Gość: lekarzspecjalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:01 Witam wszystkich, zginął lekarz dobry i życzliwy. Odeszli z nim jego przyszli pacjenci. Już ich nie uratuje. Pomyślmy o tym przez chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:15 rodzina i przyjaciele niech mysla dla reszty byl to jeden ze dziesiatkow tysiecy, ktorym sie akurat dzis zdarzylo umrzec, wiec prosimy nie zasmiecac forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:36 Dziwne poczucie pewności siebie...powiesz mi bedziesz moim pacjentem, czy stchórzysz? www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/1322,aktualnosci.walbrzyski.lekarz.zginal .w.wypadku.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 18:01 Podaj imie nazwisko i miejsce pracy to powiem Ci czy jestem Twoim pacjentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf maruda Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:17 No właśnie myślę i nie wiem o kim mowa, może coś jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf maruda Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:18 No chyba, że to tajemnica lekarska. Nie cierrrpię tajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: śmierć IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 21:45 Zginęło 2 lekarzy. Chirurg i laryngolog, obaj w osobnych wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:03 [*] forum konsylium byłoby bardziej adekwatnym miejscem, tutejsi użytkownicy rzadko przejawiają wyrazy współczucia i empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyr Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 11:35 "lekarz dobry i życzliwy" - to jest sylogizm. Chyba, że dobry dla żony i życzliwy dla kolegów. W takim układzie odniesienia to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Satyra Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 15:55 Wyżyj się na własnej żonie a nie na wdowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 17:59 Wdowa niech podziekuje idiocie, ktory zaklada takie tematy. Rosnie nam kolejny forumowy trol Odpowiedz Link Zgłoś