simonkapl 14.06.08, 11:51 Co sadzicie o karnym dla Polski w meczu z Austria? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Ogladacie mistrzowstwa? 14.06.08, 12:11 Oglądamy,oglądamy i komentujemy na założonym już wątku. "Przygotowania do mistrzostw i nie tylko" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 10:40 > "Przygotowania do mistrzostw i nie tylko" sie juz przelaly, serio i w przenosni. przeniesmy sie tu , bedzie luzniej. Zglaszam uprzejma prosbe aby dzis kibicowac Szwecji, jesli ktos nie ma wlasnego konia do obstawienia. Ja chce miec trzech szczesliwych chlopow plus mnie tez sie cos od zycia nalezy ) Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 10:50 Asiu, bede trzymac Polacy juz w domu,Austriacy odpadli tez,a Niemcy jutro,takze dzis Szweeeecja Odpowiedz Link
tamsin Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 15:05 bede trzymac za Szwecje, to rzecz oczywista!!!! niech Ruskie sobie do domu pojada Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 15:23 Asiu to jak jest po szwedzku ze trzymam kciuki za szwecje Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 18:45 Mnie nie musisz zachęcać. Ja już od dawna wzdycham do takiego jednego. I kibicuje Grecji bo udało mi się dzisiaj kupić grecką chałwę,bardzo pyszną (a tyłek rośnie). Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 21:44 Dzieki wam dobre ludzie ale idzie nam do dupy narazie pierwsza polowa umoczona 0-1 .((( Sylwek pisze ci fonetycznie a ty powtarzaj i zaciskaj: ja holler tummarna for Sverje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 21:47 i drzyj sie : heeeejaaaa Sveeeerje !!!! Drzyjcie sie wszyscy , kochani. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 22:58 Cicho jak w kosciele (( Ech, dupa w lufciku ( jedno jest pewne: Rosjanie zasluzyli na wygrana, mogli jeszcze wbic pare bramek. My gralismy jak ostatnie grabie, szkoda slow Ide spac bo nie chce patrzec na te smutne pyski dokola Odpowiedz Link
tamsin Re: Ogladacie mistrzowstwa? 19.06.08, 03:05 no dopiero co przebrnelam przez ten mecz. Wrazenia takie, ze grupa szwedzka wygladala na o wiele starsza i zmeczona niz te wyrostki z Rosji. Niestety nawet Zlatan nie popisal sie, tyle ze tym kopniakiem w glowe na samym poczatku.. No ale nic, w nagrode za to ze wygrali, Rosja nastepny mecz odegra z Holandia Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ogladacie mistrzowstwa? 19.06.08, 09:44 Tak mi przykro ale muszę przyznać,że grali jak (za przeproszeniem) Polacy. Przed meczem widziałam konferencję szwedzkiego trenera i Fredrika.Entuzjastycznie wyraziłam posiadania z nim dziecka (wyglądał tak ślicznie) ale małżonek się nie zgodził.I nawet Zlatan po szwedzku świergotał.Na pocieszenie powiem Ci Asiu,że szwedzki język bardzo mi się podoba,jest taki melodyjny. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ogladacie mistrzowstwa? 19.06.08, 10:29 No wczoraj to bardzo melodyjnie nam sie klelo. )) Szkoda mi mojego korespondenta, jak pokazywali te nieszczesliwie zalamana publike to az mi sie cos w srodku robilo. Jeszcze do nastepnej soboty tam bedzie, nie wiem czy sie z rozpaczy nie pozabijaja w szesciu w jednym campingu. Wyslalismy mu caluski smsem ) Odpowiedz Link
azja1974 Re: Ogladacie mistrzowstwa? 18.06.08, 21:46 ogladaja moje dzieci i maz, z ktorem sie poklocilam, bo zasmial sie szyderczo, jakesmy przegrali ostatni mecz. na pilce sie nie znam, ale do cholery, chociaz odrobine wspolczucia sie nalezy! dzisiaj kibicuje grecji, bo tam sie z w/wym malzonkiem poznalismy chociaz w hiszpanii mialam chlopaka, zanim sie z mezem poznalim... Odpowiedz Link
tamsin Euro 2008 - ćwierćfinaly 19.06.08, 19:34 Zapowiadaja sie super interesujaco: Portugalia vs. Niemcy - mysle ze Portugalia wygra Chorwacja vs. Turkey - jestem pewna ze Chorwacja wygra Netherlands vs Rosja - Iwany pojada do domu Spain vs. Italy - licze na spaniardow, no ale bylam pewna ze wlosi beda w domu juz przed cwiercfinalami. Odpowiedz Link
beetaa Re: Euro 2008 - ćwierćfinaly 19.06.08, 21:07 mysle, ze dzisiaj wygra Portugalia, nawet moj m stwierdzil, ze wolalby, zeby wygrali portugalczycy, bo niemcy sa poprostu slabi i nudni, a on chce ogladac ciekawe mecze... hmm, mam nadzieje, ze nikt go nie podsluchiwal, jak rozmawialismy, bo mu dadza popalic w pracy zero patriotyzmu )) reszta tez typuje jak tamsin, z tym, ze chyba jednak wlosi wygraja... Odpowiedz Link
beetaa Re: 2 bramka dla Niemiec 19.06.08, 21:14 i na poboznych zyczeniach sie zakonczy... Odpowiedz Link
ulinha Jest i gol dla Portgali!!!!!!!!!!! 19.06.08, 21:40 FORCA PORTUGAL!!!!! No stras taki, ze hej.... siedze sama przed telewizorem i wsuwam pestki dyni, coby pazurow nie obgryzac Drzec sie nie moge, bo mama za sciana slodko spi Dobry mecz i jaki tu doping!!! Osobiscie nic do Niemcow nie mam, ale gdyby przegrali, to bylo by super jakos tak lubie gdy Niemcy przegrywaja Odpowiedz Link
ulinha Re: Jest i gol dla Portgali!!!!!!!!!!! 19.06.08, 21:41 Nie mama tylko Mala))))) I juz nie znowu taka mala swietowalysmy niedawno pol roczku. Ale o tym pozniej, teraz mecz Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Portugalia -Niemcy 2:3 19.06.08, 23:43 Fajny mecz ) Tyle ladnych bramek. Moje dwa ulubience sie spisaly. Podolski pieknie podal temu co go wymowic nie umiem na S ) a Klose wbil slicznie bramke po czym przepisowo poklepal sie po sercu....trzy razy. Kiedy Podolski tak zrobil w meczu z Polska to myslalam ze to na zasadzie lekkich przeprosin. Teraz wiem, ze oni tak obaj sie serdecznie ciesza. Odpowiedz Link
tamsin Re: Portugalia -Niemcy 2:3 20.06.08, 02:45 niesamowite jak sie niemcy zebrali w garsc. przeciez to portugalia miala wygrac!! ten na "s" to sweine...cos tam, tak po naszemu to chyba "swiniak" ale niemieckiego nie znam Odpowiedz Link
thorgalla Schweinsteiger 20.06.08, 09:20 Obejrzałam na you tube i niemiecki komentator wymawia to nazwisko Szwajstaga (z ledwo zaznaczonym r na końcu). Odpowiedz Link
asia.sthm Chorwacja - Turcja 20.06.08, 21:43 ugrali sie po pachy, krzywd nawyrzadzali i 0-0 jest . potrenuje Schweinsteigera ....ufff ciezkie nazwisko Odpowiedz Link
thorgalla Re: Chorwacja - Turcja 20.06.08, 22:12 Dzisiaj darowałam sobie mecz.Nudy Ale jutro za kibicowanie się trzeba wziąść. Mam nadzieję,że Holendrzy poradzą sobie z rosyjskimi uczniami z podstawówki (oni naprawdę wyglądają jak małolaty). PS.Opitoliłam sobie grzywkę i wyglądam jak idiotka.Da się z powrotem doczepić? Odpowiedz Link
tamsin Re: Chorwacja - Turcja 21.06.08, 01:54 a ja sie prawie poplakalam na tym meczu! nie znam ani jednego chorwata, ale serce mi sie kroilo jak oni z nerwow nie strzelili tych goli z karnego. tak pieknie pokonali niemcow a tu najazd turecki i nie przezyli moje predykcje sa do dupy, obym sie nie pomylila co do holendrow. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Chorwacja - Turcja 21.06.08, 10:28 Teraz żałuję,że nie oglądałam.Karne są moje ulubione. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Chorwacja - Turcja 21.06.08, 10:31 Mi też szkoda Chorwatów bo Turków nie lubię (zaraz po Niemcach) Odpowiedz Link
sylwek07 I znow Turcja strzelila gola w doliczonym czasie 20.06.08, 23:46 i w ostatniej minucie ... I graja dalej...a Chorwacja jedzie do domu. Odpowiedz Link
morsa Re: I znow Turcja strzelila gola w doliczonym cza 20.06.08, 23:56 Postawilam na Turkow 2-1. A jutro bedzie napewno ciekawy mecz. Holendrzy vs Rosjanie. Sadzac po poprzednich meczach, licze na szybka, ofensywna gre. Wygra.... Holandia? A moze chlopcy Hiddinka? Eh, chyba jednak Holandia. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dla Asi 21.06.08, 11:45 jaki on uduchowiony ! nawet przy rozbieraniu ))) oglaszam publicznie ze Podolski podoba mi sie ogolnie jako czlowiek , czyli nic z tych rzeczy, dwie dekady mu w metryce brakuje ) , fantastyczny, uzdolniony, skromny, adoptowac go moge. CChorwatow bylo mi strasznie szkoda, no serce sie kroilo od tej rozpaczy. Za to Sztokholm wczoraj byl turecki. Jakzesz oni swietowac potrafia ! Milo i fajnie . Odpowiedz Link
thorgalla Holandia-Rosja 21.06.08, 18:49 Teraz nie zasne,choćbym miała wypić 5 kaw i eksplodować z nadciśnienia. Holendrzy muszą wygrać i to tylko loteryjne karne mogą ich wykończyć Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 19:25 godzinke sie zdrzemnij, juz ja cie obudze pianiem kogucim albo nastaw se budzik. Holandii kibicuje bo ich lubie z powodu tych holenderskich naszych forumowych mezow + kolor maja ladny + tulipany + wiatraki, no ogolnie przemawiaja do mnie , rozmiarem tez. Rosji zycze jaknajlepiej bo tym dzieciakom trzeba sie wykazac jak najlepiej. Ludzie, czy nie lepiej by bylo zeby wszyscy wygrywali ? Pokoj na Ziemi by nastal No nic , wczoraj obstalowalam lot do Warszawy - wakacyjnie sie czuje Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 21:16 Asiu, gwizdnij mocniej, to może w końcu Holendrzy się obudzą... Kilka akcji już spudłowali, holender, no! Jak na razie to tylko Ruskie obudzone, niestety... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 21:18 Jestem,jestem.Nie spałam. Nie da się spać.Rosjanie atakują strasznie. Małżonek obiecał naleśniki ale coś się zebrać nie może. Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 20:56 Stawiam na Holandię, bo bardzo lubię ich pomarańczowe stroje, hehe... Czy wiecie, że ponoć pomarańczowy to bardzo agresywny kolor? Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 21:28 rosyjski team jest trenowany przez holendra Guus Hidijnk, czy jakos tam. pomaranczowi takie akcje narazie przepuscili, ze az szkoda. No nic czekamy na jakiegos gola. Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:00 narazie idzie to jak krew z nosa, a ten ruski gol tak potrzebny jak hemorojdy Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:08 I dlatego nie widzę optymistycznego zakończenia (dla Pomarańczowych). Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:29 o ludzie, wyrownali!!!! jakas nadzieja jeszcze jest, ale obrona niestety jest do kitu i tyle. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:33 Żeby tylko Ruskie gola w doliczonym czasie nie strzelili bo się wścieknę. Tfu tfu ... Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:39 no to doliczony czas. juz niedobrze mi sie robi z tych nerwow. moze wszystko bedzie dobrze... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:47 Tamsijn golnij sobie coś bo padniesz na zawał. Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 22:48 moj stary takie odglosy doje, ze nie da sie juz wytrzymac. Niech to sie wreszcie skonczy!! Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:04 nie moge w to uwierzyc (((( to jest wielki zart starego konia. Niestety wszystkie moje przepowiednie sa do niczego. Szok i tyle Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:07 no to po ptokach (( koniec, gowniarzeria z syberii pobila ich, moj M. wlasnie uzywa bardzo brzydkich slow. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:10 Co się stało z Holendrami? Przelecieli bez wysiłku przez grupę a teraz Ruskim dali się ograć. Niech ich szlag !! Odpowiedz Link
ulinha Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:08 Dla mnie personalnie i oficjalnie Mistrzostwa Europy sie dzis zakonczyly!!! Jak tak dalej pojdzie, to do finalu dojda dwa bardzo europejskie panstwa: Turcja i Rosja Odpowiedz Link
tamsin Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:18 koniec i dla mnei tego euroszalenstwa, na sto procent nie bede ani turkom ani ruskim kibicowala, jak dla mnie to moga sobie wygrywac, przegrywac, niech ich wszystkich szlag trafi! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Holandia-Rosja 21.06.08, 23:20 Już z dwojga złego wolę aby Niemcy pokonali Turków. Przeczytałam dzisiaj na Joe: "Nieważne kto wygra w półfinale Niemcy-Turcja. Berlin i tak będzie świętował." Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Holandia-Rosja 22.06.08, 00:32 Holndia niestety ciała dała na całego... Temu Snajderowi okulary by się przydały, holender go, no! Drugą połowę oglądałam w restauracji, bo u nas praktycznie w każdej kawiarni, ciastkodajni czy i restauracji były ustaione telewizowy i beamery... i pełno luda, a co mina to bardziej skwaszona... ;-( Jak jeszcze Niemcy przegrają (co nie daj boże), to nie wiem co zrobię... Kurde, ruskie KGB wygrywają, koniec świata! Moni Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Holandia-Rosja 22.06.08, 10:10 ojojojoj! faktycznie ta pilka okragla, nie ma na to rady ! Mnie wczoraj z tych nerwow komputer padl , ale dzielnie wam tu zalobnie jeczalam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dzis jest fajny mecz 22.06.08, 19:57 Sylwek pozwol, ze dokoncze twoje zdanie: > Wlosi beda grac o zloto z Niemcami tak wszyscy tu gadaja - wiec ja dla przekory bede ryczec odwrotnie. ja zawsze odwrotnie Turcja - Rosja w finale - piekna perspektywa Odpowiedz Link
sylwek07 Re: dzis jest fajny mecz 22.06.08, 21:16 Asiu i tak moze byc ,,wszystko mozliwe na tych mistrzostwach Odpowiedz Link
asia.sthm Hiszpania - Wlochy 22.06.08, 21:35 ukopali sie po kostkach, pokladali na murawie i nadal 0-0 ci Wlosi to typowe mamisynki, placza o byle zle spojrzenie Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Hiszpania - Wlochy 22.06.08, 22:14 Niech się Hiszpanie nie wygłupiają, tylko porządnie grać nauczą, no! Mam nadzieję, że wygrają... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Hiszpania - Wlochy 22.06.08, 22:51 Oglądacie? ja dałam sobie spokój. Ściągnełam sobie ósmy sezon CSI LV i pławię się w morderstwach. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wlosi jada do domu a Hiszpania zostaje 22.06.08, 23:24 Jeeesss ))) na moje wyjdzie ))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Wlosi jada do domu a Hiszpania zostaje 23.06.08, 02:18 dobrze, ze chociaz w jednej swojej przypowiedzi sie nei pomylilam. Troche juz mi zobojetnialy te "miszczostwa" bo nie mam zamiaru kibicowac ani turkom ani ruskim, a w ogole jak turcja wygra to moze ja do EU przyjma w nagrode za caloksztalt. Odpowiedz Link
simonkapl Re: Wlosi jada do domu a Hiszpania zostaje 23.06.08, 13:07 Ja sie ciesze, bo Wlochow nie lubie jakos.A teraz to az do srody tzreba na polfinaly czekac, prawda? Odpowiedz Link
asia.sthm Niemcy - Turcja 25.06.08, 20:05 Strasznie jestem ciekawa jak dzis Podolski i Klose popykaja sie w serce po golach. Turcji tez dobrze zycze. Niech ladnie dzis graja wszyscy ))) Odpowiedz Link
bietka1 Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 20:32 ja jestem za tymi, ktorzy beda lepiej grali. Zeby bylo sprawiedliwie. A jesli ktos przegra to tylko troszeczke Odpowiedz Link
sylwek07 Niemcy - Turcja 0:1 25.06.08, 21:11 hehe nie zle sie zaczyna czyzby byl final Turcja-Rosja ? Odpowiedz Link
thorgalla Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 21:21 Dotarłam nareszcie i dwie bramki przegapiłam. I oglądam teraz. Tylko nie Turcy,tylko nie Turcy ((( Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 21:42 NO!! Kazalam im pieknie grac i graja az dech zapiera )) Co prawda ten na S specjalnie gola strzelil aby nadal sie uczyla jego nazwisko poprawnie wymawiac. Turcja sobie zasluzyla na chwale pilkarska, dobrze graja Odpowiedz Link
thorgalla Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 21:53 Szwajstaga,Asiu,Szwajstaga. Polski komentator wymawia z błędem,widocznie nie słyszał niemieckiego komentatora ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 22:10 No cholera, usterki techniczne, przepraszaja , prosze nie regulowac odbiornikow. Szwajstaga Szwajstaga Szwajstaga , coraz lepiej mi idzie Niech poczeka z golami az nam usterki zreperuja. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Niemcy - Turcja 2:1 25.06.08, 22:28 Klose )) ja tylko slysze komentarz ze studia Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 22:26 u nas jednak mowia Szwajstajger, zglupiec mozna od tej fonetyki :9 Znow usterki, cos nie potrafia zreperowac raz a porzadnie (( Odpowiedz Link
thorgalla Re: Niemcy - Turcja 1:1 25.06.08, 22:31 NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i Niemcy wygrali 3-2 25.06.08, 22:46 Zamowilam piekny mecz i duzo goli i prosze ) chyba w totka zagram czyco, bo dobrze mi idzie. Odpowiedz Link
thorgalla Re: No i Niemcy wygrali 3-2 25.06.08, 22:50 No to do nastepnego meczu. Widzę,że tylko my dwie tu siedzimy. Wytrawne kibicki jesteśmy. Odpowiedz Link
tamsin Re: No i Niemcy wygrali 3-2 26.06.08, 01:53 no ja kibicuje tyle, ze z malym opoznieniem. Ale mecz, ze nie mozna bylo sie oderwac, co jeden gol strzelony to nastepny juz zaraz lecial. Dobrze, ze niemcy wygrali bo jak zobaczylam te zone tureckiego prezydenta czy ministra omotana w chuscinie na meczu to mi sie tych turkow odechcialo ogladac. No i dobrze ze nie przeszli to nie bede sie meczyla. Teraz aby te inwazje ruskich przezyc, moj stary im bedzie kibicowal i to wszystko przez ich trenera. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No i Niemcy wygrali 3-2 26.06.08, 10:03 ta pani za kazdym razem wyczuwala gola, oczekiwala w napieciu i potem chycala mu na szyje z radosci. Bardzo stylowo, uwazam. Dzis was porzuce, dzis musicie same sobie radzic Bede na firmowym pilkarskim ogladaniu z alkoholem, przeklenstwami,spiewaniem itp, bo same chlopy tylko dwie kobiety. Odpowiedz Link
simonkapl Re: Ogladacie mistrzowstwa? 26.06.08, 17:08 No to cikawe, kto z Niemcami zagra? Odpowiedz Link
thorgalla Rosja-Hiszpania 26.06.08, 20:51 Nie mogę się zdecydować komu kibicować. Może się wyklaruje w trakcie meczu. Odpowiedz Link
tamsin Re: Rosja -Hiszpania 0:3 27.06.08, 00:47 dobry mecz, ruskie wracaja do domu ale moga sie pochwalic ze doszli do polfinalow, chociaz nie udalo im sie nic strzelic w ostatnim meczu. Odpowiedz Link
simonkapl Re: Rosja -Hiszpania 0:3 27.06.08, 12:24 Jakies te Ruskie przygaszone wczoraj byli.Niemrawe. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Rosja -Hiszpania 0:3 27.06.08, 12:32 bo mlode i ciezko przejete rola )))) Odpowiedz Link
thorgalla Finał !!!!!!!!!! 29.06.08, 15:56 Jak obstawiacie? Ja się nie mogę zdecydować. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Finał !!!!!!!!!! 29.06.08, 16:44 ja tez nie moge ) zamawiamy wobec tego piekny mecz i niech wygra Mistrz Europy. Mam juz korespondenta w domu, opowiedziel co widzial i jak ich zaloba sciela po przegranej, kazdy wtedy zadzwonil do mamusi po pocieszenie. Mam znaczy dzieci w komplecie, synowa, meza, plus moze jeszcze ktos wpadnie. Bedziemy kibicowac baaardzo cywilizowanie, przykladowo, jak na porzadnych ludzi przystalo ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: stawiam na Podolskiego i Klose 29.06.08, 19:45 Taaa? A ty cholero! ))) to ja na Pogolskiego i Klose !! Strasznie ich lubie ! Zdecydowalam, ze chce obejrzec te klepanie sie po sercu. Cudne chlopaki! Hiszpanom tez dobrze zycze. No cholera, dlaczego wszyscy nie moga wygrywac i mowic po polsku? Odpowiedz Link
tamsin Re: stawiam na Hiszpanie 29.06.08, 19:49 ale jak wiadomo pilka jest okragla a bramki sa dwie, wiec zobaczymy Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Finał !!!!!!!!!! 29.06.08, 19:53 Ja nie mam wyboru - stawiam na Niemców, w końcu to tak, jakbym stawiała na Polaków, haha, przez Klose i Podolskiego. Czy mamy jakichś "naszych" w hiszpańskiej drużynie? Nic mi o tym nie wiadomo, więc... Pozdrawiam, Moni Odpowiedz Link
tamsin Re: Hiszpania-Niemcy 1:0;Hiszpania Mistrzami Euro 29.06.08, 22:40 Viva Espana!!!! Wspaniale zagrali, nie tylko ten mecz ale kazdy swoj mecz na tym euro. Bardzo zasluzona wygrana, nie zawiedli swoich fanow nawet jeden raz. Bravo i jeszcze raz gratulacje Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Hiszpania-Niemcy 1:0;Hiszpania Mistrzami Euro 29.06.08, 22:47 Oj cos mi sie zdaje ze w Hiszpanii bedzie fiesta cala noc Ciekawy jestem jak w Wiedniu? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Hiszpania czekala na to 44 lata 29.06.08, 23:06 Brawo!! Viva Espania!! ))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: Hiszpania czekala na to 44 lata 30.06.08, 00:38 Przyznaje się.Meczu nie widziałam. Pamiętałam o nim a potem zajełam się czymś innym i przegapiłam. Nastepny finał Euro za 4 lata,może na stadionie obejrzę (polskim oczywiście ))) Odpowiedz Link
tamsin Re: Hiszpania czekala na to 44 lata 30.06.08, 02:16 chyba tez sie wybiore, oby tylko nie na Ukraine bo tam juz bylam i nie spieszy mi sie z druga wizyta Odpowiedz Link