IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:23
Dlaczego na stacji paliw na ogrodowej nie dają paragonów za zakupione paliwo.Tankowałem tam w piątek gość wlał paliwo skasował ale paragonu nie dostałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: US Re: paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:36
      Bo oni są na ryczałcie.
      • Gość: PS Re: paliwa IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 15:56
        Paragon możesz pobrać w kasie
        • Gość: gość Re: paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:13
          jak płacę na dworze to paragon powinien mi dać ten co kasuje,a niby to on kto jak bierze kasę to on jest kasą,jutro się dowiem w US.
      • Gość: gość Re: paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 15:58
        Dobre,na ryczałcie''tylko że paliwo mają trefne chyba z wodą,mechanik wymienił filtr paliwa po tym jak mnie tam zaciągnęli,powiedział że paliwo trefne,a nie mam paragonu żeby reklamować bo pan sprzedawca mi nie dał.Jutro idę do US to się zapytam co to za ryczałtowcy.
    • Gość: czesio Re: paliwa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 16:41
      Ja sobie czasem tam tankuje nie narzekam nić sie z autem nie dzieje, wszystko ok jak ruszysz tyłek to zapłacisz w kasie i otrzymasz taki rachunek. Stacja jak stacja ,
      • Gość: te Re: paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 16:53
        tesz tam tankuję. nie mam uwag do paliwa. paragon mi dali ale płaciłem w budzie bo chciałem zobaczyć czy mają olej.
        • Gość: czesio Re: paliwa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 17:09
          Bo jak komuś sie nie chce dupy ruszyć to narzekanie i gadanie głupot jest najlepsze .
          • Gość: gość Re: paliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 18:00
            Kolego jestem inwalidą i bardzo mi przykro ale nie mogę za bardzo ruszyć dupy.
    • Gość: czesio Re: paliwa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 22:21
      To kolego bardzo mi przykro z tego powodu ,ale od myslenia zwolniony nie jesteś a wiec możesz poprosić o przyniesienie takiego paragonu .
      • Gość: robo Re: paliwa IP: *.centertel.pl 09.02.11, 22:37
        kazdy wie ze inwalidzi to zlosliwe cymbaly zazwyczaj.
        • Gość: czesio Re: paliwa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.02.11, 22:41
          czy cymbały to sie nie zgodzę ,ale że złośliwi to tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka