Dodaj do ulubionych

GDZIE MOJA PACZKA ??????????????????

31.01.05, 19:59
No i nie dostałam. Specjalnie siedzialam w domu caly dzien i czekalam na ta
pierwsza paczke i nic. Ciekawe dlaczego. Dzwonilam pod podany nr w biuletynie
(22/458-02-41) i glucha cisza a raczej cos mnie rozlaczalo. Wiec koga mam sie
teraz zapytac co sie dzieje z moja paczka??? Moze mi to ktos wyjasni.
Poczatek wspolpracy nie jest obiecujacy.
Obserwuj wątek
    • 1szylider Masz niefart:))) 31.01.05, 21:31
      Witam!

A w ogole Ty cos zamówilas???

Bo moim zdaniem raczej od poczatku zakladalas, ze nie dojdzie, wiec musialas
      miec na ten temat jakas wiedze...

Zreszta jeste avionetka, wiec skad mam wiedziec, czy nie to zwykla prowokacja?

Pisalas do mnie prosbe o dostep do mojego forum, ale o ile pamietam nie
      wiedzialas nawet, kto Cie zasponsorowal:)))

I nie wiedzialas tez, ze w Klubie Oriflame nie zadnych okregów...

A dzwonilas o ktorej?

Wszystkie placówki pracuja do 18 góra...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
      Pozdrawiam i zapraszam!
      gg 172 85 85
      • polomel Re: Masz niefart:))) 31.01.05, 23:03
        O ile sie nie myle to forum jest stworzone po to aby na nim uzyskiwac
        niezbednych informacji co do kosmetykow i ewentualnej wspolpracy. Ja zadalam
        konkretne pytanie jesli nie jestes mi w stanie pomodz to bynajmniej i nie
        przeszkadzaj. Nie mam najmniejszej ochoty na jakiekolwiek sprzeczki z Toba. Nie
        wiem kim jestes w tej firmie ale sznuje Twoja prace i nawet nie smiem myslec ze
        dojde do tego co Ty osiagnales w niej. To ze jestem konsultantka w Avonie
        (zgadza sie jestem i to juz prawie 10 lat) ale mam tez gust a sam powinienes
        wiedzec ze gusta sie zmieniaja i moze wlasnie u mnie tak jest. Dlatego jesli
        jestes w stanie udzielic mi jakis informacji co mam robic i do kogo dzwonic w
        poszukiwaniu mojej paczki bede wdzieczna. Pozdrawiam.
        • 1szylider Re: Masz niefart:))) 31.01.05, 23:28
          polomel napisała:

> O ile sie nie myle to forum jest stworzone po to aby na nim uzyskiwac
          > niezbednych informacji co do kosmetykow i ewentualnej wspolpracy. Ja zadalam
          > konkretne pytanie jesli nie jestes mi w stanie pomodz to bynajmniej i nie
          > przeszkadzaj. Nie mam najmniejszej ochoty na jakiekolwiek sprzeczki z Toba.
          Nie
          >
          > wiem kim jestes w tej firmie ale sznuje Twoja prace i nawet nie smiem myslec
          ze
          >
          > dojde do tego co Ty osiagnales w niej. To ze jestem konsultantka w Avonie
          > (zgadza sie jestem i to juz prawie 10 lat) ale mam tez gust a sam powinienes
          > wiedzec ze gusta sie zmieniaja i moze wlasnie u mnie tak jest. Dlatego jesli
          > jestes w stanie udzielic mi jakis informacji co mam robic i do kogo dzwonic w
          > poszukiwaniu mojej paczki bede wdzieczna. Pozdrawiam.

Witam!

PO pierwsze: jezeli jestes ambitna, to juz teraz powinnas postawic sobie cel
          aby osiagnac razy wiecej ode mnie...

Po drugie: nawet chcialem sie zastanowic i poszukac telefonu do frimy, ale jak
          wiesz strefa KlUB jest zamknieta do jutra.

PO trzecie: odpowiadalem jak moglem najlepiej, ale TY zaczelas krzyczec, jak by
          Oriflame czy ja osobicie byl winien opóznienia przesylki. Napisale Tobie, ze
          jest prognoza i Twoja paczka jest poza Oriflame, skoro miala s termina na
          dzisiaj, to jest to dla mnie oczywiste.

PO czwarte: jest zima, w czasie której zdarzaja sie perturbacje w transporcie
          kolowym

Po piate: jest system monitorowania paczek, tak, ze za kazdym razem wiadomo i
          mozna sprawdzic gdzie na terenie kraju paczka aktualnie sie znajduje, ale
          niestety sprawa zamowien i spedycji to jest sprawa miedzy moja konsultantka i
          oriflame poprze firme spedyjna i nigdy nie mialem skarg na opoznienia, wiec nie
          wiem jak jest procedura.

Po szóste: napisz maila do dziau obslugi ( poszukaj w biuletynie), albo zadzwon
          jutro rano na centrale lub do dzialu obslugi, to oni Ci sprawdza. Mozesz tez
          napisac teraz na poczte ogolna w temacie napisz dostawa zamowinej paczki, albo
          podobnie ale tak by od razu odeslali do wlasciwej osoby, by ten mail nie krazyl
          po wszystkich kompach w centrali...

PO siodme: Twoj sponsor jest Tobie winien pomoc, bo za co on kase bierze?
          Ja bym spalil ze wstydu, gdyby moja dziewczyna nie znala podstawowych procedur
          lub nie zalatwilbym jej sprawy. I dlatego ja bardzo nie lubie gdzy ktos miesza
          sie w sprawy mojej grupy nawet w dobrej wierze, bo potem mam dodatkowa robote w
          odkrecaniu wszystkiego. Nie mas znawet pojecia jak ludzie lubia komplikowac
          najdrobniejsze nawet sprawy.

PO osme: moze jestes krótko na naszych forach i nie wiesz jak czesto panie z
          wiadomej konkurencji dopuszczaja sie pomówien, klamstw, manipulacji, aby tylko
          nas i nasza firme przedstawic w gorszym swietle...

PO dziewiate: GRATULUJE DOSKONALEGO wyboru ( oczywiscie najlepszy wybór bylby
          gdybys byla moja ;P) WITAJ w NASZEJ spolecznosci naszego slawnego KLUBU. Teraz
          jestes w elicie sprzedazy bezposredniej.

Pozdrawiam i zapraszam!
          gg 172 85 85
    • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 01.02.05, 00:21
      polomel napisała:

> No i nie dostałam. Specjalnie siedzialam w domu caly dzien i czekalam na ta
      > pierwsza paczke i nic. Ciekawe dlaczego. Dzwonilam pod podany nr w biuletynie
      > (22/458-02-41) i glucha cisza a raczej cos mnie rozlaczalo. Wiec koga mam sie
      > teraz zapytac co sie dzieje z moja paczka??? Moze mi to ktos wyjasni.
      > Poczatek wspolpracy nie jest obiecujacy.

Jak znalazłaś ten nr telefonu to masz też tam e-mail gdzie składać reklamacje.
      Mozesz też zadzwonic pod 0801 122 000
    • 1szylider jest winowajca! Ale powiadom Oriflame o tak! 01.02.05, 02:12
      Witam!
      Opady śniegu i wiatr utrudniają jazdę kierowcom w wielu regionach kraju.
      Warunki jazdy pogorszyły się w Lubelskiem, na Podlasiu i na Śląsku. Bardzo
      trudne warunki jazdy panują także na górskim odcinku "zakopianki".

W Lubelskiem wszystkie drogi krajowe i wojewódzkie są przejezdne, ale bardzo
      śliskie. Synoptycy przewidują, że wieczorem i w nocy opady będą się nasilać.
      Błotem pośniegowym pokryte są odcinki głównych tras w regionie, m.in. od
      Lublina przez Zamość do przejścia granicznego z Ukrainą w Hrebennem, Lublin-
      Chełm i Lublin- Kraśnik. Zwłaszcza w okolicach Zamościa i Hrubieszowa kierowcom
      może utrudniać jazdę śnieg nawiewany z pól na drogi.
      info.onet.pl/1046610,11,item.html

Pozdrawiam i zapraszam!
      gg 172 85 85
    • 1szylider A swoja droga naucz sie nie przejmowac .... 01.02.05, 02:18
      Witam!

... bzdurami:)))

Cos nie gra, to zglaszasz, skladasz reklamacje i spoko!
      Przepraszam, ze na poczatku lekko zakpilem z ciebie, bo chcialem abys sie nieco
      wyluzowala i nie robila tragedii z malego poóznienia, bo ja pamietam ten
      pionierski okres, gdy wszystko trzeba bylo budowac i liderzy sami wozili
      paczki, bawili sie w kurierow...

Ale do wszystkiego tzreba bylo dojsc samemu, jednka Oriflame tez musial czekac
      na rozbudowe infrastruktury krajowej...

Pozdrawiam i zapraszam!
      gg 172 85 85
    • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 01.02.05, 13:41
      Dodzwonilam sie dzisiaj z samego rana do firmy i bardzo sympatyczna pani
      posprawdzala i ponformowala mnie ze kierowca byl ale nikogo nie bylo w domu (
      ciekawe caly dzien siedzialam bo mam chore dziecko). To mnie zbulwersowalo wiec
      sama zadzwonilam do przewoznika do Lublina a tam slysze ze przeciez moge ja
      sobie sama odebrac (bagatela 90 km - dziecko na spacerek wezme i sie przejde)
      Poprosilam aby przy mnie zadzwonila do kierowcy i zapytala jak to bylo,
      kierowca musial sie niezle tlumaczyc bo pani nie potrafila mi przekazac tego co
      on mowil . Sam nie wiedzial czy byl u mnie czy nie, nie zostawil zadnego
      dokumentu w drzwiach bo mu nikt nie otworzyl ( gdybym otworzyla to bym napewno
      miala paczke) Suma sumarum kazal mnie bardzo przeprosic i obiecal ze sie pojawi
      dzisiaj. Wiec siedze znowu w domu i czekam.
      • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 01.02.05, 18:32
        Witam!

Bardzo mozliwe, ze ktos nie przestrzega procedu do których jest zobowiazany.
        Ale zaden z nas nie ma mozliwosci skladania reklamacji czy skarg na
        postepowanie firmy przewozowej.

Opisz swój przypadek i wsylij maila do Orfilame. Do dzialu obslugi lub do pani
        Moniki Czech lub na poczte ogolna...

Jeszcze raz powtarzam, ze tylko odbiorcy paczek moga wplynac na poprawe
        dzialania firmy spedycyjnej.

Ale pamietaj, ze oni Ciebie nie specjalnie sie przestrasza, nawet gdy zrobisz
        im awanture, ale BARDZO dbaja o opinie jaka o nich ma Oriflame, bo to Oriflame
        im placi i Oriflame jest ich klientem i to NAJWAZNIEJSZYM, wiec ma najwieksza
        mzoliwosc wplywania na rzetelnosc ich uslug.

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
      • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 01.02.05, 22:49
        Ja myslę, ze masz dwie mozliwosci składania reklamacji 1. do Oriflame, 2. do
        DHL (Servisco).
        Nie wykluczone, że pan bedzie sobie musiał szukać nowej pracy.
        • 1szylider no nie, masikmie, bez jaj 02.02.05, 00:11
          masikm napisał:

> Ja myslę, ze masz dwie mozliwosci składania reklamacji 1. do Oriflame, 2. do
          > DHL (Servisco).
          > Nie wykluczone, że pan bedzie sobie musiał szukać nowej pracy.

Witam!

To nie adresat, ale nadawca ma skladac reklamacje w firmie przewozowej.

Sam przeciez napisales, ze adresat nie ma listu przewozowego.

Pozatem doniesiesz do Oriflame o wpadce DHL, to moze skoro oni nie potrafia
          dotrzymac standartu( nie znam statysk ich wpadek), to moze dzieki temu Oriflame
          wymusi na nich np obnizenie cen uslug i dzieki temu bedziecie miec taniej te
          paczki, moze bedzie mozna obnizyc limit, moze poprawia standart...

Zatem donoszac do Oriflame na nierzetelnosc kontrahenta dzialasz pro publico
          bono.

Oriflame zawarl umowe z DHL i tylko Oriflame ma w reku narzedzia mogace
          poprafic sytuacje.

Pozdrawiam i zapraszam!
          gg 172 85 85
    • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 12:22
      Wkoncu dostalam. Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej.Szkda tylko ze
      nikt mi nie powiedzial ze cennik na luty 2005 musze normalnie wpisywac na
      zamowieniu bo ja myslalam ze sie go dostaje automatycznie.Bede musiala poprosic
      sponsora aby mi zamowil razem ze swoim zamowieniem. Pozdrawiam.
      • 1szylider Kiedy dostalas? 03.02.05, 12:56
        polomel napisała:

> Wkoncu dostalam. Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej.Szkda tylko ze
        > nikt mi nie powiedzial ze cennik na luty 2005 musze normalnie wpisywac na
        > zamowieniu bo ja myslalam ze sie go dostaje automatycznie.Bede musiala
        poprosic
        >
        > sponsora aby mi zamowil razem ze swoim zamowieniem. Pozdrawiam.

Witam!

Czy zglosilas do Oriflame usterki w pracy DHL..?

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
      • malwaaa Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 14:16
        Ściagnij sobie ze strony Ori. Oczywiście po zalogowaniu. Klub
        Oriflame/Informacje/Wirtulane/P rzydatne dokumenty
        • ignorant11 Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 14:54
          malwaaa napisała:

> Ściagnij sobie ze strony Ori. Oczywiście po zalogowaniu. Klub
          > Oriflame/Informacje/Wirtulane/P rzydatne dokumenty

Sława!

Ale co ma se sciagac?

I po co?

Pozdrawiam i zapraszam na:
          Forum Słowiańskie
      • zorina Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 17:18
        cennik na następny miesiąc dostaje sie automatycznie. Kiedy się wpisałaś? Jeśli
        w styczniu to w starterze miałaś już cennik lutowy, dlatego w paczce już nie
        dostałaś :)
        Współczuję ci problemów z dostawą, ale dobrze że sobie poradziłaś. Takie
        problemy to tylko i wyłącznie wina kuriera. Zgłoś to koniecznie. Albo facet się
        poprawi, albo wyleci.
        Ja mam akurat super kuriera. Też trochę zakręcony;) ale mam jego numer kom. i
        zawsze, nawet jak wiem ze mnie nie będzie w domu to można się jakoś dogadać i
        przywiezie tam gdzie go poproszę. To jego obowiązek dostarczyć paczkę.
        • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:08
          Tak zapisalam sie pod koniec stycznia,ale ja nie dostalam zadnego startera
          jedynie 2 katalogi od osoby ktora mnie wprowadzila ( to chyba sponsor) i tyle
          dopiero jak zamawialam przez internet to zobaczylam co ile ma punktow i na jaka
          kwote wyszlo zamowienie( bylo male bo tylko 30 PP -mialam tylko kilka dni). Tez
          mam juz numer do kuriera i teraz bede Go pilonwac.
          • asia.p Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:57
            Skoro zapisałaś się pod koniec stycznia tzn gdy obowiązywało wpisowe za 9,90 to
            wtedy starter wygląda inaczej dostajesz chyba 3 katalogi w sumie ( choć możliwe
            że 2 niejestem pewna) , probek niedostajesz (zawsze jak jest promocja wpisowego
            to daja takie pomniejszone startery) jednakcennik powinnaś dostać. Zapraszam
            cię na forum oficjalne ( zaloguj się na stronie ori i tam wejdz w biznesz a tam
            w narżedzia on-line i w forum) skoro sponsor o tobie niepamieta to ucz się od
            nas tam na forum znajdziesz wiele przydatnych informacjii :)))
          • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 04.02.05, 23:49
            Pewnie sponsor cię rejestrował i odbierał twój starter - poproś go o niego lub
            zgłoś to do Oriflame. Teraz jak bedziesz składać zamówienie to na fakrurze
            bedzie pozycja "Literatura klubowa" która jest darmowa. W skład tego wchodzi 1
            katalog na nastepny miesiąc, cennik oraz biuletyn. Cennika nie musisz
            oddzielnie zamawiać. Jeżeli sponsor ci niemówił wiele to poczytaj sobie cennik
            tam masz informacje o ewentualnych kosztach. Czytając dowiesz sie co robić by
            ich nie ponosić bądź ograniczyć.
            Jak co to pytaj
            Pozdrawiam
        • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:09
          A co wchodzi w sklad takiego startera??
          • albicilla Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:30
            W skład startera lutowego wchodzi:
            1. cennik na luty , cennik na marzec
            2. Poradnik Oriflame - prosty przepis na piękno
            3. druk reklamacji i druk umowy
            4. informator o programie Witamy
            5. Informator o zarabianiu z Oriflame
            6. katalogi na luty-4 sztuki i katalog na marzec - 1 sztuka
            7. próbki pomadek - 2 szt i próbki perfum - 2 sztuki
            • albicilla Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:34
              Próbki perfum - 3 sztuki , a nie jak podałam wczesniej 2.
    • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 18:47
      No to ladnie ja nic takiego nie dostalam. A to by przyszlo na moj adres domowy
      czy do mojego sponsora. Ja nie mam nawet probek nawet dwie to juz cos.
      • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 03.02.05, 19:43
        polomel napisała:

> No to ladnie ja nic takiego nie dostalam. A to by przyszlo na moj adres
        domowy
        > czy do mojego sponsora. Ja nie mam nawet probek nawet dwie to juz cos.

Witam!

Sponsorrejestrujac Ciebie napewno odebral starter.

To jego OBOWIAZEK dostarczyc starter bo on podpisuje takie zoboiązanie wobec
        Oriflame...

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
      • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 04.02.05, 23:56
        polomel napisała:

> No to ladnie ja nic takiego nie dostalam. A to by przyszlo na moj adres
        domowy
        > czy do mojego sponsora. Ja nie mam nawet probek nawet dwie to juz cos.

Starter zwykle idzie tą drogą jaką sie rejestrowałaś. Napisz jak sie
        rejestrowałaś to powiem ci gdzie powinnaś szukać startera. Domyslam się, że
        pewnie sponsorowi dałaś podpisany wniosek i pieniądze za wpisowe (w styczniu
        9,90 zł). Jeżeli tak to on ma twój starter.
        • polomel Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 11:56
          Tak ja tylko podpisalam a Ona zabrala i powiedziala ze reczte sama
          załatwi.umowilam sie z nia jeszcze ze mi zamowi kilka probek perfum bo ona ma
          taniej niz ja bym mogla miec.
          • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 16:59
            polomel napisała:

> Tak ja tylko podpisalam a Ona zabrala i powiedziala ze reczte sama
            > załatwi.umowilam sie z nia jeszcze ze mi zamowi kilka probek perfum bo ona ma
            > taniej niz ja bym mogla miec.

Witam!

I znowu NIEPRAWDA, bo w Oriflame jest JEDNA cena na akcesoria, i każdy
            konsultant, nawet Dyrektor Generalny płaci tyle samo.

Pozdrawiam i zapraszam!
            gg 172 85 85
            • asia.p Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 19:56
              1szylider nie mąć jej w głowie bo najpewniej chodziło o to że jej sponsor był w
              klasie biznes i MIAŁ taniej próbki niż ona mogła je mieć w tym pierwszym
              miesiącu.
              • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:30
                asia.p napisała:

> 1szylider nie mąć jej w głowie bo najpewniej chodziło o to że jej sponsor był
                w
                >
                > klasie biznes i MIAŁ taniej próbki niż ona mogła je mieć w tym pierwszym
                > miesiącu.

Witam!

A KLASIE BIZNES sa w lutym 3 próbki nowości gratis, a gdzie masz zniżki w
                próbkach dla klasy biznes?

Pozdrawiam i zapraszam!
                gg 172 85 85
                • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:49
                  1szylider jest to stała oferta i nie pisze o tym (nie wiem dlaczego) ale
                  sprawdzałem próbując wbić na zamówieniu przez e-sklep próbki i cena jest 50 gr.
                  Mozesz sprawdzić sam u siebie myslę, że 200 pp miałeś w poprzednim miesiącu
                  (ważne - by ukazała się własciwa cena - w e-sklepie na www - musisz dojść do
                  przedostatniego kroku czyli przed zatwierdzeniem)
                  • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:54
                    masikm napisał:

> 1szylider jest to stała oferta i nie pisze o tym (nie wiem dlaczego) ale
                    > sprawdzałem próbując wbić na zamówieniu przez e-sklep próbki i cena jest 50
                    gr.
                    >
                    > Mozesz sprawdzić sam u siebie myslę, że 200 pp miałeś w poprzednim miesiącu
                    > (ważne - by ukazała się własciwa cena - w e-sklepie na www - musisz dojść do
                    > przedostatniego kroku czyli przed zatwierdzeniem)

Witam!

Oczywiście ja mam obowiązek 200PP.
                    No OK!
                    Powiedzmy, ze ja to przegapiłem, ale jest bardzo wana informacja dla całej
                    mojej grupy...
                    Nie powiedziałes jakie próbki sa po 50 gr?
                    Czy jest limit?

Jeżeli nie wiesz, to zaraz wysle interpelacje do Centrali.

Pozdrawiam i zapraszam!
                    gg 172 85 85
            • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:39
              Jeżeli masz 200 pp osobistych (Klasa Biznes) i nie jesteś w programie witamy
              próbki masz za 50 gr sztuka.

Polomel czyli twój starter ma Twój sponsor (osoba co Cie wprowadzała do firmy).
              Skontaktuj sie ze swoim sponsorem i poproś o starter. Kontakt do sponsora masz
              na każdej fakturze. Sponsor ma obowiązek dostarczyć Ci starter, jeżeli odbierał
              go za Ciebie a miewam, że tak było. W razie problemów skontaktuj się z Oriflame.

Jak co to pisz - pomożemy Ci
              • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:43
                masikm napisał:

> Jeżeli masz 200 pp osobistych (Klasa Biznes) i nie jesteś w programie witamy
                > próbki masz za 50 gr sztuka.

+++Skad to masz? Od kiedy takie zarzadzenie? Jakie próbki? Ile sztuk?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2533477.html
                >
                > Polomel czyli twój starter ma Twój sponsor (osoba co Cie wprowadzała do
                firmy).
                > Skontaktuj sie ze swoim sponsorem i poproś o starter. Kontakt do sponsora
                masz
                > na każdej fakturze. Sponsor ma obowiązek dostarczyć Ci starter, jeżeli
                odbierał
                >
                > go za Ciebie a miewam, że tak było. W razie problemów skontaktuj się z
                Oriflame
                > .
                >
                > Jak co to pisz - pomożemy Ci
                >
                >
                • masikm Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 20:58
                  Ja nie pamietam teraz gdzie i kiedy to pisało ale tak jest od dawna (kilka
                  miesiecy). Dotyczy to wszystkich próbek pojedynczo kupowanych i chyba nawet
                  dowolną ilość.
                  • 1szylider Re: GDZIE MOJA PACZKA ?????????????????? 05.02.05, 21:12
                    masikm napisał:

> Ja nie pamietam teraz gdzie i kiedy to pisało ale tak jest od dawna (kilka
                    > miesiecy). Dotyczy to wszystkich próbek pojedynczo kupowanych i chyba nawet
                    > dowolną ilość.

Witam!

To dobrze, ze tak jest. Ale jak mogło to umknąć mojej uwadze...

Pozdrawiam i zapraszam!
                    gg 172 85 85
    • 1szylider Próbki taniej dla Klasy Biznes 05.02.05, 21:20
      Witam!

No to posłalem zapytanie:

Szanowni Państwo!

Właśnie dowiedziałem sie, że dla KLASY BIZNES są próbki po 50gr...

Oczywiście NIE mam na myśli 3 próbek gratis w lutym, ale REGULARNY przywilej KB.

Jakie próbki są objęte tą znizka i czy jest tu jakis limit???

I dlaczego tej informacji nie ma w cenniku?

Pozdrawiam i zapraszam!
      gg 172 85 85
      • masikm Re: Próbki taniej dla Klasy Biznes 05.02.05, 21:37
        Napisz co ci odpiszą sam jestem ciekawy
        • 1szylider Re: Próbki taniej dla Klasy Biznes 05.02.05, 21:47
          masikm napisał:

> Napisz co ci odpiszą sam jestem ciekawy

Witam!

Ciekawe, ze nie roztrabili tego?
          Przeciez to młyn na wode KB...

A moze to tylko próba, test przed wprowadzeniem na pełna skale?

Aby oszacować zapotrzebowanie na próbki...

Pozdrawiam i zapraszam!
          gg 172 85 85
          • mycha32 Re: Próbki taniej dla Klasy Biznes 07.02.05, 13:24
            Chłopcy!

Jest to stała oferta od ok. roku! Trąbili o tym na Seminarium Dyrektorów,
            a przez 3 kolejne miesiące była informacja na pierwszej stronie cennika! Jak to
            przeoczyliście?

Każdy w Klasie Biznes otrzymuje 3 próbki nowości, 10 katalogów, produkt za 1/2
            ceny i ma możliwość zakupu próbek za 50gr/szt. Oczywiście nie ma żadnych
            ograniczeń, ale jest to monitorowane, żeby nie odchodził handel próbkami.
            Więc jeżeli ktoś kupuje duże ilości próbek to ma to odzwierciedlenie w jego
            sprzedaży. Dość oczywiste. A dla tych, którzy składają małe zamówienia ma być
            to motywacją, więc nie odsprzedajemy ich naszym konsultantom.
            Jeżeli któryś z tych warunków zostanie złamany to przywilej będzie odebrany.

No i macie nowego poetę.
            hihihi.
            • 1szylider dla Klasy Biznes; tajemnice ludzkiego postrzegania 07.02.05, 13:44
              Witam!

No tak rzeczywiscie, ale zauwaz mycho32, ze w styczniowym katalogu próbki po 50
              sa pokazane WOLAMI na pierwszej stronie. A ja nawet teraz na potrzeby tej
              dyskusji szukałem we wszystkich mozliwych miejscach. TY równiez tego źródła nie
              wskazałaś, nikt inny tez go nie zauważył.

Często jest tak, że nawet istotne informacje pomijamy lub całkowicie
              zniekształcamy. Oczywiście zupełnie nieswiadomie.

Przypomina mi sie mój pierwszy test na daltonizm, gdy badajaca mnie pokazała mi
              plansze pelna barwnych plamek, a ja nie moglem zauważyć utworzonej z nich
              figury, która dostrzegłem dopiero gdy powiedziano mi, ze jest cyfra, wtedy juz
              kazada rozpoznawałem w mgnieniu oka.

Dziwne nie?

Pozdrawiam i zapraszam!
              gg 172 85 85
              • mycha32 Re: dla Klasy Biznes; tajemnice ludzkiego postrze 07.02.05, 16:46
                1szylider napisał:

> Witam!
                >
                >
                > No tak rzeczywiscie, ale zauwaz mycho32, ze w styczniowym katalogu próbki po
                50
                >
                > sa pokazane WOLAMI na pierwszej stronie. A ja nawet teraz na potrzeby tej
                > dyskusji szukałem we wszystkich mozliwych miejscach. TY równiez tego źródła
                nie
                >
                > wskazałaś, nikt inny tez go nie zauważył.
                >
                > Często jest tak, że nawet istotne informacje pomijamy lub całkowicie
                > zniekształcamy. Oczywiście zupełnie nieswiadomie.

Chyba w cenniku?!
                Nie było to uszczypliwe i mam nadzieję ,że tak tego nie odebraliście.
                Szczególnie TY drogi 1szyliderku!

Pozdrowionka.
                • 1szylider Re: dla Klasy Biznes; tajemnice ludzkiego postrze 07.02.05, 21:50
                  mycha32 napisała:

> 1szylider napisał:
                  >
                  > > Witam!
                  > >
                  > >
                  > > No tak rzeczywiscie, ale zauwaz mycho32, ze w styczniowym katalogu próbki
                  > po
                  > 50
                  > >
                  > > sa pokazane WOLAMI na pierwszej stronie. A ja nawet teraz na potrzeby tej
                  >
                  > > dyskusji szukałem we wszystkich mozliwych miejscach. TY równiez tego źród
                  > ła
                  > nie
                  > >
                  > > wskazałaś, nikt inny tez go nie zauważył.
                  > >
                  > > Często jest tak, że nawet istotne informacje pomijamy lub całkowicie
                  > > zniekształcamy. Oczywiście zupełnie nieswiadomie.
                  >
                  >
                  > Chyba w cenniku?!
                  > Nie było to uszczypliwe i mam nadzieję ,że tak tego nie odebraliście.
                  > Szczególnie TY drogi 1szyliderku!

++++Ja zawsze gdy bierze sie konsylylium medcrów dla zaspokojenia mojenia
                  cynizmu pytam o zdanie moja centrale...

Bruxela locuta, casa finita..!

>
                  > Pozdrowionka.
      • 1szylider Próbki taniej dla Klasy Biznes; OFICJALNA ODPOWIED 07.02.05, 14:58
        Witam!
        Szanowny Panie

Oferta ta jest cały czas aktualna. Jest to stała promocja, po prostu nie
        została zamieszczona na pierwszej stronie formularza lutowego.

Wcześnie j standardowo zamieszczalismy ja na pierwszej stronie formularza.

Próbki w cenie 50gr dla Klasy Biznes są specjalną i stałą ofertą.

Cena 50gr obejmuje tylko pojedyncze próbki kosmetyków. Zestawy: pomadek,
        zapachów są w cenach standardowych.

Informacja szegółowa o produktach, zestawach dla Klasy biznes znajduje się na
        naszej stronie, po zalogowaniu w Klubie Oriflame

w zakładce Klub Oriflame > INFORMACJE > PROGRAMY > Klasa Biznes

Z poważaniem,

Rafał Pszczółkowski

Specjalista ds. Obsługi Klienta

Oriflame Poland Sp. z o.o.

ul. Jutrzenki 135

02-231 Warszawa

tel. (22) 45 80 300

fax. (22) 45 80 202

www.oriflame.pl <http://www.oriflame.pl>

--------------------------------------------------------------------------------

From: maciek [maciej.wiercinski@oriflame.biz]
        Sent: Saturday, February 05, 2005 9:17 PM
        To: poczta@oriflame.com.pl
        Subject: Próbki dla KLASY BIZNES

Szanowni Państwo!

Właśnie dowiedziałem sie, że dla KLASY BIZNES są próbki po 50gr...

Oczywiście NIE mam na myśli 3 próbek gratis w lutym, ale REGULARNY przywilej KB.

Jakie próbki są objęte tą znizka i czy jest tu jakis limit???

I dlaczego tej informacji nie ma w cenniku?

Z poważaniem

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka