniej 49000 stuknie nam na forum, gdy ja bede smacznie spala, ( To juz tylko 20 wpisow!)dlatego juz teraz chcialam pogratulowac zwyciezczyni/zwyciezcy wprawnego klikania na forum! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: 49 000 11.08.05, 11:07 nie boj sie Myszencjo, ja moge w twoim imieniu ustrzelic , a jak wstaniesz to przyjdz z musztardowka sobie pogratulowac. Buzka. Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 11:31 No tak, Asia i Kran obie przyczajone przy komputerach. To taka zwyczajna Trinia nie ma szans na ten numerek. Trzeba było, Triniu, pisać nocą jakieś posty o niczym i zgarnąć numerek, jak wszyscy spali. Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 11:37 A zaraz pewnie Asica w ostatniej chwili wyskoczy i numera capnie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: 49 000 Triskell :-))) 11.08.05, 11:42 Ostatni numerek nie pamiętam który miałam z spólkę z Sylwkiem... Się certoliliśmy czyj ma być ,on mi chciał podarować ja Jemu ))) Stanęło na fifty - fifty. Jeżeli mój jest dzisiejszy to go masz . Za to co wnosisz do forum. Kran)))) Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 Triskell i Kran :-))) 11.08.05, 11:45 jan.kran napisała: > Ostatni numerek nie pamiętam który miałam z spólkę z Sylwkiem... > Się certoliliśmy czyj ma być ,on mi chciał podarować ja Jemu ))) > Stanęło na fifty - fifty. > Jeżeli mój jest dzisiejszy to go masz . > Za to co wnosisz do forum. To może tym też się podzielimy? W tej chwili z moich wyliczeń wynika, że ten 49000 to był jeden z postów o godz. 11.37 Obie napisałyśmy po poście o tej godzinie - ja w tym wątku, a Ty o tym, ile już jesteś na forum. A więc remis? Jeśli tak, to mam już w sumie półtora numerka . Odpowiedz Link
jan.kran Re: 49 000 11.08.05, 11:52 Ja z reguły nie bawię się w polowanie , bo i tak zawsze mnie ktoś ubiegnie... Ale myślę że tak naprawdę to jest taki nasz numerek naszym wspólnym dobrem. Taka atmosfera jak tu nie panuje na zadnym dużym forum otwartym. Nigdzie , oprócz dwóch małych ukrytych i forów tematycznych nie czuję się tak spokojnie i bezpiecznie. Acha ,jest jeszcze jedno forum suurrealistyczno - aluzyjne , otwarte. Ale tam pisze mało osób i rzczej niewiele o sprawach osobistych. Tu nie mam obawy że jakiś zręcznie ciśnięty kamień lub niepotrzebna złośliwość świśnie mi koło ucha jak otworzę drzwi. Więc wieczorem wpadnę z jakąś musztardówką na cześć.... Kran)))) Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 12:00 W zupełnosci się z tym zgadzam. Pisałam już niejednokrotnie, jak bardzo atmosfera tego forum mi odpowiada i jak bezpiecznie się tu czuję. Naprawdę cenne jest takie forum, na które wchodzi się z ciekawością i radosnym oczekiwaniem, a nie ze ściśniętym sercem, zastanawiając się "Kto tym razem postanowił mi dokopać". Dodam jeszcze, że sympatyczne jest też forum na Kafeterii, do którego link podała Monika w wątku o zdjęciach z Portland. Ja sama dopiero dziś tam dotarłam, ale widzę, ze tam również ludzie są raczej po to, by przyjemnie razem podyskutować, niż by rywalizować ze sobą . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 49 000 11.08.05, 12:00 Szanowna Myszencjo, z przykroscia donosze ze numerka nie zlapalas moimi paluchami, bo nas tu kolezanki wycyckaly dokladnie. Niemniej bedziemy wieczorem opijac i mozemy nawet obspiewac: I belong to Glashshshgow.... PS. niecnym kolezankom gratuluje i sciskam. ale 50 000 jeszcze przed nami. Jeszcze mnie popamietacie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: 50 000 11.08.05, 12:03 Ponieważ ne TEN numerek mam zero szans przy moim refleksie więc się zadowoliłam mniejszym. Kran))) Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 12:03 asia.sthm napisała: > niecnym kolezankom No wiesz, Asiu! My tu z _całym_forum_ postanowiłyśmy się numerkiem podzielić, a Ty nam mówisz, że my niecne? Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 12:08 No to ja się jeszcze przed pójściem spać szybciutko z Wami napiję. Będzie mi się lepiej spało Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 49 000 11.08.05, 12:11 No to ciach ! na dobre sny )a ja na apetyt A Europa zaraz lunczyk dostanie, bo jej juz kiszki graja. Odpowiedz Link
triskell Re: 49 000 11.08.05, 12:14 asia.sthm napisała: > A Europa zaraz lunczyk dostanie, bo jej juz kiszki graja. No to... za Europę! I dobranoc . Kraniku, pozdrowienia mężowi przekazałam, a teraz będę go wabić pod prysznic . Odpowiedz Link
jan.kran Re: 49 000 11.08.05, 12:34 Użyj do peelingu chili i curry może zadziała :-pppp Kran. Odpowiedz Link
jan.kran Re: 49 000 11.08.05, 12:06 triskell napisała: > asia.sthm napisała: > > niecnym kolezankom > > No wiesz, Asiu! My tu z _całym_forum_ postanowiłyśmy się numerkiem podzielić, a > Ty nam mówisz, że my niecne? )))))))))) Kran. Odpowiedz Link
myszka888 Re: 49 000 11.08.05, 12:56 To gratulacje dla Triskell i Kranika) Jako ze u mnie poranek- nadstawie musztardowke- a tak, na dobry poczatek dnia! ) Odpowiedz Link