Dodaj do ulubionych

pakiet Dialog

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 16:41
Ma ktoś pakiet DIALOGu ? Internet+telefon+TV
jeżeli ma, ta jaka jest jego opinia? Bo mam zamiar go kupić
Obserwuj wątek
    • Gość: nie Re: pakiet Dialog IP: 178.56.88.* 16.12.10, 17:06
      Nie polecam. Ja zrezygnowałem jak i kilku moich znajomych gdyż znacznie zawyżali rachunki a kiedy napisałem skargę to odłączyli telefon a potem internet.
      Jak lubisz dreszczyk emocji to twoja sprawa.
      • Gość: ar Re: pakiet Dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 17:13
        Nie miałem takich problemów jak przedmówca ale telewizja potrafi przyciąć na sekundę lub dwie
    • hopex Re: pakiet Dialog 16.12.10, 20:56
      Zdecydowanie odradzam. Chyba że jesteś fanem napisów "Ten kanał jest chwilowo niedostępny".
      Mam taki komunikat kilka razy dziennie. Przestałem już nawet dzwonić na infolinię. Rozmowa z osobami po drugiej stronie przypomina gadanie ślepego z głuchym o kolorach. Taka sytuacja trwa praktycznie od początku jak Dialog zainstalował mi to swoje cudo. W chwili gdy pojawia się komunikat o niedostępności nie działa również internet. Oczywiście w ramach rekompensaty firma Dialog przyznała mi rekompensatę w wysokości 0,30 zł (trzydzieści groszy). Jeszcze te kilka miesięc do końca umowy wytrzymam. Tobie zaś polecam gorąco: w dupie miej Dialog. To jest firma której jedynym celem jest KASA a nie zadowolenie klientów.
    • Gość: aaabbb Re: pakiet Dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 23:07
      a ja mam odmienna opinie. Mam neta 20 mb i tv na 2 dekodery i jak narazie jestem zadowolony z jakosci, nigdy nie przerwalo mi tv, a neta kiedys na 2 godziny bo mieli jakas awarie ostatnio, ale została szybko naprawiona. Powiem, że w porównaniu z vectra na podzamczu dialog wypada o niebo lepiej, ze o tp nawet nie wspominam
    • Gość: Pawel Re: pakiet Dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.10, 00:22
      Fakt, telewizja przycina 1-2 razy dziennie na kilka sekund. Poza tym w porządku.
      Nie mam porównania z innymi firmami, więc nie wiem czy to lepiej czy gorzej niż gdzie indziej.
    • dagda1 Re: pakiet Dialog 17.12.10, 06:07
      Mam od prawie dwóch lat i generalnie jestem zadowolony. Kilka razy przycinał ale po przejściu na światłowód jest rewelacyjnie. Polecam.
    • Gość: nie Re: pakiet Dialog IP: 46.134.29.* 17.12.10, 16:40
      nie mam zastrzeżeń do jakości chociaż i bym znalazł. Mam co do rachunków jak pisałem wyżej. Internet działał bardzo dobrze a telewizja to w momencie olimpjady jak miał skakać Małysz nastąpiła przerwa i takich wpadek była więcej. Jak będą Tobie instalować dopilnuj aby sprawdzili przy Tobie szybość działania internetu.Mnie podsłaczyli na zewnątrz mieszkania odwrotnie przewody i dupki z infolinii jak i z biuro uznali, że miałem oatrzeć jak przepływają elektrony. Jak wspomiał kmotś wyżej to oni patrzą tylko na ksę a abonent jest złem koniecznym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka