Gość: gościk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:41 Witam. Dziewczyny mam do Was pytanie. Proszę o opinie na temat lekarza dr Puskarza, jest ginekologiem. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dr Puskarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.09, 13:41 bardzo kulturalny, miły, konkretny. jak dla mnie bardzo dobry lekarz. ale ile kobiet tyle opinii - najlepiej samemu sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 18:26 Ale i panowie mają co do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villaw Re: Dr Puskarz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.09, 19:00 prowadził moje dwie ciąże, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dr Puskarz IP: *.146.73.23.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.09, 19:51 Doktor Puskarz jest lekarzem jak najbardziej godnym polece ia. Chodzi do niego moja mama,chodzę ja i moja siostra również do Niego poszła, jest naprawdę fantastyczny,konkretny i jest fachowcem w swojej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 23:52 prowadził ciąże kuzynki i znajomej, obie chwaliły, jest świetnym fachowcem i sympatycznym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Dr Puskarz IP: *.chello.pl 23.11.09, 11:45 super lekarz, prowadzi moją ciążę . Jest zastępcą ordynatora w szpitalu na oddziale położniczym . Kulturalny , konkretny lekarz. Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studi Re: Dr Puskarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.09, 12:59 Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Puskarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 13:22 Powiem ta, mam nieco mieszane uczucia, ponieważ słyszałam dobre opinie o tym lekarzu, więc postanowiłam sama sprawdzić czy mi odpowiada i wybrałam się na wizytę. Zostałam zbadana i Pan dr powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.Poprosiłam o badanie cytologiczne, mimo, że stwierdził, że jak było robione rok temu, to nie ma takiej potrzeby. Jednak chciałam sprawdzić czy wszystko jest ok. Po 10 dniach zadzwoniłam, żeby dopełnić formalności, bo byłam przekonana, że wszystko jest w porządku, jednak okazało się że mam pewne dolegliwości, które są groźne w skutkach. Musiałam umówić się na wizytę i po odbiór wyniku. Uważam, że pobieranie dość wysokiej opłaty za kolejną wizytę, która polegała na odebraniu wyniku i pewnych zaleceniach, jest co najmniej nie na miejscu. Nie byłam ponownie badana, a Pan dr nawet nie ruszył się z miejsca. Uważam, że jeżeli ktoś jest w takiej sytuacji, że robił jakieś badania i za nie płacił, to odbiór wyniku i kilka chwil u dra nie powinno być płatne. Ale cóż. To moje odczucie. A wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 13:30 Świetny lekarz - uczciwy i kmpetentny a do tego bardzo miły i delikatny. Prowadził moją ciążę - baaardzo trudną i mam świetnego zdrowego chłopczyka - bardzo dużo zawdzieczam Puskarzowi - on nas prowadził dzień po dniu. Moim zdaniem świetny lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki zal mam Re: Dr Puskarz IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 15:51 najgorszy. moja kolezanka urodzila niezywe dziecko, bo nie zlecal badan. nie rozpoznal dwunaczyniowej pepowiny i wady serduszka. choc zle sie czula cala ciaze, on nie przejawial zainteresowania. na ostatniej wizycie poswiecil jej pare min a kilka dni pozniej maluszek juz nie zyl. straszna tragedia. i wcale nie jest zastepca ordynatora. zastepca jest dr Łuczynski. wystarczy wejsc na strone szpitala, zeby to przeczytac. dr Puskarz jest dobry jak jest dobrze, gdy pojawiaja sie problemy to sie nie sprawdza. chyba leci nie na jakosc a na ilosc, bo przyjmuje co 10min. na marginesie dr Łuczynski jest dobrym specjalista i ma podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki zal mam Re: Dr Puskarz IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 16:02 dodam ze chodzila do niego od poczatku ciazy na wizyty prywatne, przez cale 40tygodni. gdyby zlecil wywolanie porodu, lub choc skierowal ja na patologie, nie pozwolil na przenoszenie ciazy po terminie, dziecko by zylo. straszne, straszne zaniedbanie i wielka tragedia rodziny i przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryki Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 16:05 Hipokryta i obmacywacz damskich warg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dr Puskarz IP: *.ibselektronics.pl 25.11.09, 12:34 Przez tego lekarza moja koleżana urodzila bardzo chorego synka, bo nie zlecal zadnych badań pomimo tego ze koleżanka zle sie czula, nie robil usg kiedy trzeba, no i nie prowadzil kartoteki. Inna koleżanka poronila a on tego nie wykryl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Puskarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 13:11 Opinie są podzielone. Ale te złe wynikają ze strasznych zaniedbań ze strony lekarza. Nie jestem w ciąży, ale mam poważne problemy, mam mieszane odczucia, co do podejścia Pana dr. Jakby bagatelizował sprawę, nie zlecając jakichkolwiek badań, tylko przepisując leki, od których źle się czuje. Iść do innego lekarza, na kolejną wizytę i płacić oczywiście? Jeśli tak, to do jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
juana25 Re: Dr Puskarz 25.11.09, 14:18 Witam. Jaśli chodzi o tego lekarza to przychylam sie do większości opinii i powiem jedno odkąd jestem w ciąży ( którą przechodzę źle) pan dr. zawsze ma dla mnie czas nawet w szpitalu wyniki robie bardzo czesto i można by powiedzieć że obchodzi sie ze mną jak z jajkiem. Osobiście polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 23:01 godny polecenia , lekarz na medal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Puskarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.10, 22:25 Magda, a czemu odradzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:10 prowadził moją ciążę.super ginekolog!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lvlycha Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:11 Mam pytanie. Czy jest możliwośc wykonania cytologii u niego w gabinecie, czy trzeba ze skierowaniem od niego isc do naszego "zajebistego" szpitala?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dr Puskarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:47 prowadził moje 2 ciąże, bardzo dobry specjalista, polecam . Gdybym zaszła w ciaze po raz 3 , napewno znow wybrałabyn PUSKARZA Odpowiedz Link Zgłoś