asica74 27.09.05, 23:43 malo cie tu widac, ale i tak zyczenia zloze! Wszytskiego najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:46 asicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cmoooooook! tak byly dwa dni temu 25 wrzesnia!super bylo! sciskam cie mocno!ale mi milo!cmok,cmok Odpowiedz Link
myszka888 Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:46 no to... spoznione, ale serdeczniutki) urodzinowe zyczonka) Alez ten wrzesien swiateczny! Odpowiedz Link
asica74 Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:49 Toz to trzeba krzyczec, dopominac i glowe wychylac! Toc zyczen nigdy za wiele!A jeszcze takich z serca wzietych... no! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:55 Lucyndo powodzenia w tym wiesz co ) i duuuuzo szczescia na codzien. A bajeczke chcesz ? Albo wierszyk ? Spiewac nie bede ))) obiecuje Odpowiedz Link
mulinka Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:56 i ja sie dolaczam - wszystkiego naj, naj, naj Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 00:01 Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Spotkał królik lisicę ponętną i rudą I powiada: - Chcesz stara, nauczę cię dżudo? W rezultacie ten królik płaci alimenta Na cztery śliczne, małe, tłuste królisięta A 50 000 MOJE!!!! Odpowiedz Link
ellenai drogie partyne! 28.09.05, 00:04 alescie kochane! dziekuje! "serce rosnie"jak sie takie czyta mile slowa asica siedze cicho bo ostatnio jakas niemowa forumowa sie zrobilam asia ty TRZYMAJ za moje powodzenie,wszystko trzymaj co masz! cmok Odpowiedz Link
asica74 Re: drogie partyne! 28.09.05, 00:09 Lucy, cichosc forumowa jest mi doglebnie znana. Jak rowniez ciezkosc piora... to tez sie dolacze do Asinowego trzymania kciukow, co tak bedzie kobita sama trzymac. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: drogie partyne! 28.09.05, 00:09 Trzymam §¤§ i wszystko co mam. Az mi trzeszczy ) Odpowiedz Link
ellenai asica:) 28.09.05, 00:21 asica!!!!!uwielbiam cie ,no! za caloksztalt!no wlansie takim "cichaczem"sie zrobilam forumowym! asia,nie przemeczaj sie! boj sie Boga,bo dlugo trzeba trzymac! cmok Odpowiedz Link
kasiasmom Re: urodziny Ellenai? 27.09.05, 23:47 No, wlasnie, wszystkiego najlepszego! Moze by tak jej tytul Ciotki "honoris causa" przyznac, z okazji ze tego samego dnia co Emma.... Odpowiedz Link
ellenai kasia! hehe 28.09.05, 00:02 no to bylaby dla mnie bardzo zaszczytna funkcja!cmok Odpowiedz Link
triskell Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 00:25 Oj, no to dołączam ze spóźnionym bukietem goździków. Piszesz, że było super - napisz nam, co robiłaś Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 00:42 gozdziki kocham triskelku kochany! bo mi sie kojarza z jesienia i z moja kochana babcia ktora miala imieniy 15 pazdziernika(asica74!cmok na zawsze masz miejsce w moim sercu za "TEN" mail do mnie) urodziny byly super ze wzgledu na mojego kochanego meza ktory zorganizowal mi male przyjecie,najpierw zrobil nieudany tort,za bardzo ciasto schlodzil i nie dalo sie go wyjac normalnie z formy heheh) wiec kupil fajny gotowy tortbyla kolacja przy swiecach ,atmosfera super! no ja kazdej z was takich urodzin zycze! triskel sciskam cie mocno i dziekuje! Odpowiedz Link
monika_a_b Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 02:49 Z lekkim poslizgiem na mokrym jesiennym listku... Wszystkiego naj, naj, naj! Odpowiedz Link
katlia Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 02:50 A moje byly 22go! A wiec 'sto lat' i happy birthday to you Odpowiedz Link
triskell Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 03:19 Katlia, w takim razie i dla Ciebie spóźnione życzenia. Niech się Wam obu spełniają marzenia A jeśli chodzi o tort, to ja będę robić dla mojego męża jutro (urodziny ma pojutrze, tort ma czekać, jak koło 1.00 w nocy wróci z pracy) eksperymentalny niskokaloryczny tort (to niskokaloryczny to tak samolubnie, żebym i ja mogła się poczęstować). Mam nadzieję, że eksperyment nie wyjdzie tak, że tylko do wyrzucenia się bedzie nadawać, natomiast ponieważ mój prawie 30-latek marudzi mi, że on taki stary już jako ten 30-latek będzie, to mam dla niego przepiękną świeczkę na ten tort. Jest czarna, w kształcie nagrobka i ma napis "Over the hill, too old to count" Zrobię zdjęcie tortu i świeczki . Odpowiedz Link
samo Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 03:31 Ale z Ciebie okrutnik, Triskell :o) Wszystkiego najlepszego, dziewczyny!Ach, jak ja lubię mieć urodziny, a to jeszcze trza czekać tyle. Odpowiedz Link
marta_midwest Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 04:36 100 lat, 100 lat, niech zyje zyje nam)) Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 04:53 ale fajne zyczenia ale kochane osoby! dziekuje! no triskell ja ten tort twoj tez chce zobaczyc!pomysl masz boski! )))))) ciekawa jestem jak slubny zareaguje heheheh! katlia! Happy Birthday!no to blisko mnie jestes! mam nadzieje,ze 8 pazdziernika osobiscie bede mogla ci zlozyc spoznione zyczenia! Odpowiedz Link
samo Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 06:15 Ja mam w Andrzejki- 30 listopada.To jeszcze kawał czasu. A Ty kiedy? :o) Odpowiedz Link
jan.kran Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 06:54 Życzę Ci Ellenai wszystkiego naj ! I dołączam bukiet goździków )))) Kran. Odpowiedz Link
triskell Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 07:36 samo napisała: > Ja mam w Andrzejki- 30 listopada.To jeszcze kawał czasu. A Ty kiedy? :o) Hehe, i Ty piszesz, że do Twoich urodzin daleko! Ani się obejrzymy, a będzie koniec listopada. A jeśli chodzi o moje urodziny, to zajrzyj tutaj, od słowa "-Powrót" mniej więcej w połowie postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=24057259&a=24057259 Odpowiedz Link
samo Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 08:08 Chciałabym żeby to tak było: "ani się obejrzymy"... Czas mi się ciągnie jak stara guma do żucia.Może to dlatego że młoda jestem, to mi jeszcze z górki nie leci :o) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 11:16 dolanczam do reszty zyczen Ellenai, dopisujac ,oby nigdy szczescie Cie nie opuszczalo) Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 22:58 rosne,rosne,zdrowa ,piekna,urodziwa hehehehhedziekuje za zyczenia! nie ma to jak z wami urodziny swietowac! wtedy one sa najlepsze pod sloncem! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 21:39 Do zyczen sie dolaczam musztardowke podnosze, sto lat! No i z checia piosenki Asi.S poslucham spiewaj nikt nie broni... Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 23:01 tak tak asiu spiewaj spiewaj,a my sie tu lykniemy z yatzkiem musztardowa! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 23:09 moze niech ona lyknie ta musztardowa pierwsza to razniej jej bedzie spiewac Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 23:21 No ! Asia tez juz lyknieta ) MAZUR URWISOWSKI II Obsypało śniegiem krzaki Sopel sobie wisi, A Jaś sadzi koperczaki Do pięknej Marysi! Sadzi dziarsko i radośnie Koperczaków szereg, Kiedy Maryś w nie obrośnie - Będziem mieć koperek! W górach zasię dym na hali Niby wulkan wielki... Toż to Piotr cholewki smali Do niejakiej Felki, A że iskry idą z dziewki I krzyk: - Ty urwisie! A Piotr smali furt cholewki Póki Felka tli się! Zagdakała w gąszczu kura, Sypnęło się kwiecie, Kaśka robi koło pióra Jednemu poecie! Zaś poeta rzekł wesoło I z dezynwolturą: - Rób Kasieńko, byle k o ł o, A nie wprost na pióro Obok, na zielonych błoniach Gdzie bujne moczary, Basia Stasia robi w konia Bo chce mieć do pary. - Jak już skończę, jak już zrobię, Uprząż dam pod pachy I popędzę szkapy obie: - Wiśta! Wio wałachy! Nieopodal tuż przy młynie Gdzie zagon rzepaku, Podkłada Henio świnię Rodzinie Dreptaków: - Będzie fajnie, będzie piknie! Powiada z nadzieją: - Świnia kwiknie, Dreptak fiknie, Ludzie się uśmieją! Na obórce czarna papa, Pod papą okienko: Zyzio Dyzia zaklął w capa Żeby beknął cienko... Gdzie nie spojrzeć - wszędzie w koło Prześmiewki, stryptysy... Chociaż goło - lecz wesoło, Bośwa som urwisy! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny Ellenai? 28.09.05, 23:23 Ludzie wszystkie zwrotki odspiewane ! Gardlo trzeba przeplukac Lucy za twoje ..cyk. Odpowiedz Link
mulinka Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 00:01 ale sobie Panie pobalowaly ) i dobrze spiew odstresowuje a ja wiozlam do lekarza kolezanke, ktora ...pogryzlo z 15 os i po co sie Baba w to gniazdo pchala? ufff, na szczescie juz po najgorszym Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 15:40 dumna jestem z ciebie, pozadna ballada, tez bym chciala tak spiewac ale daru matka nie dala, nawet musztardowka nie pomoze... buska Odpowiedz Link
asia.sthm Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 22:50 Yatzek, to trzeba miec dar do spiewania ? myslalam, ze mocne gardlo wystarczy to prosze jeszcze bajke zanim pojde spac. Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Słysząc kiedyś, że chomik podreptał po zboże, Chomikowa wpuściła królika w swe łoże. Wtem nagle chomik wraca, ze wściekłości blady, A ona w krzyk: - Jej Niusiek, to ty już z Kanady? Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 30.09.05, 00:37 slusznie asia,dar sie nabywa w miare oprozniania trunkow wyskokowych! Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 04:01 stokrotka tu mi spiewaja w watku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musztardowka strumieniami sie leje,libacja na calego! CUDO,no po prostu cudo,tak moze byc tylko na tym forum,miedzy wami! czuje sie bardzo wyrozniona,ze naleze do KUPY!cmoki Odpowiedz Link
sylwek07 Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 09:48 ellenai tez zycze wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
ulkaa Re: urodziny Ellenai? 29.09.05, 14:48 Lepiej pozno niz wcale Ellenai , zawsze podobal mi sie Twoj nick. Szczescia, szczescia i zdroweczka !!! Odpowiedz Link
ellenai Re: urodziny Ellenai? 30.09.05, 00:36 sylwek ,ulkaa,dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!")"scisk,scisk"serdeczny!!!!!!! jestescie cudowni! Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: urodziny Ellenai? 30.09.05, 19:36 Troche pozno ale i ja sie dolaczam do zyczen Sto lat! Odpowiedz Link