Dodaj do ulubionych

Czego brakuje Ci w Wałbrzychu?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.11, 17:28
Witam wszystkich mieskancow :)

Czego brakuje Wam, moi drodzy, w Walbrzychu?
Dobrej, stylowej kawiarni? A moze dobrego second handu z fajna i stosunkowo niedroga odzieza prosto z Wloch i Francji?
Mi osobiscie brakuje wlasnie tych dwoch wyzej wymienionych, a Wam?

Zachecam do dyskusji :)

Milego dnia
Obserwuj wątek
    • Gość: htf Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:35
      Porzadku, czystosci, dobrych pracodawcow tj. duzych firm nie zatrudniajacych jedynie robocikow na strefie, plutonow egzekucyjnych dla menelstwa.

Jak te podstawy beda zapewnione to zaczne myslec o pie...ch typu kawiarnia, teraz mysle tylko dokad sie wyprowadzic.
      • Gość: kas Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 00:38
        Porządnej uczelni!
    • Gość: :) Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 17:36
      slumsów ogrodzonych wysokim murem ze strażnikami z bronią automatyczną którzy mieli by za zadanie strzelać do tych, którzy usiłują się wydostać
    • Gość: izzy_ofender Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 18:26
      Mieszkańców z mózgiem z którego są w stanie korzystać , mózg może być nawet second-handed..
      • Gość: ekonom Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.centertel.pl 22.02.11, 18:38
        Wolności sumienia,wolności poglądów, wolności pracy i dobrej atmosfery społecznej.Brakuje też władzy która nie rabuje.Reszta to pikuś, mogę w imię wolności chodzić w waciaku a nie w ubiorach z second-hand czyli po polsku z lumpeksu.
      • Gość: ok. Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 18:38
        Gość portalu: :) napisał(a):

> slumsów ogrodzonych wysokim murem ze strażnikami z bronią automatyczną którzy
        > mieli by za zadanie strzelać do tych, którzy usiłują się wydostać

Oo, to,to !
        Szczególnie do takich "zainteresowanych"
    • Gość: Ela Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.11, 18:57
      Mieszkańcy tego miasta już tak bardzo umniejszają swoje potrzeby,ze nawet nie zamarzą o zakupach we włoskich i francuskich butikach .Dobrego second handa dajcie,a kawę sobie już w domu wypiję:)
      • Gość: ? Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 19:02
        A jakich potrzeb spodziewasz się po takich szczurach śmietnikowych?
    • Gość: W-CH Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.11, 19:14
      Składowiska odpadów radioaktywnych z prawdziwego zdarzenia.
      • Gość: ):)) Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 19:23
        Jeśli już to nie z "prawdziwego zdarzenia" ale po wałbrzysku, czyli w stylu ala Mobruk.
      • Gość: mo Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 19:23
        PRACY i PŁACY.. reszta się znajdzie
        • Gość: goslar Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.centertel.pl 22.02.11, 19:27
          Nowego Prezydenta.
          • Gość: .... Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.11, 20:21
            Ziemia to nie Raj, przyszliście tu aby odcierpieć za swoje...........i róbcie to z godnością
          • Gość: Andrew Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.11, 20:21
            BRAKUJE agencji towarzyskiej z azjatkami i murzynkami.
            • Gość: yyy Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 20:29
              jedna skośnooka jest w agencji na Wyszyńskiego. Ale uroku jej niestety brakuje. Straciła go razem z figurą
    • Gość: dziadek Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:38
      A mnie brakuję szaletów publicznych w każdej dzielnicy i urzędach publicznych.
      • Gość: ha ha Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.11, 21:58
        szalety są darmowe na każdym trawniku, cieszmy się
      • Gość: lolek Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dialog.net.pl 23.02.11, 13:26
        Powszechnego dostępu do broni palnej przed najbliższym posiedzeniem rady miejskiej.
    • edi_wch Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? 22.02.11, 22:02
      Wszystko jest czego potrzebuje. Jedyne co mogło by się zmienić to wymagana rejestracja konta na tym forum :)
      • Gość: norek Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 22:11
        otkont pszenieśli psychiatryka ze stronia do wałbrzycha jesteś zadowolony . w koncu nie musisz jezdzic do lekaża, lekaż pszyjechał do ciebie .
        • edi_wch Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? 22.02.11, 22:17
          Gość portalu: norek napisał(a):

> otkont pszenieśli psychiatryka ze stronia do wałbrzycha jesteś zadowolony . w k
          > oncu nie musisz jezdzic do lekaża, lekaż pszyjechał do ciebie .

Oszywiździe. Rospracofałeź mie
          Pukt dla Ciebje
          • Gość: norek Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 22:21
            pisze sie punk a nie pukt :)))) w ogule durzo błendów robirz .
    • lekarzspecjalista Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? 22.02.11, 22:13
      Dystansu do sieie i poczucia humoru.
      Wałbrzyszanom życzę pogody ducha i mniej agresji. Autoagresji.
    • Gość: ad Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 22:17
      Pracy i godnej płacy.
      • Gość: . Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 22:22
        www.ret.pl/motylek/
    • demotgracja Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? 22.02.11, 23:54
      Z tego, co widzę to nasze miasto przoduje w ilości lumpeksów, second handów, ciucholandów i innych "pewexów". Co do dobrej kawiarni to się zgadzam. Mi osobiście brakuje ( nie będę tu oryginalna ) dróg, które nie przypominałyby swoją nawierzchnią sera szwajcarskiego, obwodnicy, porządnej kręgielni, lodowiska o przyzwoitych wymiarach, trochę więcej zaangażowania przeciętnych wałbrzyszan w sprawy, które ich bezpośrednio dotyczą - wiary, że mogą coś zmienić w tym mieście na lepsze, mniej marazmu, więcej wiary w siebie i uśmiechu na co dzień.
      • Gość: miejscowy Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 01:35
        Psiarze nie maja problemow, to samo dresiarze, menele, zlomiarze, ku..., zlodzieje, meliniarze, mopsiarze, zebracy, pijacy, radni, psy, SM, busiarze, itd. Tylko grzybiarze maja problem. Musza jezdzic za miasto. To niesprawiedliwe.!
      • Gość: kregle Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 10:57
        Co do kregielni - jest! Nowootwarta w hotelu Maria (na samym koncu, w palacyku).
        Kilka torow. Gralem, polecam :)
        • Gość: Andrew Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 11:23
          brakuje tez porządnego basenu, niby robią "na zagłębiu" ale ja jestem z podzamcza i bliżej mi do Świebodzic, nie dość że bez korków to jeszcze droga ładniejsza.
    • Gość: Papa Smerf Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: 62.159.242.* 23.02.11, 11:20
      Odkąd mamy patronkę Matkę Boską Zbolałą już nic mi tu nie brakuje...
    • Gość: ZyklonB komory gazowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 11:34
      .
      • Gość: gosc Re: komory gazowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 13:06
        A mi osobiscie brakuje kosciolow. Przeciez to jakis skandal, zeby bylo ich tak malo. Przynajmniej jeden powinien byc na jedna ulice, bo to prosi o pomste do nieba, zeby zasuwac teraz cale 100 metrow do najblizszej kaplicy.
    • Gość: żulerno Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 14:37
      Mi brakuje 0,50zł do wina.
    • Gość: kazio Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 14:54
      Normalności.
    • Gość: Adam Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 22:27
      Brakuje kultury.
    • Gość: napał Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 23:14
      No i bab brakuje, brakuje bab.
      • Gość: Koniu Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 00:10
        A mi brakuje... No właśnie, chyba niczego.
        Daję radę! Jakoś tam, ale jednak. Polak potrafi.
        Ale jakby mnie spytać, co mnie w$%^&a?
        To już zupełnie inna historia.
        • Gość: whatever Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.range86-185.btcentralplus.com 25.02.11, 15:17
          Pracy, czystego srodowiska, a przede wszystkim wiecej kultury i tolerancji lokalnych ludzi.
    • Gość: azja Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 11:04
      Może lepiej wymienić czego nie brakuje.
    • Gość: tubylec Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.11, 14:45
      co za kretyńskie pytanie !!! WSZYSTKIEGO !!!! to chyba jasne bo tutaj nic nie ma na tym zadupiu wałbrzobylskim ... zacznijmy na początek od pracy!!!
      • Gość: zainteresowany Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.02.11, 14:54
        Jako autor watku chcialbym tylko nadmienic, ze nie zgodze sie do konca ze stwierdzeniem, ze pytanie z zalozenia jest kretynskie, bo nie jest. Nie brakuje "wszystkiego", bo chociazby... mamy ladne okolice do zwiedzania i ... Zamek Ksiaz. Inni tego nie maja. Ot, pierwszy przyklad z brzegu.

Pogody ducha zycze :)
        I jak inni bioracy udzial w dyskusji wyzej - wiekszego dystansu :)
    • edi_wch Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? 27.02.11, 15:02
      Mi brakuje połączenia kolejowego (bezpośredniego) z Krakowem
      • Gość: edi Re: Czego brakuje Ci w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 20:30
        tobie to najwyraźniej brakuje empatii oraz 5 klepki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka