Dodaj do ulubionych

Ranking Lekarzy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 12:36
Wpisałem sobie w google Roman Szełemej aby zobaczyć kim jest ten rządzący miastem kardiolog. Opinie o nim są wręcz beznadziejnie dla niego tragiczne. Niektóre są bardzo ciekawe i dużo mówią o nim jako o człowieku. Polecam tę lekturę.

www.rankinglekarzy.pl/lekarz/5831/Roman-Szelemej/kardiolog/Walbrzych
Obserwuj wątek
    • Gość: drejka Re: Ranking Lekarzy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 12:43
      "Ignorant, karierowicz, nieuprzejmy, brak kultury, niegrzeczny, chamski, prostak, gbur, wulgarny, prostak, świnia, essesman, nieodpowiedzialny... "

I tak ominąłem kilka baaardzo obraźliwych...
      • Gość: m:) Re: Ranking Lekarzy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 17:09
        Już to kiedyś czytałam. Aż człowiekowi ciary po plecach krążą. Później, dla odmiany, wpisałam sobie Lubińskiego. Miła to była odmiana. Tylko, że to ranking lekarzy, nie człowieczeństwa.
        A teraz dla tych, którzy zaraz okrzykną mnie fanatyczką Lubińskiego lub czymś jeszcze gorszym. Nie jestem z Wałbrzycha. Nie mam prawa głosu w wyborach na Waszego prezydenta i serdecznie by mi zwisa kogo sobie wybierzecie. To Wy się będziecie z nim męczyć.
        • Gość: lekarzspecjalista Re: Ranking Lekarzy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 18:47
          to po co sie udzielasz paniusiu ?
          • Gość: ls Re: Ranking Lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 21:24
            A ty, "specjalisto" jak wypadasz w "rankingu"?
            Jak b.bujak?
            • b.bujak Re: Ranking Lekarzy 03.06.11, 15:54
              Gość portalu: ls napisał(a):

> Jak b.bujak?

???
    • Gość: Obserwator Re: Ranking Lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 18:46
      Jak się wczytasz uważnie, to zwrócisz uwagę na to, że piszą to pracownicy szpitala, którzy są wściekli na wymagającego szefa. Tylko patrzeć, a urzędnicy zaczną na niego narzekać, bo będzie od nich wymagał pracy w miejscu pracy.
      • Gość: pracownik Re: Ranking Lekarzy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 21:57
        Juz się boją . Skończyło się plotkowanie i picie kawy w godzinach pracy,koniec lenistwa. NARESZCIE !!!!
    • Gość: walbrzych zastanow sie głupku IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.11, 21:59
      zastanow sie tam wypisuje na niego jego pracownicy szpitala , bo on jako jedyny kaze im pracowac i czuwa nad nimi nie moga robic co chca , i dlatego tak jest
      • Gość: xyz Re: zastanow sie głupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 22:07
        Warto zwrócić uwagę na fakt, ze 1/3 tych opinii pojawiła się po objęciu przez niego stanowiska komisarza.
    • Gość: Gościu Re: Ranking Lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 15:49
      Nie wiem jaki to człowiek ale jeżeli wywali chociaż jednego nieroba z urzędu miasta to już zrobi więcej niż Kruczkowski. Podejrzewam że większość tych "fachowców" nie znajdzie nigdzie pracy bo po prostu niewiele umie robić.
    • Gość: ewa Re: Ranking Lekarzy IP: 87.123.191.* 03.06.11, 16:25
      Tez uwazam ze wiekszosc wpisow tutaj to nie zadowolone pielegniarki.Tez sadze,ze teraz dopiero musza naprawde pracowac,a nie wielkie panie ktore doprosic sie nie szlo nic lezac chory w szpitalu. Sadze,ze wlasnie dzieki niemu szpitale sa teraz takie jakie sa:czyste,błyszczace,odnowione,bezpieczne i co najwazniejsze opieka naprawde dobra.Zawsze sie trafi ciezki pacjent' czy niezadowolona pielegniarka.Ale jak takie porzadki zrobi w urzedzie miasta to jestem 200% za nim.Tam nadal jak za komuny:petent to najgorsze zlo,ktore przychodzi i przeszkadza,a "pracuja" tam same rodzinki,bez szkol i kompetencji. Siedzac tam koncza średnie, studia i inne tam.My to musimy utrzymywac.
      • Gość: chory Re: Ranking Lekarzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 16:55
        Nie wiem, co mówią te wpisy, ale wiem jedno: porównywanie Szełemeja i Lubińskiego jako lekarzy nie ma większego sensu. Bo z jednej strony - doktor (nauk medycznych), z drugiej - lekarz (medycyna pracy!!!). Jeśli gdzieś tam są entuzjastyczne wpisy o Lubińskim, to pewnie dlatego, że zgodę na robotę wydaje właściwie bez badania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka