Gość: Ania IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.10, 21:56 Gdzie najszybciej można zrobić kurs pedagogiczny? np w miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: #$#@ Re: Kurs pedagogiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:01 Na tym forum albo w najbliższym psychiatryku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kurs pedagogiczny IP: *.centertel.pl 21.12.10, 16:16 Wiesz co trudno żeby w miesiąc zrobić kurs i mieć uprawnienia do opoieeki nad dziećmi!!! Nie wiem czy w formie kursu takie uprawnienia można zrobić? Wałbrzyska Wyższa Szkoła Zarządzania i Przedsiębiorczości prowadzi studia podyplomowe w zakresie pedagogiczny kurs kwalifikujący - trzy semestry robisz w dwa. Ale to są studia podyplomowe więc musisz mieć mgr skończonego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kurs pedagogiczny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.12.10, 17:02 wystarczy licencjat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr Re: Kurs pedagogiczny IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 18:44 Anka, nie ośmieszaj się. Ja i tak Cię w mojej szkole nie zatrudnię. Odpowiedz Link Zgłoś