aneta05 28.06.06, 04:35 bede sie czula jak na odwyku...2 dni bez 22 facetow biegajacych za pilka...co ja w pracy bede robic? jakies propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: przerwa w MS - odwyk 28.06.06, 14:41 a tam pracowac ja sie martwie na ten piatek, bo zwykle w pracy mam zebranie "walne" w ostatnie piatki miesiaca, wiec nie wiem czy w ten piatek bedzie i choroba co ja mam zrobic, bo mecz Argentyna Niemcy MUSZE zobaczyc!!! Odpowiedz Link
maja92 Re: przerwa w MS - odwyk 28.06.06, 14:47 ))) A juz sie przyzwyczailam, ze przed piata wszyscy sie z pracy urywali i do popliskiego pubu szli mecz ogladac, a tu taka niespodzianka - na dwa dni przed pojsciem na urlop))) Trzeba troche poudawac i popracowac)))) Odpowiedz Link
tamsin Re: przerwa w MS - odwyk 29.06.06, 22:51 ja jutro mam zamiar urwac sie z pracy na mecz Argentyna - Niemcy. Ukraine sobie odpuszcze, jakos nie jestem zdolna im kibicowac, to chyba przez "Ogniem i mieczem" Odpowiedz Link
ania_2000 Re: przerwa w MS - odwyk 29.06.06, 22:56 no ale to jedyni co sie ostali z bloku wschodniego)) Odpowiedz Link
tamsin Re: przerwa w MS - odwyk 29.06.06, 22:59 po to ucieklam ze wschodniego bloku, zebym nie musiala im kibicowac!! Teraz tylko kibicuje od Buga na zachod Odpowiedz Link
ania_2000 Re: przerwa w MS - odwyk 29.06.06, 23:07 ) kurde, ja juz zapomnialam z jakiego bloku uciekalam) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: przerwa w MS - odwyk 29.06.06, 23:13 ja tez Ukrainie kibicuje!! tylko juz nie wiem czy moge glosno czy mam cicho byc Odpowiedz Link
jan.kran Re: przerwa w MS - odwyk 30.06.06, 02:30 A ja kibicuje Niemcom Takie ciekawe rzeczy mi Mloda opowiada o nastrojach w DE ze nie moge sie powstrzymac. Pewnie Brazylia zostanie mistrzem ale Niemcy tez daleko zajda:o) Kran Odpowiedz Link