Dodaj do ulubionych

reality szols

19.01.06, 01:14
ogladacie?
wczoraj ruszyl Idol - piata edycja. Jak zwykle na poczatku jaja jak berety.
Lubie ogladac pierwsze odcinki - sa najciekawszesmile Wczorajsze wystepy
niektorych osob z eliminacji w Chicago jak zwykle nie zawiodly. Simon jest
swietny, prawdziwy prosiak czasami - ale ma racje.
dzisiaj zaczyna sie tez "jazda na lyzwach" z gwiazdami - nie wiem czy bede
ogladac.. ogladnelam pierwszy odcinek "tancow z gwiazdami" - tam tanczy
polka -z Georgem Hamiltonem - stary dziadek, ale jarysmile nie wiem jak sie losy
tocza dalej - bo to bylo juz jakis czas temu.
Sa tez nowe "Fear Factor" - no tutaj juz nie daje rady. Ale ktos kto ma silne
nerwy? smile
Zaczelo sie nowe "24" i Jack Bauer po raz kolejny wlasnorecznie ratuje caly
swiat przed bandytami. Pamietam pierwsza serie ogladalam z zapartym tchem -
druga juz mniej - ale ostatnia byla beznadziejna.. No nie wiem, jak na razie
zaczelo sie interesujacosmile
ooo - i jeszcze niedlugo bedzie olimpiada. W Torino - a pro pos - nawet nie
wiedzialam, ze nastepna (ta, w 2010roku) szykuje sie sie tutaj calkiem
niedaleko - w Vancouver BCsmile))

Obserwuj wątek
    • syswia Re: reality szols 19.01.06, 01:17
      od czasu do czasu, jak akurat tv jest wlaczone:
      Nanny 901
      i o bekajacych i zle prowadzacych sie mlodych Brytyjkach, ktore sa wychawywane
      na panienki w internacie

jednym slowem mam sentyment do brytyjskich klimatow
    • tamsin Re: reality szols 19.01.06, 01:30
      no jak juz lapki wczoraj zacieralam, bo z tych wszystkich "szols" to jedynie
      lubie american idol i survivor i amazing race, ale ostatni amazing race byl po
      prostu nudny!. Simon rzeczywiscie nie zawodzi, jak cos przygada, to mozna
      zasmiewac sie do rozpuku, ale ma racje i jest dosadny w swoich opiniach smile
      Kiedys ogladalam bachelor, ale przejadlo mi sie to chyba na zawsze. Dancing
      with the Stars jest fajne, ale jakos nie wciaga mnie az tak jak american idol.
      • tamsin Re: reality szols 19.01.06, 01:35
        olimpiada jest w tym roku?? no kurcze bym przeoczyla! ja sie juz nastawiam na
        World Cup w NIemczech, co najgorsze to, ze moj stary ma rodzine rozsiana po
        calych Niemczech i..na dodatek jego firma 'Avaya' jest jednym ze sponsorow i
        dostalby bilety na cwiercfinaly moze nawet i polfinaly, ale...nie ma mowy zebym
        znalazla opiekunke do mojego psa na dwa-trzy tygodnie z zamieszkaniem u mnie,
        wiec odmowilismy sad(((((((
        • aneta05 Re: reality szols 19.01.06, 03:00
          ja ogladam tylko Amazing Race, raczej ze wzgledu na miejsca niz "osobowosci."
          Ostatni - rodzinne wydanie - byl faktycznie beznadziejny, podrozowali glownie po
          USA. Zwiastun zapowiadal, ze w lutym bedzie kolejna edycja i juz tylko beda
          wystepowac pary...licze na podroze po calym swiecie.

Na relacje z Turynu czekam z nieciepliwoscia bo lubie zimowe sporty (nie
          wszystkie oczywiscie) na a potem bede sledzic Mundial i bardzo zaluje, ze nie
          na zywo...
        • maja92 Re: reality szols 19.01.06, 14:50
          tamsin napisała:
          dodatek jego firma 'Avaya'
          %%%%%%%%%%%%%
          Tamasin, pracowalam przez 9 lat dla AT&T/Lucent Technologies. W 2000 ciezko
          pracowalam nad oddzieleniem Avaya od LT. Moj maz jeszcze pracuje dla Avaya.
          ... to chyba ta sama rodzinna firma? wink))))))))))

Tutaj szaleja z Big Brother'em i X Factor. Mnie juz denerwuja te wszystkie
          szoly...przez 5 godzin na E4 pokazuja, jak jakas "gwiazda" spi pod
          koldra....freak show...
          • tamsin Re: reality szols 19.01.06, 15:26
            maja92 napisała:

> Tamasin, pracowalam przez 9 lat dla AT&T/Lucent Technologies. W 2000 ciezko
            > pracowalam nad oddzieleniem Avaya od LT. Moj maz jeszcze pracuje dla Avaya.
            > ... to chyba ta sama rodzinna firma? wink))))))))))
            >

Chyba ta sama, bo on wlasnie zaczal pracowac po tym jak sie odlaczyli z Lucent,
            byl jednym z pierwszych pracownikow zatrudnionych przez Avaye. To juz 5 lat mu
            zlecialo, nidgy tak dlugo w jednej pracy nie zagrzal tylka. Avaya przezywala
            ciezkie chwile chyba w 2002, ale jakos teraz przeda. Oni robia ten switch
            Cajun - ta nazwa to u nas czesto byla wymieniana w domu, oprocz tego to tak
            naprawde mysle ze caly czas bawia sie w platanie i rozplatywanie kabli wink)
            • maja92 Re: reality szols 19.01.06, 15:52
              tamsin napisała:
              , oprocz tego to tak
              > naprawde mysle ze caly czas bawia sie w platanie i rozplatywanie kabli wink)
              %%%%%%%%%%%%%%%%%
              To wlasnie u Macieja robiawink))))))) i wysylaja do Chin....
        • samo Re: reality szols 21.01.06, 10:04
          Tamsin, a musi byc u was ta opiekunka?Ja sie moge psina zaopiekowac, jesli
          chcesz. Musialabys mi ja tylko jakos podrzucic :o)
    • thorgalla Re: reality szols 19.01.06, 13:36
      A ja oglądam cos na wzór Idola ale ludzie nie spiewają tylko tańczą.
      Jest co oglądać bo niektórzy nie mają za grosz krytycyzmu względem swojej osoby
      i umiejętności więc jest się z czego pośmiać.

Też nie mogę się doczekać Olimpiady,napewno będę oglądać,choć nie spodziewam
      się Mazurka usłyszeć.

Do Niemiec,na mecze chętnie bym się wybrało bo to rzut beretem odemnie ale
      skoro mój małżonek sportem się nie interesuję więc sama nie pojadę.

Na BBC Prime leci powtórka "Dumy i uprzedzenia" i znowu wzdycham do pana Darcy.
      Chocia w kinach leci nowa wersja filmu to jednak nie wyobraam sobie innego
      aktora w tej roli niż Colina.
    • abere8 Re: reality szols 21.01.06, 10:01
      A ja zawsze twierdzilam, ze reality shows mnie odrzucaja, a tu jednak prosze,
      ogladam "America's Next Top Model"... W sumie ogladam i sie zzymam, jakie to
      glupie, ale to nic. Kazdy potrzebuje chwil, w ktorych moze wylaczyc mozg smile

Widzialam tez pare odcinkow "Supernanny" - a nuz sie to kiedys przyda...?
      • cobaea Re: reality szols 21.01.06, 13:07
        Nie ogladam, w ogole TV nie ogladam.
        Od lat nawet tv nie mam!
        M ma, ale tez nie ogladamy. NI ewiem, po co to pudlo stoi i miejsce zabiera.
        Jesli juz to ogladamy rozne dvd...
        U mnie w pracy wszyscy si eemocjonowali x factor, a ja nawet nie mialam pojecia,
        co to jest, he, he
    • mon101 Re: reality szols 21.01.06, 14:37
      Moge z czystym sumieniem powiedziec, ze nie ogladam zadnej. te kawalki , ktore
      kiedysa widzialam, wydawaly mi sie debilne. Moze sie myle, bo widzialm naprawde
      bardzo niewiele.
    • jennifer_e Re: reality szols 21.01.06, 15:30
      Ja też nie oglądam, jakoś mnie to nie rusza uncertain
      Kilka lat temu, kiedy zaczął się Big Brother wszystkich ogarnęła jakaś mania, nie rozmawiało się o niczym innym, w gazetach, obok normalnych wiadomości podawano co się wydarzyło w BB House... Jakoś mnie to wszystko skutecznie zniechęciło.
      Potem pojawił się taki show pt "Temptation Island", który polegał na tym, że wybierano kilka par-stałych związków ze stażem, niektórzy byli nawet zaręczeni, rozdzielano ich i wysyłano na rajskie wyspy. Do obozu pań dokwaterowano odpowiednią liczbę wolnych seksownych panów a do obozu panów odpowiednią liczbę wolnych panien gotowych na wszystko. Zadanie polegało na tym jak długo te osoby pozostaną wierne swoim partnerom.
      Na początku wydawało się to dosyć interesujące, ale po obejrzeniu jednej czy dwóch serii, gdzie praktycznie każdy z uczestników zdradził swojego partnera w ten czy inny sposób zostało we mnie jakieś takie poczucie niesmaku.
      Wniosek jaki miał się nasuwać po tym programie był chyba taki, że nie ważne jak bardzo kochasz swojego partnera, ale jeśli spędzisz dwa tygodnie na wyspie z palmami, otoczona opalonymi umięśnionymi facetami, którzy będą ci prawić komplementy to ma siły, żeby człowiek się nie dał skusić.
      Nie wiem czy bardziej świadczy to o autorach programu czy o związkach osób, któe brały w nim udział. W każdym razie ja chciałabym wierzyć, że ma się to nijak do rzeczywistości.

A tak przy okazji zakamuflowane pytanie za sto punktów: Czy Wy same wzięłybyście udział w jakimś tok szoku? tongue_out
      • gherarddottir Re: reality szols 23.01.06, 21:40
        ja raczej nie ogladam, ale ja malo (odkad mi zerwalo antene i nie mam bbc i
        cnn) ogladam tv. Norweskiej tv slucham w tle, czasami cos tam obejzre jak jest
        po angielku z norweskimi napisami. Polska TV ogladam, ale po zerwaniu anteny
        mam tylko Polonie.
        Najwiecej chyba ogladamy dvd. Niedlugo zamiezram zakupic sobie cyfre plus. Acha
        zcasami jak cos popularno naukowego leci na szwedzkiej to patrze.
        • ania_2000 Re: reality szols 23.01.06, 22:49
          nie uwazam zeby wszystkie byly debilne. jedne sa inne nie - w zaleznosci od
          adresatawink kwestia osobistego wyboru tego co sie oglada.
          "idol" np. uwazam jest fajny - dlaczego ma byc debilny? tak samo - rozne tance
          z gwazdami, albo taki np. bigest looser gdzie ludzie chudna na wyscigi - i z
          balona robia sie calkiem normalni...nawet "wife swap" jest pouczajacysmile nie
          wspomne o nianiach co to staraja sie wychowac "wstretne bachory"
          ale nadal 1 klasa to "extreme makeover -home edition" - cudo...i za kazdym
          razem (no prawie) rycze na koniec.

polskiej tv nie ogladam - brrr..i wrr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka