Dodaj do ulubionych

Do Piotra S.

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.09, 20:41
Drogi Panie z Młodzieży Wszechpolskiej jeśli ty mówisz co myślisz o nas i
naszej twórczości to pozwól że powiemy co myślimy o tobie i won z Wałbrzycha !!!

www.youtube.com/watch?v=3rgrFDmvmWk
Obserwuj wątek
    • Gość: niezaleznyartysta Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.09, 20:44
      Oto nasza odpowiedz !

www.youtube.com/watch?v=3rgrFDmvmWk
      • Gość: trombalski Re: Do Piotra S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 20:46
        Moim zdaniem w Wałbrzychu jest miejsce zarówno dla niezależnychartystów jak i
        dla Pana Piotra S. Róznorodność jest ważna.Howk.
    • Gość: zorientowany Re: Do Piotra S. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.09, 20:54
      "niezależany artysta", hehehehehhehe... kolejny lokalny politykier z
      ambicjami i kompleksami... Wiem kim jesteś kolego, bo udzielasz się
      tutaj dość często pod różnymi nickami. Ale przez litość przemilczę
      twoje imię.... nie twoje wina że wyrosłeś na kretyna.
      • Gość: znająca Re: Do Piotra S. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.09, 21:23
        Znam Pana Piotra i pomimo, że nie jestem za PiS-em, uważam, że ten człowiek robi naprawdę dużo! Poza tym jest człowiekiem o niezwykle wysokiej kulturze osobistej i dobrym organizatorem. Nie znam projektów pozostałych wice, co powoduje, że nie wiem nic o ich pracy. Pan Piotr się naprawdę stara i to nie tylko przed zbliżającymi się wyborami, bo jego pracę można było zobaczyć przez całą poprzednią kadencję. Jest jedynym, który tak naprawdę się udziela we wszystkie projekty, nie tylko przez niego przygotowane.
        Zatem, niezaleznyartysto, jeśli się nie orientujesz w sprawie - nie ośmieszaj się!
        • Gość: znajacainaczej Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 05:45
          Znam pana Piotra i wiem że niezrobił NIC !
          • Gość: Fan Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 06:10
            Czy tego chcesz czy nie tak wygląda nasze miasto bo ty się przyczyniłeś do tego
            !Wszechpolaku WON Z MIASTA !!!

Uwaga zakazana piosenka z Wałbrzycha:

video.google.pl/videosearch?q=3+wymiar&hl=pl&emb=0&aq=f#
            • Gość: Magda Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 06:17
              panie prezydencie OTO MOJE MIASTO i choć do tego stanu doprowadzili tacy jak TY
              to kocham to miasto a TY Won z miasta .

Prawda o Wałbrzychu ! Zakazana piosenka dedykowana cenzurom z urzędu !

video.google.pl/videosearch?q=3+wymiar&hl=pl&emb=0&aq=f#
              pozdrowienia dla Hebana z Defektu !
              • Gość: Steve Ignorant Re: Do Piotra S. IP: 87.105.201.* 21.09.09, 07:45
                Moje wypowiedzi dotyczace zamknietej wystawy znajdziecie w innych watkach na ten
                temat. Jestem przeciwny jej zamknieciu i tyle. Ale tak samo jestem przeciwny
                mowieniu komukolwiek "Won z miasta". Kojarzy mi sie to jak najgorzej, czyli z
                wypedzeniami z miast w epoce sredniowiecza.A ja wole miasta otwarte dla roznych
                pogladow. Zle sie stalo ze wystawe zamknieto. Jeszcze gorzej dzieje sie gdy
                wyganiamy kogos (nawet w tak debilnej formie jak za posrednictwem forum) z
                naszego miasta.
                • Gość: Ania Re: Do Piotra S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 07:47
                  Co na tej wystawie było? Kogoś obrażono?
                  • Gość: Kamos Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 08:18
                    Wystawa była poświęcona prawdzie o Wałbrzychu . Fotografie pokazywały codzienne
                    życie mieszkańców lecz nie spodobało sie to prezydentowi i zamknął wystawę
                    ponieważ on che widzieć tylko dobre strony miasta a życie nie jest w mieście
                    takie jak widzi je prezydent tylko jest jakie jest czyli jest tez bieda i tego
                    nie da się ukryć nawet jak stoi przed ratusze inna mało realna wystawa o mieście
                    • Gość: znająca Re: Do Piotra S. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 08:36
                      Słuchajcie, jak jest w Wałbrzychu - każdy wie. Nawet, jak się pójdzie na tyły kamieniczek okalających nasz rynek widać, że tylko o ich fasady zadbano. Rozumiem dlaczego zajęto się tymi frontami, jak i rozumiem dlaczego zabroniono zrobić taką wystawę: Wałbrzych odwiedzają nie tylko nasi najbliżsi sąsiedzi, ale i turyści z różnych stron świata. Trudno jest wśród tych ostatnich promować Wałbrzych jako siedlisko brudu, ubóstwa i generalnego marazmu. Szczerze mówiąc, ja jako mieszkanka Wałbrzycha z dziada pradziada też wolę oglądać ładne zdjęcia i ujęcia naszego miasta, które kocham, niż coś co widzę na co dzień.
                      A jeśli chodzi o te komentarze żywcem wyjęte z zaściankowego średniowiecza dotyczące banicji, to od razu można poznać poziom inteligencji osób, które to piszą - często z błędami ortograficznymi... LUDZIE! Sami nic nie robicie, żeby żyło nam się lepiej w naszym mieście i nie macie pomysłu, jak to zmienić, ale torpedować czyjegoś autorstwa projekty przychodzi Wam niezmiernie łatwo! Dlaczego z taką łatwością piszecie o Panu Piotrze S.? Odpowiedź jest prosta: BO ON COŚ ROBI! Wystawiając się w ten sposób przed szereg. Dlaczego zatem nie piszecie o Panu Marku M., lub Mirosławie B.? Nie możecie nic napisać, bo nie wiecie co robią! A nie wiecie tego, bo nie robią nic...
                      • Gość: mix Re: Do Piotra S. IP: *.centertel.pl 21.09.09, 08:46
                        A tutaj piosenka o Wałbrzychu, CZARNE CHMURY NAD MIASTEM:
                        video.google.com/videoplay?docid=-7166821648331448596#
                        polecam
                        "przede mną widok ruin miasta"
                        "to miasto samych gangsterów"
                        "miasto które kiedyś było barwnym niebem"
                        "żyję w mieście w którym szczęście przeliczane jest na tony"
                      • Gość: Natasza Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 08:46
                        Zamilcz obrzydliwy urzędasie ! Jesteś pewnie jednym z tych co z "Konkursu"
                        dostałeś prace od PiS !!!! Znamy już ciebie i twoje watki pod różnymi nicami .
                        Wyłącz komputer i do roboty ! Bo cie ujawnimy i Piotr znowu się będzie wstydził
                        • Gość: Domino Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 08:51
                          Bogus to ty tak bronisz Sosińskiego ? daj spokój oni maja racje zajmij się pracą
                          • Gość: Rex do Domina IP: *.centertel.pl 21.09.09, 09:16
                            Domin, ty lepiej buduj swoje SD a nie dokuczaj ludziom;-)
                      • Gość: mm Re: Do Piotra S. IP: 78.9.88.* 21.09.09, 09:37
                        A co znająca zrobiła dla miasta. Wytyka błędy ortograficzne, nic nie
                        robienie innym a czym sama sie wykazała. Modne krytykanctwo górą!!!
                        • Gość: Mietek Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 11:14
                          zamknijcie się już ! odwalcie się od Piotrka , więcej zrobił niż wy wszyscy !
                          • Gość: Elzbieta Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 12:04
                            Panie Piotrze czy może się Pan tu wypowiedzieć ? , chcemy znać pana zdanie o
                            sprawie . Czy nie należny przeprosić i wystawić ta wystawę ?
                            • Gość: Czesio Re: Do Piotra S. IP: 87.105.201.* 21.09.09, 12:16
                              ja sobie nie zyczę takiej wystawy w Wałbrzychu - niech jada do
                              Tarnowa i innych okolic szukać biedy i żuli. A czy wałbrzyszanie są
                              biedni????? czy tylko udaja biednych aby wycisnąc kase z opieki.
                              Popatrz sobie na zarobki w strefie, na samochody na podwórkach....To
                              jest nasza bieda???? biedni wałbrzyszanie iloscia samochodów blokuja
                              wrocławską, maja na alkohol, na papierosy. W każdym miescie jest
                              biedna - większa czy mniejsza. Ale ja nie chce takich zdjęc w
                              Wałbrzychu. A jak pokażą te zdjecia w innym miescie - to dopiero
                              bedzie obciach dla wszystkich wałbrzyszan bo jak widać nie ma nic
                              pozytywnego w tym miescie. Szkoda że to forum nie jest niczym innym
                              tylko księga mobruka, złuych i okrytnych urzedników, lekarzy,
                              maechaników itd. Niech te flustraty założa sobie gazetę w której
                              beda mogli sie żalić na wszystko - szkoda że nie na siebie.
                    • Gość: Ania Re: Do Piotra S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 12:58
                      Nie widziałam wystawy, ale czy ta wystawa miała promować miasto? Co na niej
                      było? Promowała te dobre strony naszego miasta, czy raczej te złe? O co chodzi ?
                      • Gość: Rebel Yell Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 13:19
                        >Nie widziałam wystawy, ale czy ta wystawa miała promować miasto? Co
                        >na niej było? Promowała te dobre strony naszego miasta, czy raczej
                        >te złe? O co chodzi

Mniej wiecej o to:

www.youtube.com/watch?v=w9jN-tTY4NU&feature=related
                        • Gość: znająca Re: Do Piotra S. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 13:44
                          Czy jesteś z Wałbrzycha?? Chodzi Ci tylko o budynki?? Gdybyś był z Wałbrzycha,
                          to wiedziałbyś, że renowacją budynków i klatek schodowych nie zajmuje się
                          Prezydent, tylko: ADM, MZB, bądź Wspólnoty Mieszkaniowe. Jeśli chcesz mieć
                          ładnie na podwórku, to pozbądź się wandali, którzy "upiększają" nasze budynki...
                          Jeśli chcesz, żeby policja robiła to za Ciebie skutecznie, to daj im większe
                          uprawnienia, aby wandale nie śmieli im się w twarz. A tak, prawda, Ty nie możesz
                          "dać uprawnień policji", bo tym musi zająć się Sejm, który uchwali odpowiednie
                          przepisy... Jak widzisz, nasi politycy operują tylko tym, co mają. Problem tkwi
                          wyżej.
                          A jeśli chodzi o wyższy post, w który jakiś frustrat twierdzi, że ja też
                          powinnam coś zrobić, to dla Twojej informacji: działam wolontarystycznie w kilku
                          organizacjach naszego miasta i zorganizowałam kilka imprez dla mieszkańców
                          Wałbrzycha, ale oczywiście nasi mieszkańcy wolą tkwić w czterech ścianach
                          swojego M2 i narzekać... Gdybyśmy wszyscy robili tyle, ile narzekamy, to nie
                          byłoby tylu żałosnych postów jakichś zmanierowanych małolatów...
                        • Gość: Ania Re: Do Piotra S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:52
                          Nic z tego nie rozumiem. Czy takie filmy były wyświetlane? Myślę ze wielu z
                          wypowiadających się na tym forum nie oglądało tej wystawy w bibliotece, a
                          wypowiadają się jak krytycy i znawcy sztuki. Zadałam pytania co na niej było, co
                          było promowane. Aby ją ocenić musiałabym ją oglądnąć,a z tego co wiem dyrektorka
                          biblioteki ją zakazała wystawiać, więc coś musi być na rzeczy. Może były tam
                          treści nieprzyzwoite, szkalujące.
                          • Gość: znająca Re: Do Piotra S. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 14:01
                            Były tam zdjęcia Wałbrzycha, które pokazywały nasze miasto od najgorszej strony: brud, bieda, zaniedbanie i "mieszkańcy" Wałbrzycha reprezentowani przez pijaczków i bezdomnych... Są takie dzielnice, które faktycznie takie są, ale nie generalizujmy! Są przecież w Wałbrzychu piękne i urokliwe miejsca!

• Gość: janusz Re: Do Piotra S. IP: *.chello.pl 21.09.09, 17:54
                              tak wiec tylko glosowac hahahaah
                              a przyjdzie nastepny złodziej i oszust
                              nie ten to nastepny
                              • Gość: Mosiek Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 18:04
                                Lepiej nich nowy kradnie a nie obcina rąk za myślenie inaczej
    • Gość: Wałbrzyszanin Re: Do Piotra S. IP: 79.162.136.* 21.09.09, 18:52
      Sytuacja żenująca, smutna. Postawa decydentów przepełniona
      hipokryzją, bezczelna. Jako mieszkaniec Wałbrzycha odczuwam stałe
      pogorszenie się warunków życia w tym mieście. Jeśli chodzi o
      sytuację instytucji kultury jest ona coraz gorsza, dobrze że ratują
      się samodzielnie dotacjami z zewnątrz. Niedługo - przy takiej
      postawie władz - nie będzie można nawet głośńo wyrazić swojego
      zdania. A to już kiedyś było...
      • Gość: kupidyn Re: Do Piotra S. IP: *.chello.pl 21.09.09, 20:58
        moim zdaniem to cala wladze po d mór rozstrzeac i kazdego nastenego oszusta
        rownież .niech sprobuja przezyc za srednia pensje 1tys zł , radni z diet maja
        wiecej za posiedzenia nizeli wyplaty w wch wynosza i za co biora te pieniadze ??
        za ten syf co mamy w wałbrzychu??/
        • Gość: mieszkaniec Re: Do Piotra S. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 22:02
          Podobno pan Sosinski staje się "bohaterem" całej Polski zainteresowanie młodym
          dyktatorem rośnie z dnia na dzień w mediach w całej Polsce , kacza krew !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka