IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.11, 19:48
Jakiego ginekologa w Wałbrzychu polecacie, najlepiej żeby też nie należał do zbyt drogich
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 08:16
      Najlepiej udaj się do przychodni na Browarnej . Tam jest ok. Nie zapłacisz wogóle a będziesz dobrze zbadana. Ostatnio tez byłam przed takim dylematem. Poszłam prywatnie zapłaciłam i byłam bardzo zdegustowana wizyta i ewetualnym pózniej zwolnieniem. Dobra opinię ma pani doktor przyjmująca na Chrobrego w prywatnych bainetach - ale tam czeka się 2 tygodnie na wizytę , i ceny sa do trego odpowiednie. Mimo chęci nie dostałam się z uagi na termin . Natomiast na Browarnej było wszystko ok. Starszy lekarz, właściwy wywiad, badania, pełan informacja o aktualnym stanie, lepsze badanie niż w gabinecie prywatnym .
      • Gość: ona Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.11, 12:26
        Dzięki Anka za informacje :)
        • Gość: gosc Re: Ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 18:01
          Tam przyjmuje dr Jastrzębski i bez łaski recepcjonistek z Salusa dostaniesz się tam (ciąża)
          • haba.baba Re: Ginekolog 11.06.11, 18:59
            W szpitalu nr 1 codziennie jest rejestracja do ginekologa rano do 8 trzeba się zarejestrować a od godz 11 przyjmuje lekarz w każdy dzień tygodnia inny, można sobie wybrać naprawdę jest super polecam serdecznie,prywatne gabinety niech się chowają.Jakość wykonywania badań jest bardzo higienicznie przestrzegana,naprawdę szkoda pieniędzy na prywatne gabinety.
            • Gość: szpital Dr. Szczepański IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 19:42
              doktor Szczepański
      • Gość: gość Re: Ginekolog IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 21:39
        Ja niestety mam złe doświadczenie ze starszym doktorem z browarnej, postawił złą diagnozę.
        miło kojarze tylko i wyłącznie Pania recepcjonistke - bardzo fajna babka.
    • Gość: |Ania Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 22:35
      |Ja korzystam z porad dr |Badeńskiego w przychodni na |Podzamczu na |Grodzkiej i jestem zadowolona. \Wszystko wytłumaczy i jest bardzo delikatny. |Z tego o wiem przyjmuje też w |Szczawnie w przychodni na ul, |Zacisze
    • wiolkaklaman Re: Ginekolog 07.01.16, 09:35
      z pełną odpowiedzialnością mogę ci polecić listę ginekologów z Wałbrzycha, możesz tam poczytać opinie, lub umówić się na wizytę przez internet znajdzlekarza.pl/ginekolog/Wałbrzych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka