IP: *.chello.pl 03.02.10, 04:40
Wyobrazcie sobie.Bylem wczoraj w Realu i co widze? Starsza kobieta odwija kazda kostke masla i wacha je swoim cieknacym nosem.Zatkalo mnie.!Pytam dlaczego to robi,a ona na to,ze sprawdza czy maslo jest swieze!Mowie wam,MASAKRA! Nie wiem do ilu kostek nasmarkala,ale juz wiecej masla nie kupie w samoobslugowym!
Obserwuj wątek
    • Gość: ffff Re: ale cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:34
      Kiedyś byłam świadkiem jak pewna pani w Biedronce, jak dobrze pamiętam,kupowała
      winogrona w ten sposób, że obrywała same owoce i wkładała do woreczka a
      gałązki zostawiała w skrzynce. Też dobra metoda, po co ma płacić za patyki??
      • Gość: franklin Re: ale cyrk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 11:38
        ludzie popadają w skrajności
        • Gość: do dyzio Re: ale cyrk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 12:01
          to trzeba było powiedzieć tej pani że to nie masło, bo prawdziwego masła dzisiaj
          się nie kupi to imitacja tandetna podróba masła!! ciekawe co by powiedziała ???
    • Gość: tnbd Re: ale cyrk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:03
      Powiedzieć ochronie, niech postoją i popatrzą (plus kamery), tak z 5 kostek i ładnie pani powiedzieć, że musi za to zapłacić.
      • Gość: T.. Re: ale cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:19
        Gość portalu: tnbd napisał(a):

> Powiedzieć ochronie, niech postoją i popatrzą (plus kamery), tak z 5 > kostek
        i ładnie pani powiedzieć, że musi za to zapłacić.

------------
        I to by było najrozsądniejsze.
    • Gość: gość Re: ale cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 20:51
      pomysłowośc ludzi nie zna granic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka