Dodaj do ulubionych

potrzebne na poniedzialek

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.10, 15:11
Witam,moze orientujecie sie,gdzie w Walbrzychu lub okolicach jest lekarz do
ugadania.Za wszelkie informacje dziekuje.
Obserwuj wątek
    • edi-666 Re: potrzebne na poniedzialek 01.08.10, 17:12
      nie ma takiego ;)
      • Gość: www Re: potrzebne na poniedzialek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.08.10, 18:49
        szczawno
        • rudy86 Re: potrzebne na poniedzialek 02.08.10, 10:14
          Szczawno ... Szpilarewicz. niedaleko kortów tenisowych (nie znam dokładnie
          adresu). z tego co pamiętam pon-pią w godzinach od 19-20. Załatwisz wszystko :)
    • Gość: masażysta Re: do chorego IP: 109.243.187.* 02.08.10, 10:19
      Najlepiej idź do psychiatry.Bez ugadywania da ci od razu L4 z powodu zamknięcia
      w szpitalu dla psychicznie chorych.To chyba jest jedna z najlepszych
      informacji,za którą podziękowałeś.
    • Gość: o żesz Ty Re: potrzebne na poniedzialek IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.10, 12:13
      Ja Ci się kur...wa ugadam!!!! co za moje pieniądze będziesz się lenił nierobie
      zasmarkany? Dlaczego dalej jest społeczne przyzwolenie na takie kombinowanie z
      L4 ???? Czy wy ludzie nie rozumiecie że takie nieroby jak ten powyżej żyją za
      naszą kasę tj. podatników i płacących składki ZUS, a potem że na emerytury
      niema, jasne więcej takich leserów i emerytury nie dostaniemy.

P.S. Ktoś wie jak się wypisać z ZUS ?
    • Gość: info Re: potrzebne na poniedzialek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.10, 00:02
      podaj meila to dam ci pare namiarow na beztresowe i tanie zalatwienie l4.a tacy
      frajerzy jak''i zesz ty'',i tym podobne niech za???dalaja na nas i na nasze
      chorobowe.
      z powazaniem dla
      Chorego
      • Gość: jare Re: potrzebne na poniedzialek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:10
        N emerytury, my młodzi, my w średnim wieku (o: 30 Nie mamy za bardzo co liczyć.
        Ja się tak przymierzam żeby sobie otworzyć jakiś rachunek oszczędnościowy czy
        coś i wpłacać co miesiąc po tej stówce albo chociaż 50zł to przez te 15-20 lat
        trochę się nazbiera. Tyle że póki co ni w huy nie idzie złotówki odłożyć ...
        Chciałbym żeby się polepszyło w tym Wałbrzychu, mam nadzieje że w przyszłym roku
        będzie lepiej bo w tym roku wyjątkowo czuje (moja mała firma)kryzys na skórze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka