Dodaj do ulubionych

o**pieje...

08.09.05, 15:10
...jak mozna siedziec przy zamknietym oknie kiedy w srodku jest 27 stopni? jak mozna swiecic
oglupiajaca jarzeniowke w srodku dnia majac biurko przy oknie?
auuuuuuuuuu oszaleje....
ratunku!!!!
mowa o mojej kolerzance z ktora dziele pokoj biurowy...koszmar...poczucie humoru
-10...elastycznosc -20...
nie pomoglo tlumaczenie, ze takie swiatko mnie meczy okropnie...i ze moze kiedy nie jest
zdecydowanie potrzenbe mozna je wylaczac?
dodam, ze przez pierwsze miesiace mojej pracy tutaj mowilysmy sobie tylko dzien dobry i do
widzenia...
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: o**pieje... 08.09.05, 15:44
      Moze byc gorzej! co bys zrobila jakby ona do tego dodala radio ze stacja non
      stop na country music??????

p.s. o ja mam takich historii duzo, pamietam jak agencja przyslala mi do pomocy
      babeczke z pieciocentymetrowymi paznokciami, koledzy w pracy czekali na mnie
      aby zobaczyc moja reakcje, balam sie podac jej reke, wiec od razu wyslalam do
      jakiegos zajecia, naciskala klawisze na keyboard przy pomocy tych paznokci.
      Ogolnie byla beznadziejna wiec po tygodniu za opobolna ulga pozegnalysmy sie.
    • triskell Re: o**pieje... 09.09.05, 01:42
      kociaszek napisała:
      > mowa o mojej kolerzance z ktora dziele pokoj biurowy

Kociaszeczku, napisałaś kiedyś: "czasem widze takie kwiatki...i chcialabym, jesli
      sadze podobne, zeby mnie ktos poprawil.." No to poprawiam - koleżance smile A
      koleżanki owej współczuję.
      • kociaszek Re: o**pieje... 09.09.05, 09:58
        Tris, super dzieki, regresja...moze dlatego, ze czasem rzeczywiscie nie zwracam uwagi piszac szybko!!!
        kolezanka, koleZanka, koleZanka, kolezanka, kolezanka, kolezanka, kolezanka, kolezanka, kolezanka,
        kolezanka....
    • samo Re: o**pieje... 09.09.05, 02:01
      Powiedz jej,że mieszanie światła sztucznego ze słonecznym jest szkodliwe dla
      oczu a ty masz problemy ze wzrokiem.Jesli będzie jej ciemno, doradz włączenie
      lampki biurowej. W przypadku okna to ja bym otworzyła i powiedziała że jest mi
      niedobrze, jest duszno i nie mogę oddychać. Nie przejmuj się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka