sylwek07 13.02.06, 22:55 Wiersz dla Was Drogie Panie "Miłość jedyna jest miłość nie zna końca miłość cierpliwa jest zawsze ufająca wszystko potrafi znieść wszystko oddać umie życiu nadaje sens każdego zrozumie" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 00:20 Dzieki Sylwek. Milo bardzo.... Zapraszam tutaj (z glosnikami) www137.123greetings.com/card/02/13/14/55/FX20213145511439.html Odpowiedz Link
maja92 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 15:41 Kocham Was wszystkich Valentynki i Vatentynkowie (Valentowie) Odpowiedz Link
tamsin Re: Walentynki :-) 14.02.06, 15:42 dzisiaj malo romantycznie rozpoczal mi sie poranek, ale dziekuje za przypomnienie, i zycze wszystkim Walentynkom i Walentemu milego dnia, i choc troche romantycznego )) Odpowiedz Link
annie_laurie_starr Re: Walentynki :-) 14.02.06, 17:20 Sylwek nigdy nie zawiedzie w nadanu temu forum odpowiedniej atmosfery. Odpowiedz Link
azja1974 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 21:51 hej, kazda okazja jest dobra, zeby sobie pozyczyc czegos dobrego, wiec wsiewo haroszewo od waszego walentego i dzieki wszaystkim za zyczenia. to swieto jednak, anglosaskie z pochodzenia, strasznie sie skomercjalizowalo, przynajmniej we wloszech, a i w polsce widze (chodzby po reklamach na merlinie - wszedzie sie pisze o prezentach walentynkowych!). dzisiaj wszyscy, ktorych spotkalam pytali sie, jak swietujemy walentynki(w repertuarze romantyczna kolacja w zapelnionych innymi parami restauracjach, krotki wyjazd tylko we dwoje, sesja w beaty center, a nawet zarezerwowany tylko dla was hammam) , a meza pytali, co mi podarowal(glownie chodzilo o pierscionki z brylantem, tudziez inna bizuterie, w wersji economy perfumy, ew. kwiaty)... ludzie, przeciez to sie zaczelo od wysylania anonimowych pocztowek z wyznaniem milosnym, podpisanych towj walenty, ew. walentynka. jak bylam mala, to prezenty wsie dostawalo na boze narodzenie, urodziny i basta. potem sie okazalo, ze i zajaczek na wielkanoc cos przynosi, teraz walentynki, a niedlugo na wszystkich swietych bedziemy sie obdarowywac gustowymi zniczami i wiencami... well, well, well, w koncu nie oparlismy sie pokusie, i w ramach obchodow naszej milosci otworzylismy brunello di montalcino 1999, uczyniwszy przedtem aperitif z martini prosecco ( no martini no party), przekupiwszy moja mame, zeby w miedzyczasie zabawiala goraczkujacego franka i korzystajac, ze olek uspil sie w samochodzie. swietowanie trwalo pol godziny w porywach. obecnie malz zajmuje ie usypianiem obu, babcia juz polegla, zmeczona komercjalnymi czekoladkami, a ja udaje rachmaninowa na klawiaturze kompa... a was zmuszano do obchodow i pochodow? dodam tylko w przyplywie szczerosci, ze dzis w nocy mialam sen, hmmm moze nie do konca erotyczny ale z pewnoscia nie z mezem w roli glownej... no comments Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Walentynki :-) 14.02.06, 21:59 Azjo pieknie to opisalas. ))) U mnie dziecko swietuje ze swoja ukochana, wywalili nas z kuchni, pichca swoja romantyczna kolacje o tej porze dopiero . Dziecko pyta co sie mowi na walentynki. To ja mu mowie, ze sie mowi ukochanej : kocham cie. i niech nie zawraca glowy jak nie wie. Stary oglada Finlandie - USA w hokeja a mnie sie chwila spokoju nalezy. OT romantyka Odpowiedz Link
greentea2 Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:07 Sylwek, bardzo dziekuje za wierszyk Mezpwi oczywiscie musialam przypomniec o zlozeniu zyczen. Nie obchodzimy jakos specjalnie Walentynek, zreszta M znowu wyjechal i sobie sama siedze. Wszystkiego dobrego i calusy! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:46 Sylwku dzieki> My niby nie obchdozimy bo to "komercja" itd ale dzis bylismy na kolacji w knajpie i nagle mi moj malz pudeleczko w zlotym papierku podsunal..a tam naszyjnik! No ale moj malz to jest bardzo romantyczny malz..A od rana mi gadal "ze ta komercja wszedzie" i zloscil sie, ze kase tylko sklepy od ludzi wyciagaja! hahahah Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Walentynki :-) 14.02.06, 22:46 Mialo byc Sylwku dzieki)) cos mi przeskoczylo w klawiaturze Odpowiedz Link