iwo19 Re: Nowy watek. 02.02.07, 00:39 To mi sie udalo.Szukalam watku aby sie "podczepic",niestety watki z dietami juz leza spokojnie w archiwum(x). Ostatnio moja mama przyniosla jakas nowinke z dzialu: "zdrowe,odchudza,leczy,zapobiega-dobre na wszystko" Zazwyczaj bronie sie przed tymi wspanialosciami.Nie chcialam robic mamie przykrosci ,wiec wzielam toto. Nazywa sie to:Nopalina Linaza Plus.Szukam na necie wiecej informacji oprocz tych z opakowki.Niewiele udalo mi sie znalezc. Zadziwiajacve jest to ze dziala to na mnie ,pomaga mi w moich "zatwardzialych" przypadlosciach.Do tej pory probowalam Waszych rad i efekty byly nikle. Czy ktoras z Was natknela sie na to "cudenko" lub zna osoby ktore to zazywaja? Nie chce zasmiecac naszego forum , ale juz tak dawno sie nie "dietowalysmy" Iwona Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Nowy watek. 02.02.07, 06:40 To cos, to mieszanka suszonych owocow i ziarenek lnu - a one wlasnie maja takie dzialanie... Moze trzeba bylo sprobowac suszonych sliwek albo orzechow... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
asica74 Re: Nowy watek. 02.02.07, 09:37 Kilka lykow oliwy z oliwek wypitej lyczkiem tez tak dziala A jak juz naprawde nic, to lewatywa zostaje. Odpowiedz Link
maja92 Re: Nowy watek. 02.02.07, 12:21 Dziewczyny, a czy macie jakies rozwiazanie na slaba przemiane materii?? Mi sie wydaje, ze moja wcale juz nie dziala) Malo jem i uwazam co jem, a ciagle tyje. Juz nie wiem w czym jest pies pogrzebany... Odpowiedz Link
asica74 Re: Nowy watek. 02.02.07, 12:35 Maja a jaka masz tarczyce? Czy pomieszczenia w ktorych przebywasz sa dobrze ogrzewane? Czy popijasz w trakcie posilkow? A moze po prostu jestes szczesliwa, a takim ludziom jest trudniej zrzucic wage Odpowiedz Link
asica74 Re: Nowy watek. 02.02.07, 12:38 hcd2.bupa.co.uk/fact_sheets/html/underactive_thyroid.html Odpowiedz Link
maja92 Re: Nowy watek. 02.02.07, 15:07 Nieeee tarczyca raczej OK. To chyba wiek bardziej macza swoje paluszki, bo odkad stuknela 30cha, tak z roku na rok, coraz gorzej jest mi utrzymac ten sam rozmiar przez caly rok)) w tym roku zaczynam sie przejmowac))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Nowy watek. 23.02.07, 01:02 Iwo, kupilam ale nie jestem pewna gdzie herbate "Modern Dieters Herbal Drink", pakowana w LA, wiec pewnie w jakims supermarkecie. Glownym skladnikiem jest senna leaf, po polsku znalazlam: strączyniec ostrolistny, lub lisc senesu. Poczestowalam cale towarzystwo ta herbata, nie zdajac sobie sprawy jakie ona moze miec dzialanie. Jezeli dalej szukasz cos do "zatwardzialych" przypadlosci, to gwaratuje dzialanie, nawet az za bardzo. Wszyscy pijacy pytali co ja im "dosypalam" bo nie wierzyli, ze to tylko po herbacie. Gwaratowane puste kiszki. Odpowiedz Link
sylwek07 Forum o odchudzaniu . 05.05.07, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46537 Odpowiedz Link
iwo19 Re: Nowy watek. 02.02.07, 15:33 Oj,ja te sliweczki ,orzeszki ,oleje ,miody,siemie lniane,ciepla woda na czczo i inne cudenka przerabiam odkad skonczylam podstawowke. Ten specyfik dostalam przypadkowo,ciekawa jestem czy ktoras z Was miala jakies doswiadczenia z ta mieszanka lub zna kogos kto to bral.POdobno jest na to ogromny bum,przynajmniej w Meksyku i tu w Stanach. Myslalam ze moze Trinia na to natrafila .Nie moge tego na razie zakwalifikowac ,pomiedzy zdrowa zywnoscia a uzalezniajacym srodkiem wyprozniajacym(oczyszczajacym jak ktos woli). Odpowiedz Link
kinky5 Re: Nowy watek. 02.02.07, 18:32 ja tez sie zatroszylam o wage w tym roku. wiec zaczelam stosowac koktajl Herbalife. i co? jeszcze nie wiem juz okolo 3 tygodnie i moze ze 2 kilo poszlo. O specyfiku nie slyszalam bo mam raczej na odwrot- niestety nie rowna sie to dobra przemiana materii Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Nowy watek. 02.02.07, 20:06 Ojjjj... Niestety, ja również muszę się za siebie wziąć... Od następnego tygodnia... PP Szkoda mi weekendu, hehe... Moni Odpowiedz Link