Dodaj do ulubionych

Możecie §¤§ :- )))) IX

20.02.07, 01:12
Mozecie potrzymac ? Dlugoterminowo wiec moze byc mentalnie zeby Wam kciuki
nie zdretwialysmile) Potrzebuje wsparcia w zakupietongue_outPP
Padl mi zasilacz do klaptopa.
Nic prostszego < pomyslal Kran > jak pojsc do sklepu w Oslo i nabyc.
AAAAAAAAAAA!!! Nie ma . W Norwegii nie ma zasilacza do Sony poniewaz nie
sprzedaje sie kompow tej firmy.
Jeszcze sprawdze ale na tyle dlugo tu mieszkam ze jestem w stanie w to
uwierzyc.
Moge sciagnac z PL , DE lub Szwecji ... tylko zeby mi przeszlo przez
norweskie clo.Wrrrrr!!!!
Mloda przylatuje dopiero za trzy tygodnie.... Oczywiscie w Monachium a nawet
w sasiedniej Szwecji jest.
Pytam sie po raz kolejny . Gdzie ja kurna wyladowalam tongue_outPPP
Odpowiedz nasuwa sie jedna :na koncu swiata gdzie wisi szmatatongue_outPPP
Kransmile)))
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 01:14
      Przenosze z sasiedniego odcinka kciukowe trzymanie za Ulinhe i Jersey,
      przylaczajac sie sciskowo.
      Ksmile
      • mazurka313 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 04:27
        dziewczyny moge juz napisac- wasze kciuki pomogly zdalam Final Exam w szkole i
        jestem NA ale bardzo prosze o wiecej beda mi bardzo potrzebne 27 lutego o 11
        mojego czasu (pacifica time) no i potem w szukaniu pracy smile wiem za w was
        sila smile)
        • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 04:28
          Pozwol ze Cie serdecznie usciskam !!!! I trzymam dalej za wszystkich
          potrzebujacychsmile))
    • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 10:56
      Kranie mentalnie nie ma sprawy. Moge trzymac az do skutku i do skonczenia
      swiata.smile))

Mazurka, gratuluje i potrzymam bardzo chetnie za szukanie pracysmile))
    • balamuk Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 17:36
      Gratulacje, trzymam.
      Kranie, nie daj sie, czasem czlowiek strasznie sie dziwi, jakich oczywistych
      rzeczy nie moze kupic. Normalnie wszystko jest... A potem myslenice - kolezanka
      jedzie do Polski, szwagierka leci do Brukseli, a moze ciotka z Niemiec i
      poczta, a moze kumpel z Izraela, bo wlasnie przyjezdza, auuu. Duchem jestem z
      Toba.
    • sukiennica Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 22:22
      Prosze trzymac kciuki za przyjecie mnie do KUP-y, bo dyrekcja sie tak jakos
      ociaga, ze zaczynam byc zlej mysli smile
      • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 22:38
        Pokrecilo cie Sukiennico wink
        Zajrzyj do golebnika i nie plec herezji.

Za wszystko inne trzymam... trzymam §¤§ uczciwie i zawodowo.
      • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 21.02.07, 13:34
        Przecie juz wczoraj napisalam, ze masz maila. Sprawdzila???
        • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 22.02.07, 16:49
          Czy trzeba trzymac kciuki zeby Sukiennica sprawdziala majla ? tongue_outPPPPPPPPP
    • monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.02.07, 22:45
      Trzyyymam z całej siły! wink I sama również proszę o trzymanie kciuków za nasze
      przeprowadzki _bez_dodatków_w_postaci_nieprzyjemnych_niespodzianek, od których
      ostatnio coś się za bardzo roi...

Moni
      • monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 28.02.07, 07:36
        Serdecznie dziękuję za kciuki... wink Na granicy US-CA _NIC_ nie przeglądano,
        tylko celnik zapytał, czy rzeczy, które przewożę w ciężarówce (małż jechał
        samochodem za mną) to moje oraz o alkohol i broń. A potem kazał odjechać, co
        spiesznie uczyniłam... A ja tak się martwiłam, że będą się o duperele
        przyczepiać... wink

Moniśka wdzięczna wink
    • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 21.02.07, 13:25
      Trzymam za Was wszystkie.smile)
      • mazurka313 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.02.07, 03:29
        bardzo bardzo potrzebuje waszego wsparcia jutro tj 27 lutego o 11 mojego a 8
        wieczorem europejskiego czasu
        powiedzcie ze sie uda? bo ja watpie i juz dzis " bez kija do mnie nie podchodz"
        jak mowila moja babcia taka jestem zdenerwowana a jeszcze cala noc przede
        mna.... o matko i corko jak ja to przezyje ......
        • blaubeeree Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.02.07, 10:49
          Bede trzymacsmile
          Uda sie,na pewno!!!
          smile
          • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.02.07, 11:44
            Oddychaj spokojnie i regularniesmile)
            I trzymam mocnosmile
            K.
            • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.02.07, 18:13
              Jeszcze zdaze, trzymam!!!
        • triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.02.07, 21:49
          Mazurko, nie napisałam, ale trzymałam. Napisz, jak poszło.
          • mazurka313 Re: yes yes yes 02.03.07, 02:53
            zdalam wink
            mialam board exam cholernir trudno bylo ale sie udalosmile od wczoraj jestem
            oficjalnie CNA moze to dla niektorych nic tylko asystentka pielegniarki ale dla
            mnie znaczy bardzo duzo smile
            • jan.kran Re: yes yes yes 07.03.07, 11:06
              Mazurko smile)))
              Ja wpadam z doskoku na net i dopiero teraz przeczytalam .
              Taaaak sie z Toba ciesze , gratuluje i sciskamsmile)
              Kran
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 22.04.07, 17:01
      Poprosze o mentalne wsparcie w przyszlym tygodniu... Mam pare bardzo waznych
      spraw do zalatwienia...
      Dziekuje !
      Kran
      • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 23.04.07, 16:22
        Masz u mnie jak w bankusmile
        • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 23.04.07, 22:14
          No to trzymam i czekam na pomyslne wiadomosci
      • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 05.05.07, 17:40
        jan.kran napisała:

> Poprosze o mentalne wsparcie w przyszlym tygodniu... Mam pare bardzo waznych
        > spraw do zalatwienia...
        > Dziekuje !
        > Kran

--------> Nowe kciuki o ktore prosilam to ciag dalszy poprzednich...
        Poczatek spraw urzedowych poszedl dzieki Wam dobrze , licze ze dalej tez jakos
        pojdziesmile
        K.
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 24.04.07, 14:23
      Dziekuje smile zastanawiam sie czy nie splunac przez lewe ramie bo mi za dobrze
      idzie. za co sie nie wezme to sie udaje... no prawie smile
      czuje sie jak pisarz gminny siedze i skrobie tony listow w blizej nieznanym mi
      jezykusmile
      kiedys sie przez to wszystko przedre...
      kransmile
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 05.05.07, 17:39
      Poprosze ... w przyszlym tygodniu mam dwie wazne rozmowy, sporo od tego zalezy.
      Dziekuje.
      Pomyslcie czasem o mnie...
      Kransmile
      • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 05.05.07, 17:42
        Ja to Kranie mysle o Tobie regularnie.smile)) Tak na wszelki wypadek.smile))
        • ulinha Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 05.05.07, 17:45
          Ja tezwink ot takie mile przyzwyczajenie...
          Kciuki tez zacisniete, a teraz to nawet sztuk czterywink
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.05.07, 11:31
      Dziekuje ! i za malutkie kciuki tezsmile)
      Jeszcze ostatnia rozmowa w srode i podstawowe sprawy urzedowe z glowy. Teraz
      czakanie na rezultaty
      Dzis znowu poszlo o krok do przodu...
      A niedlugo zaczne szukac pracysmile
      Znaczy sie nowej...
      Kran
    • mon101 Możecie §¤§ :- )))) IX 26.05.07, 21:17
      Mozecie "czymac" jutro (niedziela) miedzy 13ta i 14ta + pojutrze miedzy 17Ta i
      19ta? Baaardzo wazne....
      • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 26.05.07, 21:55
        dobra! trzymam!
        • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 28.05.07, 00:01
          Ja taz poprosze o debre mysli w nadchodzacym tygodniu smile
          • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 28.05.07, 10:16
            Kranie masz zalatwione.

Ja sie dopomne w czwartek, dobrze?
            • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 29.05.07, 13:02
              Jak mi ktos powie ze Kupowe kciuki i fluidy nie pomagaja to sie nie zgodze !!!
              Mnie kolejny raz pomogly ale ja to mam kurna ciagle potrzeby...

Na razie nie bede Was naduzywac ... pomyslcie tylko o mnie i Juniorze jutro o
              trzynastej , mamy rozmowe w szkole Steinera.
              Napisalam list reklamujacy moje dziecko oraz wyslalam Jego dwa niezle
              wypracowania po norwesku... musialam bo jakby szkola opierala sie na Jego
              swiadectwie to raczej nigdy by sie tam nie dostal...

Mam nadzieje ze jutro zachowa sie przyzwoicie i da sie ubrac odpowiednio...
              Poza tym jak nawet dostanie miejsce w tej szkole to nie mam pojecia skad wezma
              na czesne.
              Ale o kciuki za to poprosze pozniej .
              Kransmile))
              • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 29.05.07, 13:04
                Mon i co ?!?

Asia czwartek masz jak w banku , caly dziensmile)
                K.
                • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 29.05.07, 18:48
                  Narazie nic! Jeszcze jutro o kciuki prosze..Trzymam za Juniora, bedzie
                  dobrzesmile)))
                  • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 17:23
                    Matko ja tak rzadko netowo wpadam ze juz nie zdaze za Ciebie potrzymac... Daj
                    choc znac jak poszlo !

Co do J. to rozmowa trwala szescdziesiat minut , glownie prezentowal sie On smile
                    Ja czasem cos cichutko powiedzialamsmile
                    Stopnie ma takie ze zero szans na te szkole , pozostaje wiara w Jego urok
                    osobisty i zdolnosc przekonywania... a w tym jest nienajlepszy.
                    Odpowiedz dostaniemy w ciagu lata...
                    A szkola jest super ... Uff! Moze sie uda ?
                    Kran
                    • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 18:07
                      Ja trzymalam ladnie i wy za mnie pewnie tez bo latwiej poszlo niz
                      przypuszczalam.
                      Nie macie pojecia jakie czlowiek ma ladne jelita od srodka ( oczywiscie po
                      dwudniowym plukaniu ), obejrzalam sobie kazdy zakatek jakby to byl jakis film
                      krajoznawczy na innej planecie.
                      Niemalze ze pocztowke ma sie chec komus wyslac z takim widokiem.
                      W porownaniu z wjezdzaniem do rury, to to bylo duzo przyjemniejsze wink))
                      Choc bez dozylnego jasia nie da sie obyc.

Kranie, za Juniora szkole potrzymam wiec cale lato...tak na wszelki wypadek
                      tylko, bo wierze ze dobrze wypadl i jakies glupie stopnie mu nie zaszkodzily.
                      Dopiero w tej nowej szkole stopnie beda na powaznym poziomie.
                      Buzka.
                      • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 18:35
                        W tej szkole jest posadka dla mnie.. wysle papiery , moze mnie jednak nie
                        przyjma bo jakos tak glupio by bylo wlasne dziecko uczyc...

Podziwiam opis twoich wnetrznosci ...mam nadzieje ze to juz koniec poszukiwan
                        w Twoim wnetrzusmile
                        Kran
                        • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 18:42
                          Kranie, dziecko juz duze i mozna juz takie uczyc. Oficjalnie, przed kolegami
                          mozecie sie siebie zaprzec, wyrzec, nie przyznac.. mnie kidys uczyl wlasny
                          rodzony szwagier i nawet dwoje walnal z premedytacja... ale zasluzenie. Do dzis
                          mu jeszcze nie wypomnialam i uklady mamy nadal przyjacielskie.
                          Co do mojego wntetrza , to jeszcze niecalkiem zbadane...bo ja prosze pani
                          bardzo bogate wnetrze. Jeszcze USG zostalo- jak mi znajda dzidziusia to wam
                          obwieszcze w pierwszej kolejnosci.
                          • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 18:49
                            Asiu to dawaj znaki kidy kolejne kciukismile))

Kran
                            • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 19:04
                              No oczywiscie!, bez kciukow dzidziusia nie znajda wink)))

A teraz niech Mon sie zamelduje, bo cos spoznialska jest.
                      • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 19:27
                        Asiu, tak pieuknie to opisalas, ze czuje sie jakbym byla w srodku:0
                        • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 20:53
                          Melduje sie, ale jeszcze musze o kciuki jutro prosiccrying( Cos "idzie pod gorke",
                          a dzis juz sie wydawalo, ze bedzie dobrze. Jutro miedzy 9 a 10, narazie jestem
                          super zestresowana, chyba walne lufe z musztardowki i ide spac. Kranie, jakos
                          dalibyscie sobie rade, Junior i ty, w jednych murach szkolnych. Moze
                          niekoniecznie musialbys akurat jego uczyc?
                          • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 21:46
                            Mon trzymam miedzy 9 a 10. Sily mi wrocily po dlugim poscie, wiec potrzymam jak
                            nalezy.

Apropos postu, to dzis moj maz chcial pocebrowac nasza srebna rocznice.
                            Najpierw zawiozl mnie na owe mile badanie, ja caly czas z grobowa mina , bo
                            przeciez sie przepisowo balam...no jakby inaczej. Wiec z ta grobowa mina
                            wycedzilam przez zacisniete zeby, ze lepiej mi bylo 25 lat temu kiedysmy
                            jechali do Uppsali sie zenic. Na to moj dowcipny malzonek stwierdzil, ze
                            zdecydowanie tez weselej wygladalam .
                            Kiedy juz bylo po wszystkim to okazalo sie, ze moj maz ma przygotowana butle
                            szampana na to celebrowanie. Mowie wam : naparstek szampana chcial mnie zwalic
                            z nog...ale sie nie dalam wink))) po zjedzeniu uroczystej kolacji w postaci
                            rosolku i skrzydelku kurczaka , wrocil mi rozum.
                            Tak ze kciuki moge trzymac.
                        • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 21:50
                          asica74 napisała:
                          > Asiu, tak pieuknie to opisalas, ze czuje sie jakbym byla w srodku:0

Ladnie bylo, prawda ?

Serio, czlowiek jest sliczny w srodku jak go sie wyplucze. Duzo gorzej
                          wygladaja te wszystkie otluszczone i zawapniowane zyly. Swoich nie widzialam
                          ale widzialam cudze na filmie. To jest dopiero horror...jakas brzydka planeta.
                          • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 22:07
                            No! A ja kiedys widzialam raka z pluc, na talerzu, przekrojonego na pol. Ble!
                            Ale to chyba jedna z przyczyn, dla ktorych rzucam palenie (drugi dzien, cyrograf
                            podpisany, ofiar w ludziach brak, a kciuki zawsze sie przydadzasmile
                            • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 31.05.07, 22:14
                              Ojojoj, to trzymam kciuki mocno. Nie daj sie tym razem i nikogo nie zabij.

A moja przyjaciolka jak kupuje papierosy to zawsze zaznacza:
                              - Malboro Light poprosze...moze mniejszy ten rak bedzie.

To apropos tego przekrojonego na pol na talerzu..ble
                              • ania_2000 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 01.06.07, 00:05
                                Asiu - zycze pieknych wynikow! i gratuluje srebrnego weseliska! Nic tylko
                                pozazdroscic mlodej parze nieustajacej miloscismile)))))
                                ps. ponizej pozwole sobie przepisac dowcip, taki troche hardkore - ale jakos mi
                                sie skojarzylo z ta rocznica wink)) NIE WIEM DLACZEGO!!smile)

Noc. Łóżko. Nagle okropny smród. Tak potworny, że żona się budzi.
                                - Albin, narobiłeś w gacie!
                                - Ech Elwiro, żebyś ty wiedziała, co mi się przyśniło!
                                - Co?
                                - Że skaczę ze spadochronem i on się nie otwiera. A ja spadam, spadam, spadam...
                                - Albin, ja to bym chyba umarła!
                                - A widzisz! A ja nie, bo jestem mężczyzną!

• asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 01.06.07, 13:29
                                  Dzieki! Dowcip cudny...zupelnie w moim guscie smile)))) i tez mi sie ladnie
                                  skojarzyl.
                                  Bede sprzedawac dalej!! smile))
                                  • monhann2 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX dziekuje !!! 01.06.07, 15:51
                                    W moim guscie jednakowoz, hahahahah. Tez ide zaraz sprzedawac.
      • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 26.05.07, 22:18
        Czymac bede uczciwie.
        Mur beton .
        • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 27.05.07, 10:57
          Trzymam. Hehehehe bedzie wymowka w pracy dzisiaj.smile
      • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 28.05.07, 00:01
        Na niedziele sie juz nie zalapalam ale w poniedzialek obiecuje!!!
    • sylwek07 dzis byl dzien bez tytonia 31.05.07, 22:30
      i ktos moze palil?
      • mon101 Dzieki! 01.06.07, 21:27
        No i jak tu nie wierzyc w sile wirtualnych kciukow! Udalo mi sie sprzedac
        chalupe za nawet nieco wiecej niz myslalam. Ale okropnie nerwowa licytacja byla
        a tu Kolega Malzonek wlasnie pracuje kilka tygodni w Pradze, wiec to ja
        musialam wszystko zalatwiac. Wczoraj byl horror, bo ci ca dali najwiecej
        zadzwonili do posrednika kwadrans przed podpisaniem kontraktu, ze dziecko
        spadlo z hustawki i skrecilo noge, wiec sa w drodze do szpitala i noie moga
        przyjsc. Juz myslalam, ze sie wycofali i ze cala zabawa zacznie sie od pocztku,
        ale na szczescie (moje, no bo niefartownie dla nich ze skreceniem nogi,
        oczywiscie) przyszli dzisiaj i podpisalismy umowe.Ufff! Znow mozemy balaganic,
        moge schowac kosze z owocami i powyrzucac kwiaty z wazonowwink)Nastepny projekt
        to 13-go fata maturalna Nastolata. 40 osob i znow wszystko na mojej glowie, bo
        kolega malzonek wpadnie z tej pragi na dwa dni. Kciuki znow beda wiec potrzebne
        i moze rady doswiadczonej Asi, ktora ma za soba 2 "studentmottagninar"
        (widzialam zdjeciasmile)...
        • jan.kran Re: Dzieki! 02.06.07, 15:58
          Ciesze sie bardzo Mon!!!
          Jak bedzie blizej tej zabawy mlodziezowej to sie przypomnij. Bedziemy z Tobasmile))
          K.
        • asia.sthm Re: Dzieki! 02.06.07, 18:59
          Mon !!Gratki z okazji sprzedazy domu.
          Studentmottagnigar to najgorsze co moze byc ...niestety.
          Po pierwsze pomysl aby tak przygotowac zeby to mozna bylo na dwie godziny
          zostawic bez opieki kiedy jedziesz pod szkole. Zadna lodowka tego nie
          pomiesci..a wedliny zielenieja w zastraszajacym tempie.
          Ja nawet nie chce sobie przypominac co wtedy przez dwa lata pod rzad przezylam.
          Jesli ja nadal zyje to i ty przezyjesz.
          A skad wiesz ile bedziesz miec gosci? Bo ja nie wiedzialam. Albo 25 albo 60 he
          he he . I ta mlodziez roznie glodna przychodzi. Albo zra jak wilki, albo tylko
          pija albo juz nic nie chca bo im nic juz nie wchodzi.
          Ale nie martw sie. Dobrze bedzie!!!
          Pozdrow kolege meza w Pradze. Ten to ma dopiero dobrze.
          • mon101 Re: Dzieki! 02.06.07, 21:13
            No wlasnie - ile tatalajstwo zje i wypije? To najwiekszy dylemat - ile zarcia
            robi sie na 50 osob? Wyobraznia mi sie konczy. Najwazniejsze jednak, zeby byla
            pogoda to rozleza sie po ogrodzie, bo inaczej zgroza... Ile bialego, ile
            czerwonego wina? Ile bezalkoholowych napojow?? No i do szkoly w miedzyczasie
            trzeba jechac, plakatem machac, pare lez upuscic... I na dodatek 13-gowink))
    • ulinha Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.06.07, 13:40
      Kciukasy zacisniete sa potrzebne na pare nastepnych dni. Jedziemy do Brukseli
      po reszte naszych rzeczy, czeka nas wiec podroz samochodem w dwie strony. Nie
      musimy sie spieszyc (na szczescie), wiec licze ze na spokojnie zajmie nam to
      pare dni. W drodze powrotnej przyjdzie mi prowadzic auto cala droge, bo Luis
      bedzie jechal na swoim motorze... Prosze o kciukasy za szeroka i niezatloczona
      droge i za dobre samopoczucie w podrozy.
      • sylwek07 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.06.07, 13:43
        masz to jak w banku smile
      • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.06.07, 13:44
        Ulhinia, to trzymam! A bedziesz wracac swoim malutkim samochodzikiem? I jeszcze
        mam pytanie, bo jak w zyciu bywa, nie pamietam, gdzie sie teraz
        przeprowadziliscie? Glaski dla Brzuszkowej Ulhiniismile
        • ulinha Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.06.07, 13:52
          Wrocilismy na bardziej "stale" do Porto. Ja tu sie probuje zorganizowac na
          przyjscie dzidziusia, Luis spedza ze mna na miejscu po dwa tygodnie w miesiacu.
          Dwa pozostale pracuje w Nigerii. Mamy na szczescie staly kontakt netowy, wiec z
          nim jest jakos tak latwiej.
          Zostawiam moje autko tu w domku, jedzemy wiekszym, mamy dosc duzo "paczek i
          skrzyni" do przewiezienia. Mielismy wyjechac bladym switem, ale jak to bywa
          wszechobecna "maniana" daje sie we znaki. Ja w blokach startowych, lewis daleko
          w poluwink
          • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.06.07, 15:04
            To powodzeniasmile Niech ci insktynkt dopieszczania gniazda wspomagasmile
            • tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 11.06.07, 03:23
              szerokiej drogi Ulinha!! i duzo powietrza w kolach i w razie czego samych
              gumowych slupkow przydrogowych wink
              • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 11.06.07, 13:44
                Ulinha , mysle o Was czesto a w ramach podrozy szczegolniesmile
                Kiedys moze Ci opisze moje przeprowadzki w ciazy , z jednym dzieckiem , z
                dwojgiem...
                Jak ja to przezylam sama nie wiemsmile

Daj znak jak leci podroz !
                Trzymaj sie smile
                Kran
      • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 11.06.07, 21:51
        Szerokiej i pustej drogi zycze, Ulinho! Kciuki trzymac bede mentalnie bo lapy
        bede miala zajete przygotowaniem fury jedzenia na przyjecie maturalne (paskudna
        tradycja, w kazdym badz razie "przed"wink). Przyjecie odbedzie sie w srode
        (13go!!!!), prosze wiec o trzymanie kciukow zebym nie padla nosem w miske
        salatkiwink)
        • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 13.06.07, 14:31
          > (13go!!!!), prosze wiec o trzymanie kciukow zebym nie padla nosem w miske
          > salatkiwink)
          Nie padlas, prawda ? To juz nie padniesz. Pogode calkiem fajna ci zalatwilam,
          chociaz pewnie nikt zadnej serwetki nie zlapie. Baloniki pewnie py pyk pykaja
          na wietrze.
          Trzymajcie sie i pogratuluj Studentowi swojemu.
          • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 13.06.07, 17:39
            No ja tez jasne mysle o Monsmile
            K.
          • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 13.06.07, 17:40
            Trzynastego wyslalm podanie o prace . Mozecie pomyslec o mnie cieplo , nie
            wiem kiedy odpowiedz.
            Nie licze ze za pierwszym podejsciem wypali...
            Ale chcialabymsmile
            Kran
            • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 13.06.07, 18:20
              Trzynasty jest bardzo dobry do skladania podania o prace. Do innych spraw tez.
              Trzymam jednak §¤§ na wsiakij sluczaj
              • monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.06.07, 04:22
                13 jest wspaniały! wink)) Ja się zaręczyłam 13. i do tego w piątek, a moje
                małżeństwo kwitnie i kwitnie i końca tego nie widać! I dobrze tak! smile)) Tak
                więc napewno Mon dobrze poszło, a jutro będzie się relaksować. Mon, niech syn-
                maturzysta dzisiaj zmywa naczynia w podzięce za przyjęcie, a ty daj sobie wolny
                dzień! smile Gratuluję ładnego sprzedania domu! smile
                Ulinho, podziwiam cię za te przeprowadzki międzynarodowe, a do tego teraz w
                ciąży, olaboga! Oby droga była szeroka i ładnie ci słoneczko świeciło!
                No, to teraz jeszcze trzymam kciuki za podanie Krana oraz ogólne za ładną
                pogodę... wink
                Moni
    • babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.06.07, 04:55
      Jesli zlozylas podanie 13go to na pewno wszystko dobrze pojdzie. Zycze ci tego z
      calego serca i podziwiam twoja wytrwalosc i pracowitosc.
      • mon101 Przezylam!!! 14.06.07, 15:11
        Ufff!!!! Mam to za soba! Dzieki Asiu za zalatwienie pogody, dopiero o osmej
        wieczorem zaczelismy szcekac zebami (pomimo rozdanych wczesniej kocy z polaru)i
        pierwsze krople deszcu wypedzily nas z ogrodu. Jak w filmie o szwedzkim
        midsommar, w ktorym wbiega sie i wybiega z zastawionym stolemwink. Mlodziez sie
        nie poddala i siedziala do rana na tarasie okutana kocami. Dorosli maruderzy
        wyszli o pierwszej w nocy, wiec party bylo chyba udane. Zostalam z fura
        jedzenia, Kolega Malzonek znow rano polecial do Pragi wiec zapraszam na
        obiad/kolacje. Wina i piwa tez zostalo co niemiara, nie trzeba przynosic
        musztardowek, bo wypozyczone kileliszki oddajemy jutro. Ja jestem dzis "wolna",
        maturzysta odsypia, ale zaraz go sciagam z wyra i gonie do skladania stolow.
        Dorosle zycie sie zaczynasmile))
      • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.06.07, 15:13
        Kranie, spoznilam sie na moment skladania, ale trzymam w czasie procesu
        rozpatrywaniasmile))
    • ulinha Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.06.07, 18:32
      Z tego wszystkiego zapomnialam Was goraco podziekowac za wszystkie kciukasy i
      mysli. A ze sie przydaly, to jestem na 100% pewna.
      Szalona podroz dobiegla konca w poniedzialek wieczorem. I dobrze ze juz sie
      skonczyla, bo stresow najadlam sie z jej powodu bez miara.
      W kierunku do byly same przeboje. Najpierw poszedl system hamulcowy, musielismy
      z granicy pt-hiszpanskiej wrocic do domu, nawiedzic mechanika i naprawic to. Po
      dwoch dniach drugie podejscie do trasy. W okolicach Paryza okazalo sie ze
      wysiadl alternator, a "naprawiona" pompa z systemu hamulcowego byla zrobiona
      feralnie i powodowala ze caly olej silnikowy wypryskiwal na zewnatrz. Samochod
      rozkraczyl sie w srodku nacy na autostradzie, skad musiala nas sciagac pomoc
      drogowa. Trzeba bylo znalezc kolejnego mechanika i wydac pieniadze na naprawy.
      Wreszcie dokulalismy sie do Brukseli i odpoczelismy tam jeden dzien. Trasa
      powrotna byla juz bez niespodzianek, prowadzilam auto jak zawodowy kierowca,
      deszcz, slonce, gory, zakrety i zadne tiry nie byly mi groznewink Ale juz dobrze
      ze jest po....
      Wczoraj wsadzilam Luisa w samolot i postanowilam nie robic nic przez pierwszych
      pare dniwink
      • sylwek07 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 20.06.07, 21:02
        ulinha to nie zle mialas smileto dobrze ze wszystko skonczylo sie dobrze.
      • bietka1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 26.06.07, 00:47
        Ulinha, jaka Ty jestes dzielna smile
        Trzymaj sie i uwazaj na bejbi smile
        • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 09.07.07, 02:11
          Pomyslcie o mnie wnadchodzacym tygodniu trzymajac mentalnie kciukismile
          Dziekuje !
          Kran
          • mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 09.07.07, 19:10
            Moje kciuki do uslug. Caaaly tydzien?
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 08:05
      Dzisiaj prosze o konkretne trzymanie kciukow o godzinie dwunastej . Zglaszam
      sie tak pozno bo wczoraj zadzwonil moj ewentualny przyszly pracodawca i od
      razu sie umowilismy.
      Nie wiem co z tego bedzie bo on ma jakies dalsze dopiero konkretyzujace sie
      plany .. ale sprobowac trzebasmile

Kran
      • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 14:44
        Kranie jak poszlo? Ciekawosc mnie zzera.smile
        • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 15:28
          Bardzo ciekawe pomysly ma ten facet ... tylko ja nie do konca pasuje do Jego
          idei... albo moze tak? Na razie na pewno chwile potrwa zanim cos z tego
          wyniknie.
          Napisze moze wiecej na Odpryskach niebawemsmile
          Ciekawie bylo ...
          • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 16:49
            Aco? Umowic sie chcial?
            Trzymalam, choc nie zdazylam napisac o trzymaniu, a Ty tu szyfrem gadasz wink)
            • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 18:26
              A tam umowi , robotnikow potrzebujetongue_outPP
              • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 14.07.07, 19:32
                Nosz jasna cholera, cus takiego podejrzewalam. W pysk dalas, czy za bardzo
                dobrze wychowanas?

Dowiedzialam sie ostatnio, ze norweski stat finansuje wykszalcenie dla pilotow
                w USA. Nie bede sie czepiac, ale mam do Norwegii pretensje za demoralizowanie
                mojego dziecka. Moj dzieciak musi trwonic wlasny spadek po nas wink

Daj znac czy mu przywanzolilas...
                • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 15.07.07, 17:36
                  Napisz Kranie cos wiecej o tych pomyslach.smile Brzmi interesujaco...
                  • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 13:49
                    Pilnie potrzebuje kciukow w duzej ilosci. Zwiazane z aplikacja do linii
                    lotniczych. Z gory dziekuje. Dam znac kiedy puscic.smile
                    • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 14:20
                      Sie trzyma !! §¤§ !! nie boj nic a nic smile

PS moje dziecie pracuje jako instruktor w Miami smile) tak sobie
                      wsadzilam niechcacy bom chwalipieta wink
                    • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 16:10
                      Marjanna, trzymam!
                      A przy okazji, lece przez Amesterdam! Mam tam przesiadke miedzy Londynem a
                      Rzymem smile Odwiedzisz mnie? smile
                      • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 16:33
                        Asia, gratuluje zdolnego syna. Jako mentorzy jestesmy z niego
                        rowniez dumni.smile

Asica, odwiedze Cie, jezeli bede tego dnia w pracy. Daj znac kiedy
                        i jakim numerem lotu przylatujesz.
                        • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 16:39
                          Toz dlatego do ciebie polecialam sie chwalic. Pozdrow meza.

Spotkanie w Amsterdamie brzmi ladnie. Niech sie uda §¤§
                        • asica74 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 07.08.07, 16:48
                          Dam znac. Ale przesiadka to taka migiem bedzie, bo wedlug planu mam tylko 50 min
                          na zmiane. Chlop mi powiedzial, ze to nie powinien byc problem.
                          • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 08.08.07, 11:47
                            Marjanno trzymam jak trza !!!smile Daj znac co i jak.

Asiu... gratuluje . Ja wiem co to znaczy cieszyc sie sukcesami
                            dziecismile) W koncu lata zupek , kupek , niprzespanych nocy i bolu
                            dorastania profituja no nie ?
                            Kransmile
                            • asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 08.08.07, 12:58
                              Dzieki Kranie,
                              zupki ,kupki jakos przebolalam , najgorszy byl 8-tygodniowy koklusz
                              (na zmiane go mieli) i dzikie awantury z nastolatkami - reszta to
                              sam miodek wink))

A kciuki to trzymam dzis hurtem za wszystkich...tak na wszelki
                              wypadek smile
                          • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 08.08.07, 18:58
                            asica74 napisała:

> Dam znac. Ale przesiadka to taka migiem bedzie, bo wedlug planu mam tylko 50 mi
                            > n
                            > na zmiane. Chlop mi powiedzial, ze to nie powinien byc problem.

----> Pod warunkiem, ze dolecisz bez opoznienia i kolejny gate bedzie blisko. On
                            chyba dawno na Schiphol nie byl.smile)) Ale jak sie dobrze zlozy to Cie z jednej
                            samolotu do drugiego na czas dostarcze Melexem.smile))
                    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 09.08.07, 17:27
                      Marjanno trzymam dalej smile)))
                      • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 09.08.07, 22:48
                        Jakby ktos o mnie jutro pomyslal to by sie przydalo...
                        Kran smile
    • jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 08.08.07, 13:49
      Male kcuiki za moje najnowsze przedsiewzieciesmile Chodzi o czytanie
      ksiazki , jak dotre do polowy to sie przyznamtongue_out Tylko nie wiem czy
      dotre...
      Kran
      • marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) IX 10.08.07, 10:44
        Kranie mysle i trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka