Dodaj do ulubionych

Walentynki :-)

13.02.06, 22:55
Wiersz dla Was Drogie Panie smile

"Miłość jedyna jest
miłość nie zna końca
miłość cierpliwa jest
zawsze ufająca
wszystko potrafi znieść
wszystko oddać umie
życiu nadaje sens
każdego zrozumie"
Obserwuj wątek
    • annah11 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 00:20
      Dzieki Sylwek. Milo bardzo....
      Zapraszam tutaj (z glosnikami)

www137.123greetings.com/card/02/13/14/55/FX20213145511439.html
    • mijaczek Re: Walentynki :-) 14.02.06, 00:55
      Otoz to!
      ;o)
    • sylwek07 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 08:37
      annah11 dzieki za ta strone smile
      • kendo Re: Walentynki :-) 14.02.06, 09:55
        najpiekniejszych wrazen dnia dzisiejszegokiss
      • annah11 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 10:38
        Bardzo prosze. Milo mi.
        • viki2lav Re: Walentynki :-) 14.02.06, 13:21
          members.tripod.com/piosenki2/pp2.14.htm
          wink
          • maja92 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 15:41
            Kocham Was wszystkich Valentynki i Vatentynkowie (Valentowie)wink
    • tamsin Re: Walentynki :-) 14.02.06, 15:42
      dzisiaj malo romantycznie rozpoczal mi sie poranek, ale dziekuje za
      przypomnienie, i zycze wszystkim Walentynkom i Walentemu milego dnia, i choc
      troche romantycznego smile))
      • annie_laurie_starr Re: Walentynki :-) 14.02.06, 17:20
        Sylwek nigdy nie zawiedzie w nadanu temu forum odpowiedniej atmosfery.wink
        • azja1974 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 21:51
          hej, kazda okazja jest dobra, zeby sobie pozyczyc czegos dobrego, wiec wsiewo
          haroszewo od waszego walentego i dzieki wszaystkim za zyczenia. to swieto
          jednak, anglosaskie z pochodzenia, strasznie sie skomercjalizowalo,
          przynajmniej we wloszech, a i w polsce widze (chodzby po reklamach na merlinie -
          wszedzie sie pisze o prezentach walentynkowych!). dzisiaj wszyscy, ktorych
          spotkalam pytali sie, jak swietujemy walentynki(w repertuarze romantyczna
          kolacja w zapelnionych innymi parami restauracjach, krotki wyjazd tylko we
          dwoje, sesja w beaty center, a nawet zarezerwowany tylko dla was hammam) , a
          meza pytali, co mi podarowal(glownie chodzilo o pierscionki z brylantem,
          tudziez inna bizuterie, w wersji economy perfumy, ew. kwiaty)... ludzie,
          przeciez to sie zaczelo od wysylania anonimowych pocztowek z wyznaniem
          milosnym, podpisanych towj walenty, ew. walentynka. jak bylam mala, to prezenty
          wsie dostawalo na boze narodzenie, urodziny i basta. potem sie okazalo, ze i
          zajaczek na wielkanoc cos przynosi, teraz walentynki, a niedlugo na wszystkich
          swietych bedziemy sie obdarowywac gustowymi zniczami i wiencami...
          well, well, well, w koncu nie oparlismy sie pokusie, i w ramach obchodow naszej
          milosci otworzylismy brunello di montalcino 1999, uczyniwszy przedtem aperitif
          z martini prosecco ( no martini no party), przekupiwszy moja mame, zeby w
          miedzyczasie zabawiala goraczkujacego franka i korzystajac, ze olek uspil sie w
          samochodzie. swietowanie trwalo pol godziny w porywach. obecnie malz zajmuje ie
          usypianiem obu, babcia juz polegla, zmeczona komercjalnymi czekoladkami, a ja
          udaje rachmaninowa na klawiaturze kompa...
          a was zmuszano do obchodow i pochodow? dodam tylko w przyplywie szczerosci, ze
          dzis w nocy mialam sen, hmmm moze nie do konca erotyczny ale z pewnoscia nie z
          mezem w roli glownej... no comments
          • asia.sthm Re: Walentynki :-) 14.02.06, 21:59
            Azjo pieknie to opisalas. smile)))

U mnie dziecko swietuje ze swoja ukochana, wywalili nas z kuchni, pichca swoja
            romantyczna kolacje o tej porze dopiero . Dziecko pyta co sie mowi na
            walentynki. To ja mu mowie, ze sie mowi ukochanej : kocham cie. i niech nie
            zawraca glowy jak nie wie.

Stary oglada Finlandie - USA w hokeja a mnie sie chwila spokoju nalezy.
            OT romantyka smile
    • greentea2 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:07
      Sylwek, bardzo dziekuje za wierszyksmile

Mezpwi oczywiscie musialam przypomniec o zlozeniu zyczen. Nie obchodzimy jakos specjalnie
      Walentynek, zreszta M znowu wyjechal i sobie sama siedze.

Wszystkiego dobrego i calusy!
      • gherarddottir Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:46
        Sylwku dzieki>crying
        My niby nie obchdozimy bo to "komercja" itd ale dzis bylismy na kolacji w
        knajpie i nagle mi moj malz pudeleczko w zlotym papierku podsunal..a tam
        naszyjnik!
        No ale moj malz to jest bardzo romantyczny malz..A od rana mi gadal "ze ta
        komercja wszedzie" i zloscil sie, ze kase tylko sklepy od ludzi wyciagaja!
        hahahah
        • gherarddottir Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:46
          Mialo byc Sylwku dziekismile))
          cos mi przeskoczylo w klawiaturze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka