jan.kran 22.09.05, 21:16 Nasz forumowy gołąbek najedzony i wypoczęty grucha i czaęa na przesyłki. Kran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 21:54 Ja też, tak dawno zaden gołąb do mnie nie przyleciał. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 22:49 co wy takie pazerne na golebie To ja dostalam pierwszego z nowego golebnika ))wielki zaszczyt! juz go zreszta wypuscilam spowrotem Dzieki Jarzabku . Odpowiedz Link
triskell Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 22:56 Asiu, od razu "pazerne". A może na przykład "samotne", "zapomniane"? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 23:01 Triniu ze starego golebnika to do was zawsze cos latalo a ja bylam ta samotna zapomniana daj sie teraz czlowiekowi pocieszyc . Odpowiedz Link
mulinka Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 23:03 no to sie cieszcie, cieszcie i tak jestescie moje! - wszystkie trzy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: @na gazecie n/t 22.09.05, 23:41 Asiu odfrunal na gazete, bo mi bylo najlatwiej odpowiedziec. na sidorku masz moj pracowy adres, oszczedz go sobie gdyby @ gazetowe sie lenily. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 22:59 no polecial, mam kwit w wyslanych Odpowiedz Link
asica74 Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 23:01 kopiuj i wysylaj na sidorka Odpowiedz Link
triskell Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 22.09.05, 23:15 U mnie dalej nic. A mój adres 3skell@gmail.com Od czasu mojej wizyty w Seattle Monika nie pisze. Zrobiłam coś źle? Złym gościem byłam??? Mnie się wydawało, że wszystko jest OK, a teraz zachodzę w głowę... Nie znoszę nie wiedzieć, co jest grane. No i się nam rozryczała Trinia Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Triniu masz @ 22.09.05, 23:26 Triniu nie rycz. Jak Monika nie chce to ja ide ci wyslac najladniejszego z siwymi piorkami ) Odpowiedz Link
samo Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 23.09.05, 10:55 Ojejku, dopiero teraz to przeczytałam... Triniu ja ciebie odwiedzę jak będę w Seattle u koleżanki. Jeszcze nie wiem kiedy, bo jak wiesz wszystko jest zawieszone, ale no co tu dużo gadać pali mnie się na Zachód. I do Moni (tej mojej świruski) i do Ciebie. Tylko musisz obiecać że low carb zarzucisz na chwilkę żebyśmy mogły się czymś dobrym uraczyć, np. domowym baileys albo innym smakołykiem. Wysyłam Ci dużo ciepła i nie martw się wcale a wcale. Buźka Odpowiedz Link
triskell Samo 23.09.05, 12:02 Pofrunął do Ciebie na gazetowe konto gołąbek z dawno już zapowiadanym moim adresem. A Bailey's się z Tobą na pewno napiję, przyjeżdżaj więc jak najszybciej . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 29.09.05, 10:16 Zalecialy oba ale tylko jeden odfjuuunal spowrotem. Odpowiedz Link
monika_a_b Re: asiu.sthm masz @na gazecie n/t 27.09.05, 01:23 Oj, Triniu... Chodz, podam ci chusteczke... Dopiero dzisiaj zajrzalam na KP i przede wszystkim na ten watek, o ktorym mi wspomnialas... Tak jak ci juz pisalam w mailu w poprzednim tygodniu, po prostu nie mialam czasu na maile... Coz, tak sie zlozylo. Widze, ze powstalo przez to male zamieszanie, o czym nie mialam zielonego pojecia, wiec spiesze sie i tutaj usprawiedliwic. Numer 1: Komp sie rozkraczyl, diabelec nie lapal internetu w siec, a wiec trzeba go bylo naprowadzic na dobra droge, czyli sformatowac... A wiec odbyla sie wpierw cala bajka z przerzucaniem danych na mojego ledwo dychajacego staruszka, co trwalo niemilosiernie dluuugo... Numer 2: Wzielam sie za bardziej aktywne poszukiwania pracy, jako ze ona sama do mnie raczej nie przyjdzie, czyli udalam sie na targi Job Fair... Po czem powysylalam troche CVs... I czekalam na odpowiedz... I nadal czekam... Nic to, w nastepnym tygodniu wybieram sie na nastepne targi pracy, a wiec znow trza sie do nich przygotowac... Poza tym troche potelefonowalam po Europie, aby dodac sobie otuchy na tej obczyznie... Pomoglo! ) No i czytam ksiazke po angielsku, aby szybciej poszerzyc zasob mojego slownictwa... PS: Ja tez nie znosze nie wiedziec, co jest grane, ale staram sie nie panikowac... Ja w ogole predzej zlapie wtedy za telefon, niz zaczne pisac maile. Koi mnie sluchanie czyjegos cieplego glosu, tym bardziej ze w ciagu dnia nie mam za bardzo do kogo sie odezwac... I nic zlego nie zrobilas! Prosze to wycofac! Nie chcialabym, aby teraz cale grono KP pomyslalo, ze ja taka jakas dwulicowa, czy cus... Jakos dziwnie sie poczulam, gdy to przeczytalam... Ja naprawde bardzo sie ucieszylam z tego, ze mnie odwiedzilas, co tez ci powiedzialam... Mam rowniez nadzieje, ze uda mi sie namowic mojego L na maly wypad do Olympii... Na razie chyba przejadly mu sie weekendowe wyjazdy, gdyz cale lato tak jezdzilismy... Nie szkodzi, poczekam... Pozdrawiam serdecznie... Sle juz ciut jesienny promyk slonca na ocieplenie duszy... Odpowiedz Link
gherarddottir Monia Monhann 23.09.05, 13:53 Kochana dzieki za golabka, wyleci ode mnie moze jutro bo dzis sie pakuje!) Usciski Odpowiedz Link
ag.ni Triskell 24.09.05, 06:02 masz maila na gmail (i ta sama wersje na gazecie), mam nadzieje ze ktoras dotrze Odpowiedz Link
triskell A do Samo i Asi pofruną jutro... 24.09.05, 11:23 ... bo gołąb nie zając i też czasem musi odpocząć, a nie tak całą noc w klawiaturę stukać. Tak więc trochę podkarmię, piórka na fioletowo pofarbuję - i dopiero jutro wypuszczę do Was . Odpowiedz Link
asica74 Re: A do Samo i Asi pofruną jutro... 24.09.05, 11:28 no ktos otworzyl golebnik i wroble sie rozfrunely Odpowiedz Link
asica74 Re: A do Samo i Asi pofruną jutro... 24.09.05, 11:48 mail.google.com/mail/?view=att&disp=inline&attid=0&th=10675f7aad6c9734 chyba wszyscy sprawdzaja ten watek, to wklejam tu cos smiesznego Odpowiedz Link
asia.sthm Golab do Asicy74 24.09.05, 22:51 polecial na gazete. daj mu troche czasu i nie stresuj biedaka - niech se najpierw polata. ten glupi Gmail nie chce mi sie otworzyc a nastepnego konta nie zdzierze :o) co to bylo smiesznego? daj tu albo na yahoo Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Golab do Asicy74 24.09.05, 23:34 no to popedzilam go spowrotem. Golebie powinny miec medal za to latanie :o) Odpowiedz Link
triskell Samo... 25.09.05, 11:51 ... _coś_ do Ciebie poleciało. Chciałabym "to" móc nazwać gołębiem, ale jak zaczęłam piórka mu na fioletowo farbować, to zaczął coraz bardziej przypominać papugę. On sam twierdzi, że jest "the pigeon fairy"... no i dyskutuj tu człowieku z gołębiem. Odpowiedz Link
samo Triskell, 27.09.05, 00:20 gołąb doleciał, przez Twoje eksperymenty ma problem z tożsamością płciową, przetrzymam go do wieczora i puszczę z powrotem. Jest takie piękne słońce że nie mogę siedzieć w domu. Jadę rowerem nad rzekę pogapić się na nie trochę bo depresja jesienna za rogiem się czai. Odpiszę więc ciemną nocą :o) Odpowiedz Link
samo Re: Triskell, 27.09.05, 11:57 Nie, nie sowę, tylko pstrokatego netoperka z fioletowym afrofutrem :o) Już poleciał, trochę nie chciał, bo daleko,ale w końcu uległ. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Gołąb Pocztowy III 27.09.05, 09:27 Ja tez chce golabka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
triskell Gołąbek troszkę zaniemógł... 28.09.05, 03:24 ... w związku z czym informuję, że z kolejnymi listami wyślę go dopiero jutro. Będzie i mail dla Samo, i obiecane zdjęcia dla Moniki, i od dawna zaległy mail dla Asi.sthm. Dziś gołąbek pospał sobie właśnie półtorej godzinki i zaraz podejmie kolejną próbę czynności pt. jedzenie, może tym razem się uda - zwłaszcza, że za godzinkę gołąbek na tańce wychodzi, to jakaś energia by się przydała. Odpowiedz Link
samo Re: Gołąbek troszkę zaniemógł... 28.09.05, 03:28 Oj, ciężko bedzie się przestawić z nocnego trybu życia na dzienny i w dodatku z pracą... Wiem coś o tym. Odpocznij i smacznego. Mnie tam się nigdzie nie spieszy, mogę na gołąbka poczekać. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gołąbek troszkę zaniemógł... 28.09.05, 14:07 Triniu , ty dochodz do siebie , odtancz swoje itd i itp (takie ladne skroty mi sie przypomnialy na raz ) Ja poczekam na golebia, sowe, netoperka, dwie sroki za ogon i stado krukow jak bedzie potrzeba. nie pali sie )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm. na gazecie n/t 10.10.05, 10:44 Asiu wieczorkiem odpisze. Ps. Sylwek dzieki za wyjasnienie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm. na gazecie n/t 10.10.05, 19:46 Asiu juz odpisalam przed chwila, bede teraz zagladac do golebnika co pare minut. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asiu, odpisalam 11.10.05, 14:48 ----> znowu ten golab ma bardzo dobre skrzydla Odpowiedz Link
myszka888 Mulinko 14.10.05, 05:15 polecial do Ciebie. Mam nadzieje, ze nie zaginal po drodze... Pozdrawiam Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko 14.10.05, 05:27 kochanie, sorki, ze nie odpisuje...teraz pisze jedna reka koszmarnie, tego sie nie da wytrzymac, boli mni reka od kregoslupa nie dam rady pisac buziak Odpowiedz Link
myszka888 Re: Mulinko 14.10.05, 13:25 oj, Mulineczko- kuruj sie, kuruj ja poczekam)) najwyzej bede Ci wysylac wiecej- co byc miala co czytac buziak! wracaj do zdrowka! Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko 14.10.05, 13:31 dzieki Kochanie udalo mi sie po prochach przespac kilka godzin z poduszka elektryczna na reku i jest zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link
gherarddottir Monhann 17.10.05, 15:56 Kochana przepraszam za cisze, ale preparuje maila do Ciebie tzn przyprawiam golabka i wysle jak najszybciej czyli..pewnie jutro, sciskam Odpowiedz Link
monhann2 Re: Monhann 17.10.05, 17:42 Kochana, take your time! Prosze, przyslij mi numer gg. Dzieki. Pa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia.sthm. na gazecie n/t 19.10.05, 15:19 dzieki, niebawem i moj odleci. www.butik.pl/im/mediumthumbnail/3/b/3b99d.png Odpowiedz Link
mulinka Re: Gołąb Pocztowy_marta midwest 23.10.05, 17:00 Asiu! napisz nam tu jak sie miewasz, ja dalej &*& trzymam Odpowiedz Link
asia9111 Re: Gołąb Pocztowy_marta midwest 23.10.05, 17:01 ok, ide sie wypowiedziec na KUPie Odpowiedz Link
marta_midwest Asia! 28.10.05, 04:50 Sorki wielkie, ja tu nie zagladam zazwyczaj bo nikt do mnie nigdy nie mailuje. Wlasnie Ci odpisalam, ale w zwiazku z tym problemami podaje dwa dzialajace adresy: marta367@yahoo.com i marta.thorne@us.ing.com Odpowiedz Link
monhann2 Re: Dorka 30.10.05, 02:32 Nie ma nic na gazecie!!!! Pogonilam na poczte, szykujac sie na poczytanie a tu nic, buuuuuuu Co sie znow dzieje z ta gazeta? Mam nadzieje, ze masz w wyslanych, sprobuj kochana jeszcze raz. Pa Odpowiedz Link
gherarddottir Monhann 30.10.05, 19:41 zaraz mnie szlag trafi bo nie moge w ogole otworzyc poczty na gazecie!!!!! blad systemu mi sie wyswietla. Sprobuje znowu za jakis czas a tak w ogole to juz bede wywylac tylko z mojego drugiego maila bo ta gazeta zawsze cos mi plata! Scsikam mail byl dlugi wiec mam nadzieje, ze sie zachowal i ze bede gpo mogla wyslac z wyslanych ponownie Odpowiedz Link
monhann2 Re: Monhann 02.11.05, 03:45 Ufff! Dolecial tym razem. Moj malutki tez polecial. Pa Odpowiedz Link