Dodaj do ulubionych

Clonozepan i skutki

29.12.10, 19:26
Mam na imię Darek może jest to banalne kiedyś brałem narkotyki nie ćpam już 20 teraz po śmierci taty 2 miesiące temu zacząłem brać klonozepan 2mg dziennie ko 40 d0 60 sztuk nic mi to nie daje szukam pomocy jak sobie poradzić z tym tym bardziej ze leków mam pod dostatkiem z racji wykonywanego zawodu nie śpi śpię po 2 albo 3 dziennie dziennie resztę czasu spędzam na grobie ojca od nocy nie potrafię sobie z ty poradzić a chce może ktoś poradzi mi jakieś leczenie psychiatrę czy nie wiem co i Przemsza jeżeli pomyliłem forum proszę o pomoc wskazówki dziękuję z poważaniem sairuswirus43
Obserwuj wątek
    • Gość: ZZZ Re: Clonozepan i skutki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.12.10, 19:56
      Ruszaj natychmiast do psychiatry.
      • Gość: kkk Re: Clonozepan i skutki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.12.10, 20:32
        może bardziej psychoterapeuta, ważniejsza jest pomoc psychologiczna w celu likwidacji traumy po odejściu bliskiej osoby, wszyscy tego wcześniej czy później doświadczamy
        • Gość: ALIK Re: Clonozepan i skutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 21:32
          trzymaj sie chłopie , migiem do psychoterapeuty lub psychiatry

NIE CZEKAJ !!!!
          • Gość: dm. Re: Clonozepan i skutki IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 21:46
            nie leć do psychatry bo on Cie tylko naszprycuje lekami idt, to jest bardzo ciężki czas każdy przez to przejdzie niektórzy przez to przeszli, na pewno czujesz się źle. mam nadzieję, że nie jesteś z tym wszystkim sam, jeśli masz jakiegoś przyjaciela spotkaj się z nim i pogadaj powiedz co czujesz na pewno będzie Ci lepiej, lub po prostu spędźcie jakos normalnie czas , jakiś dobry film w kinie , narty sport czy cos w tym stylu. pomyśl o sobie i o swoim ojcu, czy on by chciał abyś się tak właśnie czuł?? na pewno chciał by abyś był szczęśliwy! Może jego ciało umarło ale tak na prawdę duchem jest przy Tobie, patrzy na ciebie i tam gdzie jest , jest mu dobrze- ja w to naprawdę wierzę! znalezienie dobrego psychoterapeuty może Ci troszkę zając ale sprubuj napewno Ci pomoże. pomyśl też o sobie, czasu nie cofniesz tak musiało być trzeba iść do przodu i żyć tak aby być dobrym człwoiekiem wiem, że łatwo się mówi. Życzę powodzenia i trzymam kciuki! Trzymaj się i pozdrawiam.
        • Gość: Lekarz Re: Clonozepan i skutki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.10, 21:33
          Darku a w jakim celu bierzesz ten lek czy ty masz problemy z drgawkami epilepsją ?
          niezwłocznie powinieneś udać się do poradni zdrowia psychicznego na Piaskowej Górze na ulice Broniewskiego
    • Gość: Elunia Re: Clonozepan i skutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 19:34
      nie jest źle! czy jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka