kandinsky1 02.03.07, 02:24 ja rowniez zapytuje czy przyjmiecie mnie do swojego grona bo tez lubie chlapnac to i owo . przedtem tego nie zrobilam. mama,zona, emigrantka z milosci do meza i za mezem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:27 Witaj . Widzę, że emigrowałyśmy z tych samych powodów i obie lubimy "chlapnąć". Czyli - bratnia dusza. A dokąd wyemigrowałaś? No i najważniejsze pytanie: jaki alkohol stawiasz? Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:31 Wsycki jaki sobie zazyczycie na dobry poczatek moze byc spiryt? westfalia Odpowiedz Link
triskell Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:41 A niechże i spiryt będzie. Polewaj, Wasylu. Macham Ci z północnego zachodu Stanów. Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:45 no to na druga nozke ale ja nie zapijam Odpowiedz Link
triskell Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:51 Szybciutko łykam na drugą nóżkę przed wyjściem na tańce. Ale mi się te nóżki będą plątać... Zaraz zaraz, ile ich tak właściwie jest? Ale warto, nie codziennie można pić z Kandinskym (choć mam nadzieję, że zostaniesz z nami, więc jednak codziennie ) Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 02:55 mowia ci codziennie bedziemy chlac i to nie byle co, zapytuje cie czemu nie spita bo ja dziecioczka usypiam a wy? " .... a taki ldny byl a...merykanski" cos mi sie jezor placze. Odpowiedz Link
syswia Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 04:00 Czesc Kandinsky! pozdrowienia z Toronto! a ja dzisiaj polewam nalewka zurawinowa, bierzta dziewuchy, bo to juz ostatki trzeba bedzie nowa nastawic, a to z miesiac potrwa Odpowiedz Link
asica74 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 09:23 hallou to ja ... hm wyjezdzam z creme de casis)) pozdrawjaju Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 13:40 Czesc dziewczyny wstalam dopiero a pora juz poobiednia i trza sie zabrac za jakies konkrety a nic sie niechce z uwagi na nocny tryb zycia.Pozdrawiam wszystkich i witam arim28 jak obiecalam .arim masz cos?)))) Odpowiedz Link
arim28 Witaj kandinsky1 02.03.07, 14:30 a taki ldny byl a...merykanski" Cytujesz jedna z moich ulubionych polskich komedii! Odnosnie trunkow - wczorajsza butelczyna pusta. W sumie nie pamietam kto ja konczyl)) Trzeba bedzie cos dokupic na parzadna "wprowadzke" do Poloniji Odpowiedz Link
tora99 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 13:47 <mama,zona, emigrantka z > milosci do meza i za mezem.> no to zupelnie jak ja ))) (a i poimprezowac lubie..) witamy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 13:56 Czesc Kandinsky, witaj w domu. I od razu egzamin: Czy wiesz co oznacza okreslenie Owsik ? Bo "miec owsiki w dupie" to kazdy wie co oznacza, wiec nie pytam nawet. PS. Za niepoprawna odpowiedz, bedzie poprawka i nastepny obowiazek postawienia kolejki, bo to jest wybitnie pijackie forum...chociaz ostatnio sie pogorszylo Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 14:41 Kiedys to myslalam ze to taki pazdziorek(nie mylic z Pazdziochem) co sie w du... wierci ,a teraz moze to jakis nowej generacji trunek oder was? pisac nie moge bo rece dylirium lapie wiec i po kartonik wirowy do sklepu skocze i za 50 centow kupie albo zaraz dwa bo poco stale latac gdy zimka na dworze i sz zatankuje a potem w tango .pozdrawiam i milego popoludnia zycze i przepraszam ze prywate urzadzam na tak swiatowa skale. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 16:20 Kto kolezance Kandinsky wyjasni co to jest Owsik ? Bo ona tu pazdziorkami i dylirium bajeruje Odpowiedz Link
azja1974 Re: Wlazlam w buciorach 02.03.07, 22:03 ale sie rozpily, no! gorzej niz pamietam. trzydniowki powitalne, witaja i witaja. ja zbiorczo nowy narybek sciskam, dyskretnie uchylam glowe, zeby mnie oddechem nie upily. socek poprosze jak na razie. azja na przymusowym odwyku (swoja droga gdyby nie ciaze, to pewnie bym pisala nie tu, a na forum aa) cmok cmok Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: azja to kiedy termin porodu? 02.03.07, 23:00 Bo ja to niedawno dopiero powilam kolejne dziecie AA . Odpowiedz Link
azja1974 Re: azja to kiedy termin porodu? 03.03.07, 08:27 ano do pazdziernika ta abstynencja, plus jeszcze jakies 10 miesiecy na karmienie, w porywach do roku, jak dalej bede wytrwala. a ty kiedy powilas, i ktore? Odpowiedz Link
aka10 Re: azja to kiedy termin porodu? 03.03.07, 12:38 To ja na wystawe zapraszam www.ibiblio.org/wm/paint/auth/kandinsky/ Odpowiedz Link
kandinsky1 Re: 3 powilam w grudniu po poludniu 03.03.07, 12:44 to wypadek taki przy pracy leciwa juz jestem wiec slabo widze maz tez calkiem slepy. Dwoje starszych to juz mlodziez prawie,dzis mam ograniczony dostep do netu z uwagi na dzieci ale odezwie sie wieczorem jak pojda juz lulu . Teraz pozdrawiam wszystkie Panie chlupnicie cos za mnie bo niedomagam i w gardlo dac nie moge! Odpowiedz Link
triskell Re: 3 powilam w grudniu po poludniu 04.03.07, 06:55 Dużo zdrówka naszemu najnowszemu narybkowi kabelkami posyłam. Zdrowe gardło (i mocne kciuki) to na tym forum podstawa. Odpowiedz Link
azja1974 Re: 3 powilam w grudniu po poludniu 04.03.07, 09:19 zeby zajsc w ciaze z gluchoty, to slyszalam. kolezanka mowila mezowi, ze nie mozna, a on: co? co? ale ze slepoty to jeszcze nie slyszalam, zeby zajsc??? Odpowiedz Link
jan.kran Re: 3 powilam w grudniu po poludniu 07.03.07, 11:46 Frakcja niemiecka sie rozrasta. I slusznie!!! Niedlugo sie osmiele rzucac linki po nimieckuPP Na forum serdecznie witam , o tej porze nie pijam... ale wieczorem moze cos chlapne za nowa czlonkinie) Kran Odpowiedz Link