Dodaj do ulubionych

basen podzamcze SP 21

IP: *.chello.pl 29.05.10, 13:13
witam, czy ktoś się orientuje jakie są ceny za godzinę na basenie w SP 21, na
które godziny można chodzić, w jakie dni tygodnia? za wszelkie informacje będę
wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: gienek Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.10, 20:51
      idź na basen i sobie zobacz
      • Gość: pływaczka Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:30
        ach poziom tego forum, a jakże pomocne informacje... żal
        • Gość: gienek Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.10, 15:29
          5 zł. wieczorami są wolne godziny. ja jestem wysokim blondynem z dużym torsem, 2
          ruchy ramionami jestem z drugiej strony basenu. Możemy sie umówić przy wejściu
          maleńka. no chyba że nie jesteś pełnoletnia.
          • Gość: helga Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.10, 15:58
            hej Ty z duzym torsem ja bym wolala zebys jajca mial duze heheh ale
            bys mieszal zołtkami w wodzie hhhe
            • Gość: pływaczka Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.chello.pl 30.05.10, 21:19
              dokładnie, nie tors się liczy.
              a po drugie skoro taki z ciebie sprinter, że dwa razy machniesz i jesteś po
              drugiej stronie basenu to i inna robotę też kończysz w przedbiegach ;) a szkoda,
              kobiety wolą długodystansowców.
              • Gość: gienek Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.10, 22:00
                kochanie podaję ci godzinki:
                pn 18
                wt 20
                śr 20
                pt 18 i 19
                5 zł
                będę czekał noszę różowy czepek
          • Gość: gość Re: basen podzamcze SP 21 IP: 78.9.90.* 31.05.10, 08:58
            haha super Gienek:)))
            • Gość: helgaa Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.10, 08:15
              haa Gienek piszesz o torsie ,jajach ,chlupiesz w pink czepku obawiam
              sie ze z ciebie to chyba Gey :)))hahah
              • Gość: lasia Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.10, 14:26
                ten świński blondyn z dużym torsem i nikłymi jajkami to ten pseudo ratownik co
                dzieci mi topi? bo jeśli tak tu pisze to fakt jest gejem i się pucuje do tych
                swoich kolesiów co z nim tam przesiadują, dużo mówi i pisze a jak co do czego
                gacie naciąga na czoło i znika wafelek
                • Gość: pusia Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.10, 20:12
                  ładny jest ten blondyn,bardzo sympatyczny,oraz dobrze uczy pływania.Polecam
                  goraco !!!1
                  • Gość: Grohu.hey Re: basen podzamcze SP 21 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.10, 10:04
                    a można jeśli łaskawy ktoś i miły podać godziny"wolnych godzin" na tym basenie w roku szkolnym 2010/2011.
                    Pozdrav.
                    r.
                    :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka