Dodaj do ulubionych

Koleś SIC

02.05.11, 14:11
Tak sobie czytam ostatnie wątki napisane przez SIC,który używa również nicka telewidz,ciekawy i parę innych.I cóż można wyczytać z treści pisanych przez wspomnianego wyżej autora?Po pierwsze koleś zna Stefanosa E. cytuję:"rozmawialem ze stefanem on go nie zna".Skoro z nim rozmawiałeś ,drogi SIC,to zapytaj się ile kasy dał Agniesi,Karolince i pozostałym za uczestnictwo w sztabie wyborczym.No chyba,że biegały za darmo w ramach bezinteresownej pomocy a to co innego.Teraz Stefan odwzajemnił się bezinteresowna pomocą,wykładając pieniążki na oddłużenie mieszkania Agniesi i pomoc w znalezieniu nowej pracy.
Po drugie,jak mówisz Sąd dał się oszukać.Hmm,Twoje wypowiedzi jasno mówią ,że świadek Robert S to recydywista,kombinator,który coś tam kiedys przeskrobał i swoje odsiedział.Widzę,że jesteś mądrzejszy aniżeli biegły z dziedziny wariografii.Dla wyjaśnienia cytat:"Czy zdarzyło się, że wariograf był przyczyną niesłusznie osądzonych osób?

– Nie znam takiego przypadku, znam jednak przeciwny. Parę lat temu w sprawie o zabójstwo księdza oskarżone były cztery osoby – dwa rodzeństwa. Prokuratura postawiła zarzut zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem całej czwórce. W toku sprawy okazało się, że są oni niesłusznie oskarżeni, a badanie wariografem utwierdziło sąd w tym przekonaniu."
I jeszcze link do stronki abyś miał większą wiedzę kto prowadził owe badanie www.wariograf.pl/index.html
Po trzecie publicznie oskarżasz Rosiaka,Lubińskiego,Nowaka,nazywasz ich bandą złodzieji,gangsterów.Masz na to wszystko jakiekolwiek dowody?Czy tylko słyszałeś,że coś tam ,coś tam?Bo ja słyszałem,że masz zachwianą równowagę psychiczną i nocami onanizujesz się przed kompem?Czy to prawda? Widzisz więc jak łatwo można rzucić na kogoś oskarżenie a Twoje działania na tym forum maja jedno na celu: dopierniczyć komuś, bez wzgledu na to kim dana osoba jest,gonisz za sensacją,wyjmujesz jakies sprawki z przeszłości panu Grabowskiemu.Co Cię innteresuje kim jest jakis rudy,chudy,łysy.Jeśli masz jakieś spostrzeżenia, watpliwości,informacje to podziel sie nimi z odpowiednimi służbami a nie wypowiadaj się na forum,no chyba,że chciałbyś spotkać sie osobiście w celu pogadania to daj znać,jednak nie sadzę abyś miał na tyle odwagi.
Ach zapomniałbym,forum to jest nadzzorowane od 2 miesięcy przez CBA ale przecież oni nie namierzą Cie po IP ,tak jak to zrobili w przypadku mikey'a,bo Ty jesteś przebiegły niczym rudy lisek.
Obserwuj wątek
    • edi_wch Re: Koleś SIC 02.05.11, 14:25
      CBA na forum... nie bedzie komu i z kim pisać
      • Gość: ha... ha,ha.. IP: 31.60.50.* 02.05.11, 15:57
        kogoś tu prawda w oczy kole...
    • Gość: sic Re: Koleś SIC IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 15:00
      forum byc moze jest nadzorowane,co nie zmienia postaci rzeczy,ze pan sosnowski to (sam napisales) recydywista,a wariograf-no coz. poczytaj sobie o badaniach wariografem. znane sa przypadki,wiele takich jest,ze socjopaci potrafia oszukac te maszynke. i jeszcze jedno wystepuje tylko jako sic,wiec nie przypisuj mi innych komentarzy.
      • Gość: telewidz Re: Koleś SIC IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 16:42
        No właśnie, ja to nie on. A Odyńca i reszty waszej bandy nie oskarżam, tylko się z was śmieję - z waszej obciachowości, prostactwa i awanturnictwa. Choć to gorzki śmiech, zważywszy, że istnieje (wątła) możliwość waszych rządów.
        • Gość: telewidz Re: Koleś SIC IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 16:45
          PS. No i nie znam Ewangeluka!!! To by dopiero było...
          • Gość: telewidz Re: Koleś SIC IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 22:50
            Ja też mam nick telewidz i też spod dialogu. CBA może to sprawdzić, że nie jestem tym telewizem z postu wyżej. Zresztą on też wie, że ja to nie on.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka