Gość: babka IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 13:04 Czy ktoś był i jakie są opinie?Chodzi o stylizacje paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:13 najlepsze Tipsy robi taka dziewczyna na solickiej obok deptaka Odpowiedz Link Zgłoś
rollka444 Re: Kosmetyczka w REALU 10.11.10, 20:48 jest nowa fajna dziewczyna w salonie JOICO NA WYZWOLENIA 6 W WAŁBRZYCHU Odpowiedz Link Zgłoś
rollka444 Re: Kosmetyczka w REALU 10.11.10, 20:58 DZIEWCZYNY TIPSY SĄ JUŻ NIEMODNE, SZTUCZNE I STRASZNIE NISZCZĄ PŁYTKĘ. PAZNOKIEĆ PĘKA PIONOWO I STRASZNIE JEST WIOTKI. TERAZ MODNE I POPULARNE SĄ NATURALNE, KRÓCIUTKIE PAZNOKCIE DOBRZE PIELĘGNOWANE. ZAUWAŻCIE ŻE NIKT ZE ZNANYCH I LUBIANYCH NIE NOSI JUŻ SZTUCZNEJ WARSTWY NA WŁASNEJ PŁYTCE PAZNOKCIA. PO TIPSACH REKONSTRUKCJE PAZNOKCIA I REGULARNY MANICURE POLECAM W SALONIE JOICO NA UL. WYZWOLENIA 6 W WAŁBRZYCHU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tips Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 21.06.10, 18:21 Byłam raz Pani robi 3,5 godz do trzech dniach odpadł mi jeden zero weny tworczej do tego. ale mam namairy na fajna dziewczyne tygrysekxxx111@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 20:53 ja tez nie polecam w realu!zelu naklada kilogramami, paznokcie grube, pekaja:(ja polecam karoline na piaskowej w tym budynku co kino, za rogiem, tam jest jakas restauracja chyba w tej samej bramie. jak ktos chce podam nr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda*** Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.chello.pl 11.11.10, 11:47 Witam....ja robie paznokcie u Agaty w MEGASUN i jestem bardzo zadowolona robi bardzo ladnie dokladnie i trzymaja mi sie nawet poltora miesiaca...nic mi nie odpada odpryskuje...nie jest za tanio ale wole wydac 100 zl niz placic 50 zl i po tygodniu mi odpadna... jestem bardzo zadowolona ...POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 13:34 Polecam dziewczyny na podzamczu na Senatorskiej 12 w" Pazurku," chodze tam juz 2 lata i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paznokcie Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 23:08 Widze ze Pani z Wyzwolenia się zareklamowała:) Do tej pory była tam faktycznie dziewczyna która super robiła paznokcie tylko nie lubiłam tam chodzic przez jej kolezanki po fachu które wiecznie gadały, gadały, gadały czy do rzeczy? nie mnie to oceniać. W realu jest naprawde dobrze. Polecam, dziewczyna ma talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjjj Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 12.11.10, 23:17 jak ona ma talent to ja Swieta jestem jakby nie porawaiła okularów co chwile to by szybciej zrobiła 4 godz horror i po trzech dniach reklamacja nie polecammmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 20:07 w 100 % polecam pełen profesjonalizm , zawsze ciekawe wzorki ,jak sobie pozwole to nosze paznokcie nawet dwa miesiace oczywiście odrost jest ogromny ale pozatym nic sie nie dzieje ,moja tipserka mowi ze takie przenoszenie jest nie bezpieczne bo paznokieć jest nie stabilny ale co tam jak one są takie śiczne POLEAM POLECAM POLECAM tel do salonu 793 112 941 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdw Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 20:13 chyba o niektorzy nie wiedza co to profesjonalizm:)))) 4 godz-kto by mi kazal tyle siedziec!!moja kosmetyczka robi w 1,5-2 godzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipsiara Re: Kosmetyczka w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 20:34 !!! nic więcej do dodania !!! Odpowiedz Link Zgłoś