bibi1 Re: co robicie? 20.11.05, 17:01 ja tez,ale mi sie moze kurczak przypalic! Qrna,nie wiem co wybrac. Lece do garow... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: co robicie? 20.11.05, 17:41 pewnie to nie w temacie: bo ja do dzis dnia nie wiem jak sie poluje na te numerki, ale:..wlasnie byla u mnie Gosia z mezem i mialysmy fajne popoludnie. Pozdrawiam polowaczy - i niech mi ktos wytlumaczy jak polowac trzeba bo ja nie wiem .... Odpowiedz Link
nocny.lot Re: co robicie? 20.11.05, 17:48 W samo poludnie trzeba wyciagnac colta, click-click na "wyslij" i.... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: co robicie? 20.11.05, 18:12 chyba jestem w innym westernie bo nigdy nie zdarzam Odpowiedz Link
nocny.lot Re: co robicie? 20.11.05, 18:22 To pewnie w tym o pociagu do Yumy... Heh, ktora to byla godzina? Odpowiedz Link
nocny.lot Re: co robicie? 20.11.05, 18:29 nocny.lot napisał: > To pewnie w tym o pociagu do Yumy... Heh, ktora to byla godzina? 15.10 do Yumy Odpowiedz Link
bibi1 Re: co robicie? 20.11.05, 18:54 Dorinka,to Ty juz nie w Polsce. Ja to wszedzie opozniona. Ledwie Ci chcialam zycvzyc milych wakacji, a Ty juz w domu. Ech,chyba mi sie kopniak na przyspieszenie nalezy. Odpowiedz Link
jan.kran Re: co robicie? 20.11.05, 19:16 Córko G.))) Na górze strony jest licznik pokazujący ilość postów. Poluje się na numerek okrągły albo symetryczzny albo jakiś specjalny... Ja odsypiam , czytam forum , odsypiam... Słucham Fletu ... Kran Odpowiedz Link
mon101 Re: co robicie? 20.11.05, 19:43 A kiedy sie wie ze sie upolowalo? Spada? Wysyla sie ogara? Odpowiedz Link
jan.kran Re: co robicie? 21.11.05, 10:19 Myślę. Czy iść teraz na zakupy z potem iśc spać czy odwrotnie ? Obiad mam z wczoraj więc jedynym obowiązkiem dziś to zakupy. Resztę moge zrobić kiedy chcę nie wychodząc z domu. Mogę też cały dzien się byczyć ale powinnam choć trochę zacząć sprzątać... K Domator. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: co robicie? 21.11.05, 10:45 ja sie wyglupiam wlasnie www.polishpub.net/images/prezydenci.bmp Odpowiedz Link
ulkaa Re: co robicie? 21.11.05, 11:35 No, no )) Kiedys annah podala link. Tam jest fajne zdjecie z urną wyborczą: czad.blox.pl/html Odpowiedz Link
olik35 Re: co robicie? 25.11.05, 12:41 Ja siedze w pracy i sie nudze. jakos malo pracy w tym tygodniu. Dobrze , ze istnieje internet i rozne fora. a poza tym dzis wieczorem robie mala imprezke, wiec musze pozniej wyskoczyc do sklepu kupic rozne przegryzki itp. Odpowiedz Link
jan.kran Re: co robicie? 25.11.05, 12:48 Ja się zastanawiam czy Wam też forum chodzi jak pijany żółw? Sprawdziłam inne strony śmigają jak złoto. Idę zrobić szybki obiad może się co polepszy w międzyczasie. Kran Odpowiedz Link
mon101 Re: co robicie? 25.11.05, 13:11 Ja przeczytalam gazete od deski do deski, dzis przez pomylke wrzucili nam inna niz zwykle, co mnie nieco podirytowalo, trudno sie odnalezc w tych wszystkich czesciach. To jak z tymi ciaglymi przemeblowywaniami w sklepach, nie cierpie robienia zakupow i ide tylko do tych polek gdzie musze. No ale oczywiscie takie przestawiania robia wlasnie ze wzgledow na takich jak ja klientow, zeby byli zmuszeni obleciec caly sklep! A ja i tak nie kupuje wiecej niz musze! Przynajmniej nie zawsze Odpowiedz Link
gherarddottir Re: co robicie? 26.11.05, 14:28 a ja wlasnie wstalam tak ze 3 godzinki temu, snieg za oknem, dosyc ciemnawo, zaraz ide na poczte odebrac przesylke (kupilam sobie cos na aukcji), potem kawka, prasowka,a pzniej mnie czeka podwijanie zaslon do kuchni - maszyny do szycia nie mam - wiec bedzie hand made Odpowiedz Link
triskell Re: co robicie? 26.11.05, 15:59 Właśnie wstałam. Po półtorej godziny snu. Zaraz wsiadam na rower i przez pół godziny zapieprzam na tym mrozie. I jestem szczęśliwa jak pijany zając, bo jadę NA JOGĘ (pisałam o tym pare godzin temu troszkę wiecej w wątku butkowym) . Gotuję sniadaniową owsiankę z żurawinami, które z Thanksgiving zostały, piję kawusię i podśpiewuję sobie z radości . Odpowiedz Link