Gość: kkk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.10.10, 22:04 Na początku jak rekrutowali było dosyć głośno o tym że to najlepsza "fucha" w victorii ..jak jest naprawdę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Praca w Mediamarkt IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 22:22 psie pieniądze. jak wszędzie. Ale ZUS masz opłacony a to już coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.10.10, 22:25 ZUS jest opłacony..a tu już coś...Matko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dialog.net.pl 11.11.10, 13:13 Robią szmaty z Polaków. ZOBACZ SAM www.youtube.com/watch?v=UjMQkHuQ1ow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.10, 23:22 Fucha? Obóz pracy jak w każdym markecie. Chcesz to idź..ponoć miejsca już są.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 13:11 Płaca 990 zł na rękę :) Ja jestem bardzo zadowolony, nie ma wolnego etatu u nas, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.10, 16:02 pare osób sie napewno zwolniło, idz zapytaj może to jeszcze aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.10.10, 20:55 990 na rękę ? ja pamiętam inna kwote na koncie większą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.10.10, 00:36 jesli 990 na reke....to z tego co sie orientuje , płacą więcej w sklepach z łachami lub sportowych w victorii.Nie wydaje mi się.... ktoś może to potwierdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 10:08 2800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Praca w Mediamarkt IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 11:50 bzdura totalna...1700 brutto jest w umowie, tyle ze w okresie probnym 3mce dostajesz wlasnie te ok 990zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 23:10 Przez 3-miesięczny okres próbny dostaje się w media od 1700 do 2000 brutto(1250-1400 na rękę) w zależności co kto sobie wynegocjował, nie koniecznie pokrywa się to z umiejętnościami sprzedaży ale takie są rozbierzności. Przez te 3 miesiące żadnej pramii, a ruch teraz będzie największy więc nie wiem czy to są jakieś godne pieniądze. Po okresie próbnym renegocjacja umów w zależności od tego co kto sobą reprezentowałna próbnym. Także zapomnijmy o bajkowych 2800 no chyba ze to płaca kierownika działu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naris Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.10.10, 19:26 Kierownik działu nie zarobi 2000N w tej firmie. Na takie oczekiwania facet otwiera dzwi i pokazuje ile jest chetnych wiec....licytacja kto gotów pracowac za jak najmniejsze pieniadze. Doświedczenie nie ma znaczenia, jak w przetargach..... zwyciaza najnizsza oferta. W tej firmie proponuja w Wałbrzychu mniej niz 5 lat temu we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak taak Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 20:52 I zapomnijcie o zapłacie za nadgodziny. Wtedy nagle wspaniałomyślnie dostaje sie dni wolne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haban Re: Praca w Mediamarkt IP: *.centertel.pl 29.10.10, 21:54 pozdrawiam wszystkich pracownikow Guzika...kolo pracował lata temu w castoramie Wch, pozniej w innych marketach we wrocku...i ze wszystkich lecial za alk...pamietajcie, kto z nim pije, ten najwiecej bedzie zarabial...a na koncu i tak was wystawi do wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 10:14 kolejny syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robs Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 12:44 media rules!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 19:08 www.youtube.com/watch?v=0p6lUNi9i0E&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.11, 20:23 to robota dla nieuków bez żadnych kwalifikacji - zapie...ć frajerzy za te grosze i morda w kubeł bo wyjebie na zbity pysk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 22:09 najlepszy sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Praca w Mediamarkt IP: 194.156.44.* 10.11.10, 14:02 Widzę że sami znawcy tematu się tutaj odzywają. Ja paracuję w MM i praca jest spoko fajna ciekawa i na pewno nie ciężka . Co do zarobków to są różne ile kto wynegocjował, ale minimum to 1250 zł na ręke 990 zł zarobiliśmy za 3 tygodnie pracy. MM na 100% nie przypomina jakiegoś zwykłego marketu spożywczego gdzie wiecznie jest jakiś stres związany z praca. Mi się tu podoba i pewnie nie jeden z pracowników potwierdzi moje słowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.10, 14:17 To masz zajebiste poczucie wartości skoro 1250 zł. to zadowalająca pensja, już szefostwo zaciera ręce że takich pacanów w Wałbrzychu jest na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_robol Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 16:39 'praca jest spoko fajna ciekawa i na pewno nie ciężka' Widać mało wymagasz od siebie i od innych.. nie ma tam nic fajnego, a takie badziewiaste pieniądze w byle gó...anym monopolu zarobisz bez tego całego zapieprzu. Tam nic tylko młócisz jak małpa z postępującym niedorozwojem plus nadgodziny, non stop to samo bez możliwości klapnięcia na tyłku. Plus odkręcanie tego co szanowny kierownik nie raczył po ludzku wyjaśnić, wiwat umiejętność poprawnego wysławiania się.No i do tego obsługa klienta ze sztucznym uśmiechem bo ciągle jest się obserwowanym.Raj po prostu, wszyscy aż się palą żeby tam pracować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.11.10, 18:03 Chyba jesteś tym facetem z wadą wymowy,co go niedawno zwolnili z Media ;P Cała galeria o tym trąbi. Teraz obsmarowujesz wszystkich ,bo ci się robić nie chciało. Niektórzy wolą pracować za marne grosze niż siedzieć na bezrobotnym. Wszyscy byście od razu chcieli miliony za nic. Ludzkie mniemanie o sobie jest dołujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_robol Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:28 Mania,ja nie pracuje w jakiś obozach- resztki honoru trzeba posiadać w tym całym Wałbrzychu:) ale odkąd mają pracowników nie zdarzyło mi się niestety usłyszeć niczego pozytywnego. Porównując do znalezionej stronki www.gowork.pl/forum/forum_posty_tematu,731,0,0 polityka firmy idealnie wpasowała się w miasto- wszyscy mało wymagający na hurra polecieli i jeszcze gryzą forumowych wrogów. Śmiesznie i straszne zarazem, dziwi mnie fakt, że tak zaciekle bronisz tej 'fuchy' bo taki ekhem..zarobek znajdę bez problemu- nie wiem nawet, czy nie lepszy. Powodzenia i wytrwałości życzę- widzę, że się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.11.10, 19:53 Nie pracujesz bo Cię wywalili cepie, wszyscy w media byli szczęśliwi, że pozbyli się wrzoda na tyłku. Praca nie jest ciężka, tylko trzeba się samemu mobilizować, by zabić czas, ma się obowiązki z których trzeba się wywiązywać a nie opierdzielać się na całej linii. Wybaczcie, ale jeśli na okresie próbnym ktoś zostaje wywalony na zbity pysk, to chyba coś nie grało z tą osobą, bo trzeba ostro zajść za skórę, by tak fenomenalnie zostać wywalony. Poza tym wysokość wypłaty jest indywidualna, bo wszystko zależało, ile sie wynegocjowało na rozmowie, priorytetem było doświadczenie i wiedza, oraz nie da sie ukryć że zaangażowanie w pracy, bo jak ktoś już na zatowarowaniu sie obijał i był określany przez kierownika projekty jako "leser" i później swoje filozofie przelewał nawet dyrektorowi, to nie miał szansy na bytowanie w tej firmie. Osobiście zarabiam więcej niż opisujecie nie trzeba się narobić, by być zadowolonym finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 20:02 Mam wrazenie ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem. Po co piszecie o kims kto sie tu najwyrazniej nie wypowiada? Jakos n ie wieze ze wlazlby tu zeby przelewac swoje zale, polecial to byl do dupy i tyle. Co to ma wspolnego z gowniana robota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktart Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:30 Praca jest ok, nie mogę nic złego o niej powiedzieć a co do kolegi, którego zwolnili (o którym mowa) to już jego sprawa dlaczego i jak go zwolnili ... może teraz mieć komuś za złe w pełni jego sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.11, 20:14 Serdecznie Wam współczuję dyrektora. Chłopaki z Casto ciepło się o nim wyrażają. Jak to samo zrobi w Media co w Casto to długo tam nie zagości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający media mark Re: Praca w Mediamarkt IP: 87.105.249.* 08.07.11, 11:15 Co ciekawego mówią o Guziorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.07.11, 18:37 Minelo juz kilka miesiecy od otwarcia. Ogolnie polityka firmy dosc dziwna;/ Umowa na okres probny, pozniej na rok a jak sie sprawdzisz po roku to moze dadza ci czas nieokreslony. Przy podpisaniu drugiej umowy nie bylo nawet mowy o podwyzce;// Jakos w marcu co niektorzy dostali chyba 50 zl brutto. Rotacja obecnie jest...Zwolnili kilka osob ale tez kilka osob odeszlo. Naleze do osob, ktore nie byly na zatowarowaniu, lecz jezdzacych do Wroclawia na szkolenia i za te trzy tygodnie pracy na koncie widnialo 792 zl. Biorac pod uwage wyjazd o 8 00 a niekiedy powrot o 22. Stawki sa rozne od 1600 do 1850 brutto. Chyba przyznacie racje, ze obecnie atmosfera jest straszna. Co do dyrektora to jak kazdy udzialowiec musi pilnowac interesu, jednak nie oznacza to, zeby traktowac pracownikow jak roboli. Kierownicy tez sa rozni, bywaja ci, ktorym odbilo i ci calkiem Ok. Najlepsze w tym wszystkim to ludzie... Ekipa jest spoko i miejmy nadzieje, ze przetrwamy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.11, 19:28 Tylko że kasy, poki boki miało nieznaczną rotacje. Na starcie kupa ludzi robiła zatowarowanie, dzięki nieudolności kierów często ponad 12 godzinne. Dobrze że terminowo płacili, to jedyny plus. Olimp ciągle nie ma wstydu i trzyma sie posadek, po 3mcach mnóstwo pracowników zostało zwolnionych, sami też rezygnowali. Atmosfera podp...nia sie nawzajem plus wewnętrzne kradzieże niszczyło to miejsce od początku. A dyro nic...nie widział, nie słyszał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Praca w Mediamarkt IP: *.mobile.project4.pl 03.08.11, 22:36 facepalm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 00:08 Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrr.... Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 23:23 Chyba nikt się nie spodziewał, że taka atmosfera się zrobi. A jest nieciekawie. Po ostatnich wydarzeniach to nawet bardzo. A teraz jeszcze ta niepewność, będzie praca na święta, czy nie. Straszne jest takie traktowanie swoich pracowników. Ale cóż, jesteśmy tylko robolami. Szkoda, bo wydaje mi się, że większość z nas lubi swoją pracę i poświęca jej naprawdę dużo. A tak serio to tą firmę trzyma jedynie napradę zgrana grupa ludzi, która tworzy swój zajeb... klimat (z kilkoma wyjątkami). Ale nie ma co się martwić i tak spotkamy się wszyscy w urzędzie pracy :-) Póki co- trzymajmy się dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Praca w Mediamarkt IP: 194.156.44.* 16.10.11, 19:37 Atmosfere robia ludzie - proponuje aby w pracy interesowac sie praca - wkladac troche wlasnej inicjatywy a nie interesowac sie pierdołami i dupami kolezanek. jak widzicie ludzie ktorzy wykonuja swoja robote wciaz pracuja, tym co interesowali sie bardziej pie...mi - pozwolili interesować sie tylko pie...mi i dupami dajac free time ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.10.11, 08:59 Wiadomosc dla ;) A co to taki madry pajacyk kierownik to napisal??? Brawo za podejscie do pracy. Spoko ciebie tez wymienia na nowego, nie zagrzejesz dlugo posady.Wrocisz skad przybyles:PP Tak dla twojej swiadomosci, aby mowic takie rzeczy musisz byc dobrze poinformowany o tych dupach kolezanek. Wiesz rotacja w ciagu roku ponad 20 osob zwolnionych to srednio raz na 3 tygodnie, wiec chyba powinienes zmienic zdanie o tej firmie, bo dobrze o niej nie swiadczy, pamietajac smieszne rozmowy na integracji w Kudowie, ktore mowili, ze firma jest przyjazna....Tak przyjazna po h**u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.11, 09:22 Wielu jest tam kierowników ale tylko 4 nadaje się na to stanowisko reszta to matoły które ślizgają się na D.... Nie potrafią za żądzac jednostką ludzką na działach . Pracodawca ma za "Zero " pracownika nawet który pracuje , jeśli z nim nie pijesz na imprezach to wypadasz , są koleżanki co maja labę w pracy i są nie widoczne do zwolnień ale dobrze ściemniają Szefa - "wieśniaka"... Zarobki bzdura, godziny pracy bzdura, przerwa śniadaniowa to kpina 45 min. czyli wysadzić całe Media....łącznie z szefikiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.11, 10:15 Na którymś dziale było tak że ludzie mieli dość nieudolnego kierownika, skrzyknęli się i zostawili to wszystko wpizdu. To sie gościu zdziwił jak sam został :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.10.11, 17:19 tak było, na zatowarowaniu.... poszli w pizdu a kierownik, do dziś tak samo nieudolny. dział MFK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 09:20 To jakim cudem ta niemota jeszcze pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 20:29 Pracuje bo jest dobry, a że miał takich a nie innych pracowników to nie jego wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 23:28 Wiem z dobrego źródła, że tak naprawdę jeśli chodzi o personel to kierownik nie ma nic do gadania. Wszystkie decyzje związane ze zwolnieniem lub kasą (ha,ha,ha) podejmuje Dyro i koniec. Oni nie mają nic do gadania. Jak mnie zwalniali to mój kierownik dowiedział się o tym 15 min przede mną, żeby czasami mi wcześniej nie powiedział. W końcu zostanie tam 20 osób łącznie ze sprzątaczkami i ciekawe jak wtedy będzie wyglądała obsługa klienta. A co do osób ślizgających się to niestety każdy wie, że pok, kasy i serwis to wylęgarnia talentów do nic nie robienia. Dobrze radzę szukać pracy teraz, bo stabilność zatrudnienia w tej firmie to fikcja. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.11, 23:48 do "yyy" Trzymaj się prezes, może gdzie indziej będziesz kierownikiem, którym już się sam mianowałeś ;). Tylko pamiętaj, bądź miły dla ludzi, nie opowiadaj o składzie chemicznym krzemu, z których są wyrabiane elementy elektroniki danego sprzętu i nie wtykaj swojej fałszywej gęby w nie swoje sprawy :). Wiem, że prędzej piekło zamarznie i odnajdą Atlantydę niż się zreformujesz, ale być może jak trybiki w Twojej główce zaskoczą, to Ty zaskoczysz, czemu dostałeś kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 23:34 Obnażasz się koleś z takimi tekstami. Każdy kto z tobą gadał wie kim jest tajemniczy ;). Pamiętaj, że nie jesteś jedyny i tobie też wykęcą taki numer, prędzej czy później. A zło wraca ze zdwojoną siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalalaal Re: nie chcesz nie pracuj Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.10.11, 20:56 lalalaalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? aaa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.10.11, 10:34 Ktos tu pisze, ze wie z dobrych zrodlel. Ja tez wiemz dobrych zrodel, ze kilka osob dostalo juz czas nieokreslony. Pomijam pewnego kiero i kasjereczke, ktorzy by nie kupili chalupki z umowa do grudnia, wiadomo nie?? Wiec, zeby dac umowy nieokreslone musialo sie teraz cos posypac... Pozdro dla wszystkich co ich wzolnili...czyli jakies 18 osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: aaa IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 11:00 Ale się ciesze, że już tam nie pracuje. Na początku troche dręczyły mnie wyrzuty sumienia przez to złożenie wypowiedzenia, 'bo w końcu to nie najgorsza robota itp. itd'. Ale mając już inną, dużo lepszą i czytając Wasze posty stwierdzam że warto było rzucić to w diabły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 15:09 Ludzie, co Wam do tego, że ktoś dostał umowę na stałe? Żal Wam dupę ściska? To takie polskie... Weźcie się lepiej do roboty zawistne polaczki, bo tylko marudzić potraficie, że ktoś ma lepiej. Ja się nie martwię, bo staram się zajmować swoją pracą jak należy i nie sieję fermentu. Tak jak ktoś wyżej powiedział, zamiast robić swoje, to zajmujecie się plotkami i dupami koleżanek, a później wielki płacz, że zwolnili. Skończyły się już czasy "czy się stoi czy się leży...", teraz trzeba zacisnąć zęby i zarobić na swoją wypłatę. Pozdrawiam i do zobaczenia w pracy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 17:37 na swoja "wielka" wyplate, fakt chyba w monopolowym maja podobna stawke :D a firma tak rozpieszcza ze najlepszym przykladem jest premia inwentaryzacyjna :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 19:52 Jaka by nie była, to jednak za coś ją musisz dostać. I bynajmniej nie za obijanie się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 20:13 heh :D --> jaka by nie była LoL --> jednak w tym kraju traktuja ludzi jak bialych murzynow :> narx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 20:25 Tylko że każdy zaciska zęby przed wypłatą...a nie przed pracą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worker Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 21:14 cała prawda!!!....od pierwszego do pierwszego to juz mało powiedziane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 22:34 Kulwa - ludzie szacun tym co utrzymuja 4osobowe rodziny za 1200 zlotych i nie ujada jak wsciekle psy na wszystko do okola. Kazdy jest kowalem swojego losu - zle ci to spie....j tam gdzie bedzie ci dobrze, jak pluja na ciebie to widocznie jestes trep i pluc na ciebie trzeba ... Tak zle i tak nie dobrze - kurde dorolsli jestescie - chcesz sie wyzalic to polecam Trwam TV jak chcesz wiedziec czy- i kiedy cie wypie... z roboty to polecam Rodin TV - a pozostalym zycze pogody ducha i wiecej optymizmu popartego samokrytyka ... pozdrawiam wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszek Re: aaa IP: 194.156.44.* 26.10.11, 14:59 no a ja słyszałem, że chałupa jest na kiera, kredyt na kasjerke a splaca go kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchachany Re: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:41 Dobre, dobre! Każdy tańczy tak jak mu grają. Tyle, że każdy sobie wybiera kto ma mu grać i do każdego należy wybór. Pamiętajcie, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Drzwi stoją otworem i świat na was czeka, więc zostawcie w spokoju tych co pozostali, dajcie pracować i ... w Polskę Panowie i Panie... w Polskę idźcie i nie trujcie więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 11:38 Marudy, marudy i jeszcze raz marudy ;) choćbyście zarabiali po 10 tys, to i tak będziecie marudzić ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 12:46 tam choćby i zrobił 200% normy to i tak się więcej nie zarobi............. może by wreszcie dyrektor pomyślał o jakimś sensownym systemie premiowym który by premiował tych którzy chcą dużo sprzedawać a nie tak jak teraz czy ktoś mało czy dużo sprzedaje to tak samo dostaje........... Za 1300 teraz niestety bardzo ciężko wyżyć a tak się tam zarabia, jak by było możliwość zarobienia choćby 2tys na rękę co miesiąc to i inne by były chęci do pracy i klient by był lepiej obsłużony, a nie tak jak teraz ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: aaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.11, 01:55 przestan pie...ić jak grecki filozof i pracuj za 500 zl jak Ci tak dobrze :] niektorzy maja rodziny do utrzymania za tą "grubą" kasę ;] gdybyś tak miał, to wątpie żebyś tak "mądrze" się wypowiadał, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srubka Re: aaa IP: *.opera-mini.net 17.11.11, 18:16 I tyle juz nikt nic nie pisze co w naszym walbrzyskim mediaku slychac? Znow sie fala zwolnien przetacza przez market, guzik dalej chodzi w swetrze i szuka dziur w calym kogo by tu zwolnic. Nic sie nie zmienilo. Ludzi sie wykozystuje, premia to utopia, kierownikom odbija a na horyzoncie znow zmiany... Niektorzy czekaja na otwarcie Saturna w Jeleniej. Druga szansa...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: aaa IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 20:51 Niektorzy czekaja na otwarcie Saturna w Jeleniej. Druga szansa...? Nooo.... stado kierów napierdzieliło ile wlezie od samego początku, ludzi poszło w chuchuj i troszeczke przez tych debili a teraz na jeleniaków przyjdzie kolej.... jak pieprzony huragan :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corso Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 17.11.11, 19:40 a ta blondi z kadr dalej się puszcza? Mówią że połowa media ją miało! Romanse tam są nie do opisania. Laski kierownikow lataly za jednym caly czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaks Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.11.11, 20:49 A ja mam konkretne pytanie do tych biednych, użalających sie na swój los, (delikatnie to ujmę)- młodych ludzi starających się coś sprzedać!. Ilu z Was ma wyższe wykształcenie, ilu ponad to uczyło się choćby języków obcych, obsługi programów komputerowych? Czy zamiast beznamiętnie klikać w You-tube, czy inne debilne programy nie warto zostać mistrzem np.Photoshopa? Który z Was debilątka zna perfekt Excela? Najlepiej opie...ć się całe życie myśląc o laskach, blondich itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 20:53 a co tu maja exele do rzeczy drogie upierdliwiątko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 11:04 Blondi ? Nie z kadr a muzyki lub kasy info - wiecej czasu tam spedza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.11, 19:26 A tak wszyscy blondyneczke lubili... Czy kredyt splaca kot to niewiem, ale ty musisz byc dosc blisko z nimi skoro wiesz... Kto wie, moze ktos z wyzszej polki kiedys sie dowie milych rzeczy o panu J;/ Bardzo by mu sie nalezalo. Dziwna polityka firmy, ale coz Guzior zainwestowal , Guzior wymaga... Pomyslcie, ze przyjdzie jakas pusta dupa z pefronu dostanie wieksza stawke niz zwykly pracownik, pracuje kiedu jej odpowiada a nie kiedy jest porzeba. Gdyby kazdy dzial byl zasilany taka pomoca to ja dziekuje bardzo. Osoby, ktore przyszly pracowac wiadomo sa rozne, wywodza sie z roznych zrodowisk, ale jakis cudem przetwa ktos, kto nie ma jakiegokolwiek doswiadczenia w banzy.., bo albo pracowal jako ochroniarz , a teraz zgrywa wszechwiedzaca informacje, A moze przyklad slodziutkiej laseczki, ktora sprzedawala spinki w Realu, a teraz jest PT albo KR, nawet niewiem ktora jest od czego. Sa osob ktore sie staraja, to widac...ale tez takie co maja wszystko w dupie (pefron) na pytanie klienta gdzie jest rampa odpowiada nie wiem, na pytanie czy tam ktos bedzie mowi chyba, a jesli klient che sprawdzic radio samochodowe mowie, ze na serwisie...Czy to nie jest zenujace... A kierownicy ?? Mysle, ze im tez nie jest tak wesolo...Guzior robi z nimi co chce...Ciekawa jaka bedzie tegoroczna wigilia, pewnie tez na stolowce beda ochlapy po kolacji kierownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 21:42 Są również osoby, jak widać powyżej, którzy mają w sobie hektolitry jadu, ale potrafią go wylewać tylko w internecie, teoretycznie anonimowo ;). W rzeczywistości są to zwykłe kur*y, nieudacznicy życiowi, którzy szkodząc innym dostają wręcz orgazmu (jak niedawno zwolniony pan prezes w okularach). A teraz nieudacznicy zdradzę Wam tajemnicę - za bycie gównem odpowiadacie WYŁĄCZNIE WY, a co za tym idzie - nie oskarżajcie i nie przypisujcie swoich cech porządnym (mimo ich wad) ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfgt Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.11, 22:27 O prosze, prosze jakie odwazne slowa... Tu nie chodzi o jady ani o zazdrosc tylko o to, ze przyjmuja takie niedorajdy, tempych totalnie ludzi, ktorzy nie potrafia sie poprawnie wypowiedziec przy kliencie, bo sa zestresowani. Widze, ze jestes w pelni zadowolony/na ze swojej pracy?? Usatysfakcjonowalo cie te 1700 brutto?? Podejscie do pracownika tez ci sie podoba??? A moze to ty nie potrafisz przyznac sie do tego, ze jestes nieudacznikiem, ktory nawet nie wyobraza sobie, ze moga go zwolnic, bo nie znajdziesz sobie innej lepszej posadki?? Bo zostales/as przyjety po znajomosci byc moze... Pewne osoby byly przygotowane na zwolnienie a raczej na nie przedluzenie umow w grudniu... Co niektorzy szybko sie odnalezli i juz maja drugi tydzien pracy za soba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.11, 22:33 z tego co tu czytam to właśnie kogoś kogo zwalniają pluje jadem w stronę tych którzy dalej pracują (czyżby czuli się gorsi? za darmo chyba nie wylatują?), jakież to naturalne w naszym pięknym kraju. Żółć i gorycz! Kochacie się prawie jak na strefie... szkoda słów, jak sami sobie nie pomożecie to nikt wam nie pomoże. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 20.11.11, 22:50 O samego początku tam była tak niezdrowa atmosfera, ze az przykro. Osobiscie sie bardzo ciesze, ze juz tam nie pracuje, syf kila i mogila, z przewaga kily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocny Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.11.11, 22:52 Bo, zeby uniknac zwolnienia trzeba bylo zostac podpie...czem u dyrektora to byloby najlepsze...Cale to forum zostalo stworzone z nudow, gdyby kazdy byl zajety praca i nikt by tu nie pisal...Gdyby sie wszystkim podobalo rowniez pisali by same odbre i mile rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dracha Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 22:07 Powiem krótko i na temat tych wszystkich obraźliwych postów ktoś jest ograniczony umysłowo że wypisuję takie rzeczy , myślisz że co jesteś kozakiem że umiesz korzystać z internetu ?? powiem ci tylko tyle żebyś się tak nie podniecał bo 3/4 świata już to umie wiec coś ci nie wyszło... Jeśli masz coś do kogoś to powiedz mu to prosto w oczy a nie cwaniakujesz za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ibselektronics.pl 21.11.11, 22:39 Czytam to forum i zastanawiam sie czy tu piszą ludzie dorośli... Miałam nic nie pisać, ale napiszę! Po pierwsze... Co kogo obchodzi życie prywatne innych osób, seksualne, emocjonalne czy każde inne... ( Do osoby piszącej o romansach: Materacem byłaś?) Kolejna sprawa- atmosfera... Atmosfera jest taka jaką tworzą ludzie, też tu pracuję, i mimo tego że czasami coś jest nie tak, to jest tu wiele osób, które są miłe, przyjazne.. Tak, to dzięki nim codziennie dużo lepiej przychodzi mi się do pracy... A pensja.. cóż... Nie jest najniższa krajowa, oczywiście że każdy chciałby więcej, ale takie sa Polskie realia na chwilę obecną... Po większą kaskę proponuje wybrać się za granicę, lub do pobliskiego domu publicznego (tam też jest więcej) Jednakże spacerując po legalnym wałbrzyskim rynku pracy, zwłaszcza w branży handlowej... to nie dostaniecie nie wiadomo ile... Ahhh i do osoby która pisała o tym że jesteśmy młodzi, bla bla bla... Photoshop, exel i te sprawy ;D Informuję ze spełniam wszystkie kryteria :P Tak że chyba nie jest z nami aż tak źle... Wiele osób tutaj ma pasje, umiejętności... A to ze jedni są bardziej urodziwi, inni mniej, i być może zazdroszczą piękna, przystojności, oskarżając o romanse i inne tego typu sprawy to nazywa się to zwykłą ludzką zawiścią... Nie wiem po co takie głupie gadanie na to wszystko... Aż żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 23:55 o mamy wpis od mieszkanca miejscowosci Olszany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leosia :D Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ibselektronics.pl 22.11.11, 22:04 A i owszem :) Olszany (niem. Ölse) –malownicza wieś w Polsce położona w województwie dolnośląskim, w powiecie świdnickim, w gminie Strzegom, na przedgórzu sudeckim. Pozdrowienia z Olszan. cya :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corso Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 23.11.11, 21:30 a co to ula boi się, że wyjdzie jej ku%two? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiepoziomki Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 22:14 oj Corso Corso .. kompleksy czuć na odległosc ... pogratuluj rodzicom wychowania... po mistrzowsku zje*ali sprawe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 23:28 ja tam lubie Ule - fajna jest :) Ele tez lubie i Kasie, i nie mialem zadnej z nich, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhh Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 07:39 Ty koles pietro wyzej nie podpisuj sie za mnie ! Wymysl se wlasny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Praca w Mediamarkt IP: 194.156.44.* 24.11.11, 16:04 Ale my Cię miałyśmy, tylko spałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehheheheh Re: Praca w Mediamarkt IP: 194.156.44.* 24.11.11, 16:39 Dobre - tylko zdradz tajemnice kiedy to bylo, bo mam jakies traumatyczne przezycia i nie bardzo moge sobie przypomnniec ktora to zołza była ;) P.S Dałem rade i mozna powiedzic ze to byla "burza" ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 23:10 Po takich komentarzach jak tutaj (czesc z nich), widać kto prosto z piz.y na podłogę wypadł i rodzice go w dziecinstwie łopatą głaskali... Ludzie dajcie sobie na looz - szczujecie sie wzajemnie a potem pijecie wspolnie kawe na kantynie - rozmawiajcie face to face i miejcie odwage wygłaszac swoje poglądy w realu w obecności osób do ktorych pijecie ... Tych co wypisuja brednie, to chyba rodzicie w dziecinstwie sniegiem karmili, że takie bałwany z nich wyrosły ... Spokojnie - Zima idzie - będziecie mogli błyszczeć ustrojeni bąbkami i lampkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 23:17 A to moja autoryzacja - IP 83.15.161.220 (host), 80.55.174.18 (router brzegowy), 80.55.17.2 (Modem ARP) 80.50.159.42 (bramka na wro-ru3.tpnet.pl), Maskaradata "ro-dbp2-so-0-0-0-0.net.ipartners.pl" (157.25.4.246), 83.5.22.224 (koncowka TSC) i na koniec 83.3.5.45 (mój Livebox w domu) - jakby ktos chcial zglosic na policje ;) Pozdrowienia Eli, Kasi i Uli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 19:33 bujaj się buraku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lays Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 19:49 Nie wiem dlaczego tak się czepiacie biednej Uli! Skoro lubi się dawać pomimo, że ma chłopa jelenia to jej prywatna sprawa! A skoro pracownicy płc męskiej mogą to wykorzystać to chwała im! WIĘC ODCZEPCIE SIĘ OD ULI WOZWARCIULI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.11, 19:03 Bartek, nawet spoko gostek z ciebie, przynajmniej w auchan taki byłeś;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.11, 00:51 Spinacie sie, a niedlugo poleca kolejne glowy =D moze wkoncu jakis kier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 08:55 Moze w koncu poleci ten mały czarny kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Praca w Mediamarkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 17:25 Który mały, czarny kurdupel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 19:35 pękaty kurdupel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIGI Re: Praca w Mediamarkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 13:40 uuuuuuuuu widzę nawet JEDNOOKI ZJAWIŁ SIĘ NA FORUM :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.11, 18:04 Można kogoś nie lubić, mieć do kogoś żal itd... ale to już było poniżej pasa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 22:51 i coooo, poleciały glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.12.11, 16:03 Kamil, Iza, Aga, MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny Re: Praca w Mediamarkt IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.12.11, 15:57 chyba dyrektor zakazal pisania na forum. Malo osob zwolnili w takim razie, myslalem ze wiecej poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corso Re: Praca w Mediamarkt IP: *.opera-mini.net 17.12.11, 22:58 boją się i trzęsą Du*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Praca w Mediamarkt IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 00:06 Nie zostali wszyscy wymienieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Praca w Mediamarkt IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 07:46 Naucz się pisać poprawnie bo to nie miało sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.S. Re: Praca w Mediamarkt IP: *.linet.net.pl 20.04.12, 21:54 Cześć!! dzisiaj jest ostatni dzień, kiedy formalnie jestem pracownikiem MM Wałbrzych. Chciałam podziękować wszystkim, z którymi miałam przyjemność współpracować za wszystko, czego się nauczyłam, za miłe chwile i serdeczność. Super, że mogłam Was poznać i mam nadzieję, że jeszcze nie jeden raz się spotkamy (będę śledzić Wasze gazetki i pewnie przyjdę na zakupy:)) Życzę Wam wszystkim dużo sukcesów i wytrwałości. Będę tęsknić! :-) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fmm Re: Praca w Mediamarkt IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.11, 22:10 firma nie dba o pracownika, pracownik o klienta Odpowiedz Link Zgłoś