marjanna1 03.11.05, 12:05 ..... ze slonecznej Warszawy)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Pozdrowienia.... 03.11.05, 13:03 daj troche slonca, piwa , smalcu, salcesonu, goloneczki,kielbasy, flakow i duuuzo chleba. Baw sie fajnie i niegrzecznie. )) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Pozdrowienia.... 03.11.05, 14:03 hej marjanna1 tez zycze milego pobytu. a dlugo bedziesz w Warszawie ? Odpowiedz Link
mon101 Re: Pozdrowienia.... 03.11.05, 19:21 Ja wlasnie z Warszawy wrocilam, pogoda byla rzeczywiscie wspaniala. Milego wypoczynku. Masz jakies specjalne plany? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pozdrowienia.... 03.11.05, 20:30 Zostajesz aż do Świąt )))) ? Baw się wesoło i objadaj smacznie ! K Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Pozdrowienia.... 03.11.05, 22:26 W Warszawie zotaje do 13 listopada. Planow to mamy duzo, ale nie wiem czy sie wszystkie da zrealizowac))) asia daje ci troche jedzonka. Nie ma sprawy. Nam tu tyle nagotowali, ze nie przejedlibysmy tegop nawet jakbysmy do swiat zostali)))Wiec pomoc sie nam przyda.)))) Buzia dziewczynki i Sylwek M. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 00:56 a ja w Warszawie bede juz od niedzieli przez caly tydzien, zuplenie sama tzn bez slubnego - na zakupy ostrez zabki, spotkania z rodzina no i jak zwykle zalatwiam sprawy !, ale mam nadzieje, na sloneczko i kawkew mojej ulubionej kawiarni Jak cos chcecie zebym Wam przywiezc to piszcie Odpowiedz Link
monhann2 Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 01:37 Dorka Ty do Wawy a moja mama z Wawy tutaj leci, juz w przyszla srode. Nie moge sie doczekac, nie widzialam jej od stycznia. Zycze przyjemnego urlopu i....zazdroszcze! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 12:18 marjanna1 napisała: > asia daje ci troche jedzonka. Nie ma sprawy. Nam tu tyle nagotowali, ze nie > przejedlibysmy tego nawet jakbysmy do swiat zostali)))Wiec pomoc sie nam > przyda.)))) dzieki ci dobry czlowieku ! A barszczyk i pierozki macie? Lece na do was na obiad, jaka ja glodna. Ps. nastepne spotkanie warszawskie sie pichci ?? )) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 16:01 oj ja bardzo chetnie bym sie na spotkanie umowila. Tylko w gre wchodzi tylko 9 listopada po poludniu lub 10 listopada w ciagu dnia pozostale dni mam jak to zwykle ja: urzedy, adwokaci, dentysta itd a wtym razem takze usuwanie znamenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Pozdrowienia.... 09.11.05, 12:30 Hej Asia moze po 13 listopada wpadniesz do Amsterdamu na wyzerke? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pozdrowienia.... 09.11.05, 12:48 Marjanno najdrozsza, w Amsterdamie jeszcze mnie nie widzieli ) wiec chetnie sie pokaze. Juz niebawem bede latac na specjalnych zasadach, o matko o matko, moje dziecko bedzie mialo straszliwa ilosc godzin do obowiazkowego odlatania i wedle przepisow z obowiazkowym pasazerem w koncowce tych praktyk. Poza granica placi sie tylko samemu oplaty lotniskowe. Ostrze juz pazurki na pare obowiazkowych lotow najpierw tu a potem jak sie rozbestwimy to polatamy po znajomych )) Wyzerke w Amsterdamie umieszcze na liscie. Dzieki za zaproszenie. Za jakies dwa lata sie zjawie, a moze nawet wczesniej Buzka. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 09:07 mam pomysl na spotkanie w Warszawie co Wy na to ? Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Pozdrowienia.... 04.11.05, 12:03 baw sie dobrze!!!............................................................................ale ci zazdroszcze ja tez chce do Warszawy Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Pozdrowienia.... 05.11.05, 07:06 w poniedzialek bede wiedzial czy bede mogl byc 9 listopada w Warszawie.. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Pozdrowienia.... 05.11.05, 20:32 Sylwku w razie czego podaj mi do siebie numer telefonu jak masz komorki-moze uda nam sie spotkac??? Pozdrawiam Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Pozdrowienia.... 05.11.05, 20:32 a i bede miala aparat to sie uwiecznimy na zdjeciu )) Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Pozdrowienia.... 07.11.05, 10:33 ja tez chetna na zebranie 9 listopada )))))))))))) Odpowiedz Link
sylwek07 spotkanie w Warszawie sroda o godzinie 14.... 07.11.05, 12:37 miejsce spotkania do uzgodnienia .. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: spotkanie w Warszawie sroda o godzinie 14.... 07.11.05, 13:18 koncze prace o 16 w centrum!!!!!! nie moge wczesniej... Odpowiedz Link
sylwek07 Re: spotkanie w Warszawie sroda o godzinie 14.... 07.11.05, 15:33 jesli tak to mysle ze nie bedzie problemu,nie wiem co na to gherarddottir .. Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: spotkanie w Warszawie sroda o godzinie 14.... 08.11.05, 12:46 wlasnie wyslalam jej swoje namiary ale ona sie nie odzywa co robic co robic?? na wszelki wypadek jutro sie nastawie na to spotkanie mentalnie mam nadzieje ze wyjdzie... przeciez nawet miejsca nie umowilismy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: spotkanie w Warszawie sroda o godzinie 14.... 08.11.05, 14:18 oj zeby wam sie udalo §¤§ Odpowiedz Link
gherarddottir Sylwku Melbo !!!!!! jutro od 15:30 w coffe heaven 08.11.05, 16:02 hej dorwalam sie do kompa Jutro 15>30 kawiarnia coffe heaven na Nowym Swiecie bede tam siedziala ma przyjsc Sylwek i melba czekam na Was buziaki gherarddottir ps bede w czarnym plaszczu pozdrawiam Partie kochana serdecznie z Warszawy>)) Odpowiedz Link