Dodaj do ulubionych

Pozycze Chlopaka (slup)

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.18, 12:41
Tak jak w temacie . interesuje mnie pozyczenie chlopaka na slup mojej szfagierki . w przyszly sobote. W unislawiu. Jestem singelka wiec nie mam z kim pojsc na zabaweba samej glupio tak ze zainteresowanych prosze o zgloszenie sie tutaj acha mam 23 lata czyli zeby chlopak mial powyzej 23 lata tak do 25 lat ok do uslyszenia
Obserwuj wątek
    • Gość: haaaa Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.tvgawex.pl 13.08.18, 12:53
      slup czy słup? :D
      • Gość: Weselna Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.18, 13:01
        na slub czytaj ze zrozumieniem
      • Gość: ! Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 11:02
        😬
    • Gość: a Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.18, 13:54
      Czy to żart? Sama idź na imprezę. Pożyczać chlopa na imprezę to głupota!
      • Gość: Weselna Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.18, 14:45
        Na slub szukam bo jestem sama rozumiesz j
        • Gość: ha ha Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.18, 16:00
          Musisz być szkaradna skoro przez 23 lata nie znalazłaś żadnego amatora. Usługa przez ciebie oczekiwana jest znaną i nie nową ale w większych miastach, tu może zgłosić się jakiś patol i jeszcze ci siary narobi.
          • Gość: Niepatol Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.centertel.pl 13.08.18, 20:03
            Patologia będzie do niej pasował. Ona nie potrafi nawet odmienić słowa ślub (ślubować). Wtedy by wiedziała że piszę się tam "b"
            • Gość: ojojoj Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.18, 20:47
              Nie obrażaj dziewczyny, nie wie jak się pisze ale może szybko się uczy i np. będzie umiała wziąć w dziób. Może okazać się w czymś dobra. Jest odważna , więc wszystko przed nią, zależy od dobrego nauczyciela.
            • Gość: do nie patol Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.play-internet.pl 16.08.18, 13:24
              Ty! "Nie patol !" Samo się "b" nie napisze... hahahha. Trzeba posiadać określony zasób wiedzy, by móc komuś zwracać uwagę !
        • Gość: skoro Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.play-internet.pl 13.08.18, 16:47
          Skoro na chłopaka cię nie stać, to czy wibrator może być? Dasz radę sama go obsłużyć ?
          • Gość: Weselna Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.18, 19:11
            A cie stac na wizyte u psychiatryka ?
      • Gość: C Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 20:08
        C
      • Gość: Wow Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.18, 17:04
        Ale zenada
    • Gość: ese Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.static.ip.netia.com.pl 14.08.18, 08:51
      Ile placisz za tą usługę? Jest to do przemyślenia.
    • Gość: Ekel Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.18, 09:04
      Napisz mi wiadomość na email scaryjary@wp . pl
      Bez spacji. Oczywiście jestem zainteresowany ale nie będziemy gadać na forum
    • aguuss Re: Pozycze Chlopaka (slup) 17.08.18, 14:34
      A ja czytam i czytam i zastanawiałam się po co jej chlopak który jest słupem hahaha
    • Gość: Dobra Rada Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.18, 08:11
      Jak ktoś przeczyta wypociny takiej analfabetki to chętnego raczej nie znajdziesz. Różnej maści kandydatów proponuję poszukać na skrzyżowaniach z ul.Grudziądzką. Bardzo często oblegają też ławki. Rozpoznasz ich po płatnych reklamówkach w których zwyczajowo przechowują tanie bełty celem nieoficjalnego spożycia, lub też za pomocą zawołania "pożyczy pani 20 groszy do chleba". Z takim lamusem jak odpalisz wrotki na (slup) szwagierki to widownia z zazdrości wyskoczy z trampek. Co do wieku to może być problem, ale jak to mówią "lepszy rydz niż nic". Najwyżej pomyślą, że przyszłaś z tatusiem...... No tak. Rozpisałem się trochę i zupełnie zapomniałem, że to już po (slupie) :-) :-) :-)
    • Gość: Kiki Re: Pozycze Chlopaka (slup) IP: *.dynamic.mm.pl 26.10.18, 08:48
      Za duzo telewizorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka