Dodaj do ulubionych

Jaki jest Sylwester w Graalu ?

IP: *.183.236.181.dsl.dynamic.eranet.pl 23.11.10, 13:16
Czy ktoś był w zeszłym roku na Sylwestrze w Graalu w Szczawnie ? Ewentualnie na jakiejś innej imprezie okolicznościwej ale właśnie w Graalu. Jakie wrażenia ? Jakie jedzenie? Jak dawal radę DJ ?
Z góry dziękuję za istotne informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: 46.113.162.* 23.11.10, 13:53
      Walą w ryj ile wlezie.
      • Gość: 123 Re: do bywalca IP: 46.112.103.* 23.11.10, 14:08
        Z tym to masz rację.Dostać po ryju można za nic.Nie tylko na Sylwestra nie raz była policja,bo właściciel nie mógł sobie dać rady z szumowiną wałbrzyską.Z żarciem jest różnie.Jak w kalejdoskopie.
        • Gość: ll Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 15:54
          w Gralu jest ogólna lipa, DJ koszmar byłam tam kilka razy bo niestety nie ma alternatywy dla ludzi ok 30 w sobotę z tańcami i zawsze się zastanawiałam co ja tutaj robię. Generalnie trzeba uważać bo albo dostaniesz albo cię okradną. Należy się mocno zastanowić nad Sylwestrem
          • fizjo01 Re: do bywalca 23.11.10, 17:57
            Nie polecam za duzo ludzi a za malo miejsca, chwilami nawet ma jak tanczyc bo jest taki ścisk.
            • Gość: gość Re: do bywalca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.11.10, 18:19
              ścisk do granic możliwości , nie ma gdzie potanczyć, nawalone towarzystwo-po prostu KICHA, lepiej juz zostać w domu niż męczyć sie przez cały wieczór i noc. Zresztą to samo jest pod wieżą- dno kompletne!
              • Gość: ar-bat Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 19:01
                Naprawdę ręce opadają ,jak można pisać takie głupoty,czy to konkurencja pisze ?czy kto ? O jakikolwiek lokal ,imprezę ktoś by się zapytał to zawsze be .Jak tak można ,co tydzień ktoś tam jednak chodzi ,może oni niech napiszą .
                • Gość: tato_synka Re: do bywalca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:00
                  a ty co myślisz, że te Forum odwiedza połowa mieszkańców wcha ? z choinki się urwałeś ??? Przecież tu zagląda max po kilkadziesiąt tych samych osób, może czasami ktoś przez przypadek wejdzie. A ci co tu siedzą to przecież od dawien dawna obsmarowują inne lokale i piszą, że Wałbrzych to ogólnie syf itp.

Lepiej popytać ludzi wokół siebie co sądzą o tym lokalu niż zaglądać tutaj, pewnie połowa odpowiedzi jest i tak pisana od jednej osoby, której po prostu ten lokal nie leży.
                  • Gość: ar-bat Re: do bywalca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:05
                    Ja jak czytam nieraz te wpisy to myślę,że to nieprawda ,że w W-chu w lokalach cisza ,tylko Szczawno daje radę.Tylko ,że miejsc nie ma po lokalach ,bo byl,jadł,bawił się ,ale było do d...Jakby ludzie ,którzy czytają te wpisy naprawdę na nie patrzyli to nikt by nawet stypy nie zrobił za 20 zł bo było za mało żarcia ,bo ciągle nienażarci ,nienapici.itd pzdr
                    • Gość: Wojciech Re: do bywalca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.11.10, 19:57
                      Ja akuratnie robilem stupe w Graalu i nie moge zlego slowa powiedziec. Wszystko bylo na czas, zgodnie z ustaleniami, a dodatkowe "zachcianki gosci" zostaly zrealizowane. Jedzenie bylo bardzo ok, obsluga tez, ostateczny rachunek rowniez, wszystko zgodnie z ustaleniami.
    • Gość: Smakosh Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.10, 21:39
      A co najważniejsze, to jest to, że oszukują na jedzeniu.
      • Gość: Ewcia Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 00:10
        Grall to nasza inteligencja i dzentelmeni chodzą,sylwester godny polecenia pelna kultura i najlepsza obsługa w nasze dużej wiosce
        • Gość: aneta Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 22:46
          obsługa? haha! moze kiedyś i była dobra. zdecydowanie polecam sylwester w marii
          • Gość: raz tu raz tam Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: 89.74.88.* 27.11.10, 10:54
            Jeśli chodzi o Sylwestra to nie mam pojęcia, gdyż w Gralu na Sylwku nie byłem, jeśli chodzi o sobotnie zabawy wewnątrz,mam mieszane uczucia, ścisk na parkiecie jakoś da się wytrzymać, w naszym mieście nie ma za bardzo gdzie iśc się pobawić i chyba dlatego przychodzi tam w soboty tyle luda, pozytywnym aspektem jest wkońcu otwarcie szatni.Tak to zawsze trzeba było trzymać kurtki na krzesłach,w sumie nikt mi tam niczego jeszcze nie ukradł z kurtki pozostawionej na krześle,ale zawsze mógłby być ten pierwszy raz. Co do obsługi to uważajcie jak coś zamawiacie, od razu płaćcie, jak cóś to Was kelnerzy zrobia w balona i naciągną na kasę, na sam koniec imprezy wystawiając kosmiczny rachunek na cały stolik za coś czego nie zamówiliście. To chyba tyle......
            • Gość: Edo Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.10, 14:12
              mojemu kumplowi to zgineła cała kurtka z krzesełka a nie coś z kieszeni
            • dianka89 Re: Jaki jest Sylwester w Graalu ? 10.12.10, 20:04
              Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
              Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka