Gość: ona IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.11, 19:48 Jakiego ginekologa w Wałbrzychu polecacie, najlepiej żeby też nie należał do zbyt drogich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 08:16 Najlepiej udaj się do przychodni na Browarnej . Tam jest ok. Nie zapłacisz wogóle a będziesz dobrze zbadana. Ostatnio tez byłam przed takim dylematem. Poszłam prywatnie zapłaciłam i byłam bardzo zdegustowana wizyta i ewetualnym pózniej zwolnieniem. Dobra opinię ma pani doktor przyjmująca na Chrobrego w prywatnych bainetach - ale tam czeka się 2 tygodnie na wizytę , i ceny sa do trego odpowiednie. Mimo chęci nie dostałam się z uagi na termin . Natomiast na Browarnej było wszystko ok. Starszy lekarz, właściwy wywiad, badania, pełan informacja o aktualnym stanie, lepsze badanie niż w gabinecie prywatnym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.11, 12:26 Dzięki Anka za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 18:01 Tam przyjmuje dr Jastrzębski i bez łaski recepcjonistek z Salusa dostaniesz się tam (ciąża) Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Ginekolog 11.06.11, 18:59 W szpitalu nr 1 codziennie jest rejestracja do ginekologa rano do 8 trzeba się zarejestrować a od godz 11 przyjmuje lekarz w każdy dzień tygodnia inny, można sobie wybrać naprawdę jest super polecam serdecznie,prywatne gabinety niech się chowają.Jakość wykonywania badań jest bardzo higienicznie przestrzegana,naprawdę szkoda pieniędzy na prywatne gabinety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpital Dr. Szczepański IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 19:42 doktor Szczepański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ginekolog IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 21:39 Ja niestety mam złe doświadczenie ze starszym doktorem z browarnej, postawił złą diagnozę. miło kojarze tylko i wyłącznie Pania recepcjonistke - bardzo fajna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |Ania Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 22:35 |Ja korzystam z porad dr |Badeńskiego w przychodni na |Podzamczu na |Grodzkiej i jestem zadowolona. \Wszystko wytłumaczy i jest bardzo delikatny. |Z tego o wiem przyjmuje też w |Szczawnie w przychodni na ul, |Zacisze Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkaklaman Re: Ginekolog 07.01.16, 09:35 z pełną odpowiedzialnością mogę ci polecić listę ginekologów z Wałbrzycha, możesz tam poczytać opinie, lub umówić się na wizytę przez internet znajdzlekarza.pl/ginekolog/Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś