Dodaj do ulubionych

Kolonia dla dzieci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 09:55
Możecie polecić jakieś biuro podróży , bo chcę wysłać swoje dzieci na kolonie,
najlepiej nad Bałtyk?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbuta Re: Kolonia dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.10, 10:19
      firma zbuta w rynku bardzo fachowi autokary nowe sprawne i i
      wszystkie atrakcje zalatwiaja i dosc tanio
      • Gość: m Re: Kolonia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:34
        dokladnie polecam wysylam z nim zawsze moje dzieciaczki i sa mega zadowolone
        • Gość: kakikom Re: Kolonia dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 18:18
          www.taniekolonie.republika.pl
          • Gość: :) Re: Kolonia dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.05.10, 18:35
            ALMATUR,Al.Wyzwolenia --sprawdzone!
            • Gość: rodzinka Re: Kolonia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 20:11
              z tych tanich koloni ktos wysylal dzieci, bo co tanie to raczej nie jest dobre
            • Gość: kakikom Re: Kolonia dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 08:48
              Wyraz tanie w nazwie strony o niczym nie świadczy, proszę zerknąć na
              stronę zobaczyć standard ośrodków oraz jakość i ilość oferowanych usług.
              • Gość: Ola piaski Re: Kolonia dla dzieci IP: 217.98.20.* 04.05.10, 09:04
                Właśnie czytałam działają non-profit bez żadnego zysku- takie kłamstwa to nie mi
                wciskać, śmiać się chce jak to czytam, jeszcze napiszcie że dokładacie do tego
                interesu. Ja wolę wysłać swoje dziecko z renomowanego biura podróży np. Almatur
                za takie same pieniądze i ma takie same albo i lepsze atrakcje zapewnione. Żal.pl
    • Gość: wedrowniczek Re: Kolonia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 08:30
      2 lata temu moj syn byl z juwenturu, tanio i wszystko ok, polecam,
      • Gość: D. Re: Kolonia dla dzieci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.10, 14:25
        turystyka.oswiata.wroc.pl/CMS/wakacje/wakacje.html

Sprawdzone, polecam!
        • haba.baba Re: Kolonia dla dzieci 08.05.10, 18:06
          Towarzystwo przyjaciól dzieciom w Szczawnie Zdroju organizują kolonie od lat i
          mają kilka ośrodków sprawdzonych,ceny w zależnosci od koloni jaką wybieramy
    • neral_0 Re: Kolonia dla dzieci 01.06.10, 10:40
      Opcji jest wiele i każda tak naprawdę dobra- masz w czym wybierać. Ciekawą
      ofertę ma na przykład ok-tours. Gdybym ja wysyłał dziecko na kolonie to
      najważniejsze by było dla mnie to jacy są wychowawcy, na pewno nie mogliby to
      być przypadkowi studenci, którzy o dzieciach nie maja bladego pojęcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka