Gość: Pacjent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 10:55 Szukam dobrego urologa (NIE ZNACHORA)który może też wykonać USG nerek i pęcherza moczowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerka Re: Urolog i USG nerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:14 Gabinety lekarsie Salus na podzamczu Dok.Jedwabny lub dok.Obelinda gabinet na przeciwko OSIRU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wiem Re: Urolog i USG nerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 14:48 A napiszesz, których warto się wystrzegać? Bo chyba masz z jakimiś negatywne doświadczenia. Ja się męczę od kilkunastu miesięcy z zakażeniem pęcherza i zapaleniem cewki i na dobrego lekarza nie mogę trafić. Już nie wiem, co mi pomoże. Brałam Furaginum tonami, Biseptol, Nolicin i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerka Re: Urolog i USG nerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 16:36 Ja się leczyłem tylko u tych dwóch i nie mam do nich zastrzeżeń.I polecam zrobić posiew moczu antybiogramem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curity Re: Urolog i USG nerek IP: *.boo.pl 12.03.10, 21:31 Spróbuj Cipronex, chyba jeden z najlepszych leków! Ale wcześniej zrób posiew jak Nerka radzi. Odpowiedz Link Zgłoś