tora99 13.12.07, 06:09 gdzie mam je wyslac, zeby byc podpietana gorze? mam termin na 14 lipca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: zgloszenie 13.12.07, 09:21 Nigdzie. To tak jak ze swietym Mikolajem - wszystko widzi i zalatwi bez podan. Gratuluje, zdrowia i usmiechnietego lica zycze. Prosimy o komunikaty co i jak ) Odpowiedz Link
mulinka Re: zgloszenie 13.12.07, 14:16 gratulacje! bedzie Raczek - Raczki sa fajne, rodzinne i slodkie ) buziaki Odpowiedz Link
elagrubabela Re: zgloszenie 13.12.07, 14:46 Rocznica Rewolucji Francuskiej - zburzenie Bastylii 14 lipca 1789 - zapowiada sie burzliwie - ha ha ha. Gratulacje, trzymajcie sie zdrowo! Elka Odpowiedz Link
sylwek07 Elu a moze 1 lipca 13.12.07, 16:32 wtedy bedzie Dzien Kanady i nowy Kanadyjczyk zycze zdrowia dla Was Odpowiedz Link
ulinha Re: zgloszenie 13.12.07, 16:52 GRATULACJE i ogromniste buziaki!!! Zeby Wam czas przeszedl zdrowo i spokojnie i jakby co to odpale troszke swojej nabytej w ostatnim czasie cierpliwosci i zdolnosci "oczekiwawczych" Odpowiedz Link
thorgalla Re: zgloszenie 13.12.07, 18:58 Współczuje )) mój małżonek urodzony tego dnia. Dobry człowiek ale swoje zagrania ma.I uparty.Roztrzepany ale pracowity. A że na poród w terminie jest tylko 5% szans,będę kciuki trzymać aby dziecię sobie inny dzień wybrało )) Odpowiedz Link
monika_a_b Re: zgloszenie 14.12.07, 05:38 Toro - gratuluję! Ja miałam przez tą datę podobne skojarzenia, jak i Ela, hahaha... )) Pozdrawiam, Moni Odpowiedz Link
mon101 Re: gratulacje :DD nt 15.12.07, 13:11 Toro, gratulacje i usciski,narazie wcale nie ostrozne)Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link
tora99 Re: zgloszenie 19.12.07, 04:14 bardzo dziekuje wszystkim z ta dala to jest tak, ze gdzies kolo tego mielismy slub koscielny (zdaje sie, ze 10 lipca... ale wstyd przyznac, nie mam pewnosci..) Odpowiedz Link
myszka888 Re: zgloszenie 25.12.07, 21:37 No i sie wyslalo zanim dopisalam... mi skojarzylo sie z bitwa pod grunwaldem ja wiem, ze to dzien roznicy, ale skads mi sie tak zlozylo w glowie pozdrawiam! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: zgloszenie 20.01.08, 17:56 Czas na maly raport- przecie minelo sporo tygodni . Tora, jak nasze lipcowe kupowiateczko sie sprawuje ? Czy myzia mamusie piorkiem w gardlo ? ) E tam napewno grzeczniutkie . Jak sie czujecie, na co macie smaki, co was demerwuje, co was cieszy. Serdecznosci. Odpowiedz Link
tora99 Re: zgloszenie 22.01.08, 03:18 dzieki asiu za pamiec musze naskarzyc na to moje mlodsze dziecko - przedwczoraj po raz pierwszy mnie kopnelo. ale ogolnie raczej grzeczne. troche zmeczona jestem. brzuch rosnie i garderobe musialam wymienic. najgorsze do tej pory to jazdy hormonalne. zwlaszcza w ten weekend. chlop wyjechal, a ja dostalam burzy mozgu. wszystko mnie wk... (przepraszam, ale dokladnie taka skala, albo i lepiej. nie zloscilo, nie draznilo tylko wk..) zupelnie nie dawalam sobie z soba rady. (moja biedna prawie 4 letnia marta i pies....) skonczylo sie na tym, ze zamknelam sie po ciemku w lazience i ryczalam. mam nadzieje, ze chwilowe i juz mi minelo. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: zgloszenie 25.01.08, 09:27 Dobrze ze te hustawki emocjonalne dzielnie wytrzymujesz...bo nie ma innego wyjscia ) Do lipca juz niedlugo zacznie sie inna polka. Odpowiedz Link