Dodaj do ulubionych

Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrzycha

IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 12:25
Dziś doszło do wypadku autokaru z pracownikami z Wałbrzycha w Mokrzeszowie po godzinie 8:00

kontakt24.tvn.pl/temat,wpadla-w-poslizg-i-uderzyla-w-autokar,48614.html
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:06
      A gdzie w mokrzeszowie jest praca dla wałbrzyszan?
    • Gość: do asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 13:13
      A gdzie tam pisze ze pracują w Mokrzeszowie ???
      • Gość: asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:27
        "z pracownikami z Wałbrzycha w Mokrzeszowie"
        • Gość: do asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 13:48
          no z pracownikami z walbrzycha w mokrzeszowie , bo w mokrzeszowie byl wypadek , to tak samo jak ktos pracuje w jakiejs insturuacji i jedzie i ma wypadek to to sie podaje gdzie np na jakiej ulicy byl wypadek .
          • Gość: Mokrzcycki Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: 94.254.134.* 05.12.10, 15:36
            insturuacja to jakis nowy rodzaj restauracji?
            • Gość: robi Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.10, 16:53
              Autobus jechał z Małuszowa odwoził ludzi z heesunga Eletronicsa ze zmiany noccnej. Droga była zablokowana prawie 1 godz. A co do pracowników to nawet nikt ich sie nie spytał czy nic im sie nie stało kilka osób wyladowało na pogotowiu
              • Gość: barbar Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.10, 17:17
                To prawda nas to nikt nie zapytał jak sie czujemy przesadzali nas z autobusu do autobusu szkoda gadac juz nie wsiade do autobusu
                • Gość: s Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 17:27
                  A co mają robocika pytać jak się czuje? Błahahaha... Ty masz być gotowy do pracy, jak nie będziesz to wypełnią lukę po tobie innym robocikiem.
          • Gość: asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 17:28
            No ok. Ale chyba powinno być "Dziś w Mokrzeszowie doszło do wypadku..."
            • Gość: asd Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 19:30
              a w szkole cie nie uczyli że nigdy nie wiesz co autor miał na myśli
              • Gość: wojtek Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 20:29
                W nawiązaniu do kłamliwych wypowiedzi robi i barbar.Zastanawia mnie co chcecie osiągnąć pisząc,że nikt się was nie zapytał czy nic wam się nie stało?Zrobiłem to ja,czyli kierowca autobusu,który podjechał na miejsce w chwilę po wypadku.Po wyjściu z autobusu nawet nie podchodząc tylko podbiegając do samochodu osobowego i po upewnieniu się,że kierowca(kobieta) tegoż samochodu ma zapewnioną pomoc pobiegłem w waszym kierunku.Nie siedzieliście w autobusie(bo wyciekał z niego olej napędowy)tylko staliście grupkami na zewnątrz.Podchodziłem do każdej z tych grupek i pytałem czy nikomu nic się nie stało.Tylko 2( osoby(kobiety) uskarżały sie na małe dolegliwości(u jednej ból nogi,a u drugiej niewielki krwotok z nosa.Były to kobiety,które praktycznie od zawsze siedzą w jednych z pierwszych rzędów siedzeń.Po upewnieniu się,że nie ma osób bardziej poszkodowanych skierowałem was do autobusów,żebyście nie musieli stać na zewnątrz i marznąć.
                • Gość: ka Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.10, 20:40
                  Podszedł pan do kilku osób min p AK i KL wiadomo ze kilka osób było na pogotowiu z urazami min głowy nosa ta pani z krwotokiem i pani ktora tez uskarzała sie ze uderzyła głowa i nosem w przednie siedzenie wiem dokładnie bo dzwoniło do mnie kilka osób uwazam panie Wojtku ze pan jako jedyny był nami zainteresowany
                • Gość: obserwator Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 10:24
                  czyli twoje psiapsiółki jak byś mógł to by ci na ch...a wskoczyły w czasie jazy instruktorku za dyche.
            • Gość: pijak Re:asd IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 20:16
              ale jestes ciemny przecież wiadomo ze Wałbrzyszanie pracują we Wrocławiu
              jadąc z pracy doszło do wypadku kutasie jak nie wiesz to się nie naśmiewaj
              z ludzi pracujących.OK. wiadomo że pracy niema w Mokrzeszowie a Ty głupio
              się pytasz jak ma być napisane opamiętaj się kutasie.wysłałeś 4 posty i poco?
              • Gość: asd@pijak Re:asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:38
                zamknij morde robociku, bo ci program zmienie
                • Gość: pijak Re:asd IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 22:03
                  kutasie jak możesz to zamknij ale po co to piszesz jak nie znasz tematu
    • Gość: DO wojtka Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 20:37
      uważasz że jak się ty zapytałeś czy wszystko w porządku i stwierdziłeś że jest ok,to że jest po sprawie to się grubo mylisz.
      • Gość: bobi Re: Mokrzeszów wypadek autokaru są ranni z Wałbrz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.10, 20:43
        Mnie nikt o nic nie pytał tylko kilka osób ktore pan wojtek zna te osoby zapytał o samopoczucie do innych nie podszedłco chwile przesiadalismy sie z autobusu do autobusu w sumie 3 razy
        • Gość: pijak Re:odp asd IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 22:15
          co głupio tobie no nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka