Dodaj do ulubionych

praca w hucie

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 12:34
co to za firma, zarobki, atmosfera, jak tam jest saintgobain huta na wrocławskiej - szukają pracowników warto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: praca w hucie IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 18:14
      Kurczę, przeciez można popracować, sprawdzić jak jest a jak nie będzie pasować zrezygnować. Wszędzie są ludzie którzy działaja nam na nerwy i tacy z którymi można pogadać.
      • Gość: aa Re: praca w hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:26
        warto się tam zatrudnić polecam pracuja tam znajomi i sa zadowoleni
    • Gość: kriss Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.01.11, 20:37
      aaaa właśnie jest tam promocja na tanie godziny ( świątek, piątek, niedziela) - ruszajcie z podaniami
      • Gość: gosc Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.01.11, 20:49
        Saint Gobain to francuski gigant, ktory przejal uwczesna firme Glasworld i pracujacym tam pracownikom tak obnizyl pensje, ze polowa odeszla z zakladu. Teraz zarobki sa na poziomie "walbrzyskim", wiec zapewne wielu skorzysta z "wysmienitej" oferty zatrudnienia.
        • Gość: murzyn Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.01.11, 12:03
          poziom wałbrzyski, za czterobrygadówkę?!
          • Gość: Przedsiębiorca Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.01.11, 20:44
            Najbardziej irytujący są patologiczni bezrobotni, którzy uważają, że należy im się na starcie praca za min. 2 000 netto. Przy tym nie posiadają żadnego przydatnego doświadczenia. Ludzie wyluzujcie trochę. To są polsko-wałbrzyskie realia. Czego się spodziewacie ? Zawsze otworem stoją fabryki lub mycie garów lub sprzątanie za granicami naszego państwa. Niemcy już na Was czekają !
            • Gość: ola- bieda Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.01.11, 21:48
              no tak do póki będziemy mieli takich właśnie " przedsiębiorców" z takimi poglądami na nasze zarobki do póty będziemy postrzegani jako tania siła robocza coś jak Azjaci. To własnie tacy ludzie jak Ty wielki przedsiębiorco gnoją nas co dzień, robią z nas i z naszego miasta gó... a sami na obiadek za stówkę - dajmy sobie trochę szacunku bo może kiedyś role się odwrócą oby, Boże oby tak było.
              • Gość: Przedsiębiorca Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.01.11, 22:14
                Ola - spróbuj sama zostać przedsiębiorcą w naszym państwie. Zacznij od zera i daj zarobić super kasę każdemu kto przyjdzie do Ciebie z ulicy. Zdaję sobie sprawę, że sporo pracodawców to szuje i miałem z takimi styczność. Sam jednak pracuję dla kogoś i oprócz tego próbuję prowadzić działalność na własną rękę. Nie kończy się to na 8 godzinach spędzonych w jednym miejscu pracy. Wybacz ale za stawki minimalne płac nie odpowiadam ja. Ciekaw jestem, jaką płace zaproponowałabyś osobie na okres próbny ? Ciekaw jestem czy dorzuciłabyś osobie, której nie znasz i nie wiesz co po niej się spodziewać kasę jaką mogłabyś przeznaczyć na swoją rodzinę. Pozdrawiam - i nie do mnie mniej pretensje za poziom zarobków i życia w Wałbrzychu, gdyż nie ja za to odpowiadam.
                • Gość: gosc Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.11, 07:35
                  Nawet Azjaci juz zaczynaja sie buntowac i nie pracuja za przyslowiowa miske ryzu.
                  Polacy niestety w wiekszosci przypadkow nie szanuja sie w robocie, robia za gowniane pieniadze, wchodza w dupe podwladnym, kabluja na innych. Nie ma u nas czegos takiego jak zwiazki zawodowe, pracownik jak sie zbuntuje, ze ma zle warunki to jest na straconej pozycji, bo przewaznie jest sam, a jako jednostka gowno moze.
                  Winny jest za to rzad, ktory wprowadzil i bedzie wprowadzal taki system pracy i placy, ze pracodawca, aby mogl wiazac koniec z koncem nie ma szans na zapewnienie przyzwoitych warunkow placowych, a i pracownik ze swoimi prawami jest na poziomie 10 metrowego szamba ze spora iloscia mulu.
                  • Gość: rysik Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.11, 11:44
                    a mnie przyjęli -kier. zmianowy
                    • Gość: to mam nadzieję Re: praca w hucie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.11, 11:47
                      że jak bedziesz gnębił ludzi to ci tak napie...ą, że sie w majty zejszczysz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka