Dodaj do ulubionych

Kamerzysta

IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 19:59
Czy macie namiary na dobrego kamerzystę? Proszę też o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Kamerzysta IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 20:17
      a co to ma być soft czy hardcore?
      • cezar_live Re: Kamerzysta 27.05.11, 20:18
        Kamerzysta do czego? Jeden kręci wesela a drugi pracuje jako operator w lokalnych "mediach". Trochę info!
        • Gość: Tik Re: Kamerzysta IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 20:31
          Kamerzysta, który zajmuje się filmowaniem uroczystości (np. wesele, chrzciny, itd. )
        • muszysko4 www.filmowanie.name 18.12.12, 13:13
          www.filmowanie.name
    • Gość: Poleca, Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 27.05.11, 20:39
      Bardzo duży wybór kamerzystów jest na www.redtube.com
    • Gość: ! Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 27.05.11, 20:41
      Kamerunki albo jakość wybór należy do ciebie?
      fotograficzny.blogspot.com/2009/07/kameruni-albo-jakosc.html
    • Gość: Telewizja Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakują IP: *.dialog.net.pl 27.05.11, 20:43
      Najlepszy pokroju Pisarzowice to ROMAN:
      danielguzik.files.wordpress.com/2010/01/ruah2009rynekwch_22kopia1.jpg?w=660&h=447lub
      img269.imageshack.us/img269/5480/ruah2009rynekwch22kopia.jpg
      • Gość: :) Re: Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakuj IP: *.dialog.net.pl 28.05.11, 12:46
        hehe
      • Gość: ja Re: Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakuj IP: *.play-internet.pl 18.02.12, 16:30
        Nie bierzcie tej Firmy to wiocha z pisarzowic, kręci żona kochanka, matka ojciec i znajomi z aparacikami wartymi 100zł. Tragedia
        • Gość: Kaśka Re: Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 10:21
          WOW :) ale zdesperowana konkurencja. hym... skoro ta firma wygrała w Warszawie w grudniu konkurs dotyczący filmów z wesel, krytycy którzy ją oceniali to reżyser np Testosteronu a nagrodę wręczał Andrzej Wajda . to naprawdę wiocha i to o niczym nie świadczy :) a czym może pochwalić się kolega który tak ładnie obraża tą firmę ? ja jestem bardzo zadowlona wesele miałam w hotelu Maria i jak porównuje filmy moich kolezanek nagrywane przez Pana Muche :) lub ArtMedia to płakac mi się chce ! Mało tego u mnie ta ekipa byla elegancko ubrana a u moich kolezanek art media w jeansach i trampkach. :) kazdy ma wrogow ale obrazanie kogos kto jest dobry to juz przesada
          • Gość: Telewidz Re: Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakuj IP: *.dialog.net.pl 06.07.12, 10:55
            Chyba zostałaś wprowadzona w błąd, bo to nie jest nagroda tylko certyfikat przyznawany przez "forum wideofilmowców", inaczej jak wynika stronę "wideowarsztaty", gdzie uczą się wideofilmowania wesel. To jest jak gdyby forma Cechu Rzemiosł. Nie było tam reżysera Testosteronu tylko montażysta, który prowadził prezentację swoich prac. Tym bardziej nic nie wspomniano o Panu Andrzeju Wajdzie, jego tam nie było. OTO PLAN SPOTKAŃ: www.videowarsztaty.pl/assets/files/VIDEO%20PARTY2011_INFOv2.pdf

Aby otrzymać ten certyfikat, należy: (...) poddanie się weryfikacji i otrzymanie nominacji... (w trakcie warsztatów VIDEO PARTY są weryfikowane filmy oraz nominowane do głównej nagrody 3 filmy. Jurorami są uczestnicy warsztatów. (...)

• muszysko4 Re: Wideofilmowanie Pisarzowice / Kameruni atakuj 18.12.12, 13:14
        Tylko nie Ci z pisarzowic. Amatorszczyzna
    • Gość: dnjakd Re: Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 28.05.11, 13:27
      z ręką na sercu nie polecam kamerzystów z Piasrzowic irytująca jest ta babka z długimi wlosami studniówka , elegancko , a ona ubrana jak na festyn w dodatku w jakis białych masakrycznych kozakach wies spiewa i tanczy
      • Gość: Marek Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 28.05.11, 14:38
        U mnie na ślubie był kamerzysta z Pisarzowic. Wieś tańczy i śpiewa. Nagrywał nam ślub w kościele i zachowywał się przy tym bardzo obscenicznie. Co do ubrania to też mam zastrzeżenia, bo był ubrany w przetartą czarną skórzaną kamizelkę.
        • Gość: kAISA Re: Kamerzysta IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 22:25
          ZAZDROSC ZAZDROSC MARECZKU I CIEBIE NA SLUBIE :) ...... A JA WIEM ZE ONI OBOWIAZKOWO SA ZAWSZE W GARNITURKACH :) SWINIA JESTES I NIUDACZNIK W POROWNANIU DO NICH
      • Gość: dnjakd Re: Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 28.05.11, 19:00
        na studniówkach robą siare tymi pozowanymi zdjeciami jak na weselu byleby natrzaskac foty
        • Gość: redstar Re: Kamerzysta IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 18:48
          w wyszukiwarce wpisz wideofilmowanie Wałbrzych...tylko tyle i asz tyle
        • Gość: Kasia Re: Kamerzysta IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 22:30
          ZAZDROSNY KRECIOLEK Z WALBRZYCHA :) A JA POLECAM :) WWW.FOTOPISARZOWICE.PL OJ W WALBRZYCHU BRAKUJE WAM WIELE DO NICH
          • Gość: Bea Re: Kamerzysta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.12, 12:44
            Jasne,zeby wszyscy robili wiochę jak oni....Byłam na kilku weselach które kręcili i wierz mi,że są lepsi kamerzyści!!
            • aloshkabw Re: Kamerzysta 10.10.12, 12:37
              Nie polecam Studio Matari.
              Ciezko sie porozumiec badz w ogole skontaktowac z firma. A poniewaz my przyszli nowozency mamy tele na glowie, ze jeszcze bieganie za firma to juz przesada. Klient nasz pan. ale chyba niektorzy maja to zupelnie gdzies.
    • Gość: Tic Tac Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 29.05.11, 20:38
      Pieprzone wieśniaki robią wielkie halo z wesela, a może chcecie filmowanie wesela z transmisją na żywo jak to ostatnio było w UK? Zamówcie sobie stację tv BBC :)
    • Gość: do Kasi Re: Kamerzysta IP: *.play-internet.pl 25.10.11, 09:16
      droga Kasiu wiem ze najlepiej byłoby pisac same pochwały na temat kamerzytów z Pisarzowic ale niestety rzeczywistosc bywa okrutna a to forum jest po to by każdy mógł wypowiedzieć swoją opinie zgadzam sie ze poprzednikami ze styl pracy w wygląd tych osób budził moje zastrzeżenia naprawde nie wypada na uroczystą gale ubrac sie jak na zakupy do supermarketu co do jakości wykonanej pracy nic nie mam , wszyscy zadowoleni
      • Gość: Wprowadzają w błąd Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 25.10.11, 10:25
        Pisarzowice wprowadzają w błąd klientów. Oto mój przypadek. Złożyłam u nich zamówienie, bo przebili ofertę innego kamerzysty, ale na koniec okazało się, że musiałam zapłacić circa dwa razy tyle, doliczyli dodatkowe usługi (wyssane z palca). Przy finalizacji zagrożono mi, że nie wydadzą zamówienia, jeżeli nie dopłacę pieniędzy. Nie polecam. PS mierny poziom jakości usługi.
    • Gość: Student Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 18.02.12, 16:45
      Bardzo długo czekaliśmy na naszą studniówkę (2011). Żenada, płytę otrzymaliśmy dopiero po maturze.
    • Gość: Ania Re: Kamerzysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.12, 10:43
      A ja z czystym sumieniem mogę wam polecić ImpressArt z Wałbrzycha :) Robert to profesjonalista w każdym calu, pomysłowy, uśmiechnięty. Współpraca z nim to czysta przyjemność. Polecam :)
      • Gość: iiiiidź Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 18.07.12, 20:44
        Aidźwpisdu z reklamą impresariatu :)
    • Gość: pinio Re: Kamerzysta IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.12, 10:24
      GDESZ.COM film & fotografia
      • Gość: &*^ Re: Kamerzysta IP: *.dialog.net.pl 13.08.12, 22:40
        Kolejny artysta na miarę pisarzowic
    • smok_89 Re: Kamerzysta 15.12.12, 21:31
      Ja polecam Pana Piotra z Wałbrzycha. Firma Focus Movie Studio.
    • filmowaniewesela Re: Kamerzysta 30.08.13, 22:53
      Wideofilmowanie wesel, ślubów, chrzcin, studniówek, 18stek i innych uroczystości w bardzo korzystnych cenach, ciekawy montaż wesel i elastyczne podejście do klienta. Niskie ceny!

--
    • sandrusia921 Re: Kamerzysta 04.09.13, 14:07
      Zapraszam! Pamiętaj film jest pamiątką do końca życia !
      www.youtube.com/user/MarinoFilmStudio
    • beznazwy17 Re: Kamerzysta 09.01.15, 11:41
      Tylko nie fotopisarzowice.pl! Do dzisiaj pluję sobie w brodę, że przyoszczędziliśmy na pamiątce, która jest na całe życie . Zaczęło się od tego, że dzień przed weselem dowiedzieliśmy się, że zdjęcia i film będzie robił ktoś inny niż właściciele firmy. Zapewniali nas, że są to profesjonalne dziewczyny, które długo już pracują. Niestety w dniu ślubu okazało się, że to młode dziewczyny, z czego jedna cały czas była instruowana przez drugą. Zrobili wiele niepotrzebnych ujęć przez co straciliśmy tylko czas podczas wesela. Gdyby odbiło się to na jakości zdjęć to może jeszcze jakoś byśmy o tym zapomnieli, ale niestety... Większość zdjęć jest źle wykadrowana, słaba jakościowo.. Daję 2 gwiazdki tylko za filmik, bo z tego materiału dosyć fajnie zmontowany, aczkolwiek okładkę płyty od razu zmieniliśmy, bo przypominało telenowelę brazylijską. Może chcieli być zabawni, ale kompletnie nam się to nie spodobało... A dodam jeszcze, że na wszystko czekaliśmy prawie 4mce (!).
      • sipinio3 Re: Kamerzysta 11.02.15, 19:07
        Zachęcam do skorzystania z usług HosiFilm. Profesjonalna i dynamiczna realizacja reportaży ślubnych. Cały film ogląda się świetnie, bez żadnych zbędnych dłużyzn. Firma stawia duży nacisk na klimat, nastrój i osobisty charakter każdej produkcji.
        Bardzo fajna realizacja teledysków ślubnych, wideo podziękowań dla rodziców i zaproszeń na ślub

www.youtube.com/watch?v=Su0XTqrLQM4

Dodatkowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka