Dodaj do ulubionych

W piątek - zły początek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:13
„Całym sercem dla Wałbrzycha". Z takim hasłem rozpoczął swoja kampanię wyborczą pełniący obowiązki prezydenta Wałbrzycha, Roman Szełemej.

www.nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13187:serce-szeemeja--start-kampanii&catid=3:aktualnoci&Itemid=2
Serce Szełemeja – czyli coś, co nie istnieje, o czym najlepiej wiemy my, pracownicy Szpitala.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: W piątek - zły początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.11, 21:23
      Ty piguła. Może zechcesz wypowiadać sie za siebie ? Ja też jestem pigułą ale robię swoje i nie narzekam. Ze strony Szełemeja nigdy nie było wobec mnie żadnych uwag czy szykan. Trzeba po prostu robić swoje a nie pić kawusię palić fajki w kiblu albo stac i dyskutowac przy kiosku w godzinach pracy. Szełemej byl wymagajacym szefem ale tylko w stosunku do nierobow.
      • Gość: piguła Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:30
        Może jesteś paskudna, otyła, aseksualna? Na takie nie zwraca uwagi. Nie przejmuj się, zaakceptuj siebie taką, jaka jesteś i głowa do góry!
        • Gość: pacjent Re: W piątek - zły początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.11, 21:40
          Ty szmatlawcu wez sie za pacjetow i wont od komputera. szelemej ma racje ze jedzie po tobie jak po burej suce. Na nic innego nie zaslugujesz babsztylu.
          • Gość: piguła Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 21:46
            Nie denerwuj się, weź tabletki. Naprawdę niepotrzebnie dali wam dostęp do komputerów na oddziale psychiatrycznym.
          • Gość: kopytko Re: W piątek - zły początek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.07.11, 21:47
            >Serce Szełemeja – czyli coś, co nie istnieje, o czym najlepiej wiemy my, pracownicy Szpitala.
            Ciekawe jak zagłosują pracownicy szpitala w wyborach. Może jednak na niego aby wyniósł się ze szpitala do ratusza.
            • Gość: minuta prawdy Re: W piątek - zły początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.11, 22:01
              Nie mają wyjścia :)
              A szpital to 1200 pracowników, tępą pigułę wliczając.
              I to całkiem przewidywalny i pewny elektorat.
              • Gość: piguła Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 22:11
                Aj, waj, 1200 osób, wielkie mi mecyje! W Ratuszu i podległych spółkach jest więcej zatrudnionych. I oni wszyscy staną na głowie, żeby Szełemej wrócił skąd przyszedł.
                • Gość: zniesmaczona Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 22:28
                  www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/4324-sercem-dla-wabrzycha
                  A którz to na zdjęciach przy boku Pana Szełemeja chodzi, czyżby to Pan Wylandowski, sztabowiec Kruczkowskiego - ten sam, którego Ludwiczuk wskazywał w rozmowie z Rosiakiem jako odpowiedzialnego za brudną kampanię Kruka w gazetce DB.
                  Pewnie wyspowiadał się w znanym kościele na Piaskowej Górze u znanego proboszcza, który dał mu rozgrzeszenie i namaścił do kampanii fair play dla Pana Szełemeja.
                  Powolutku wychodzi jakimi super ludźmi otacza się Pan doktor.
                  • Gość: mieszkaniec Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 22:35
                    Szełemej to tylko przedłużenie Kruczka. Co oni kryją w tym Ratuszu, że nawet Szełemeja namówili do startu w wyborach?
                    www.youtube.com/watch?v=7gqUxeDw-ko
                • Gość: x Re: W piątek - zły początek IP: *.180.10.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.11, 09:53
                  pracownicy szpitala z rodzinami to bardzo duzo glosow. Tylko nie wezma pod uwage innych Wałbrzyszan. Szełemeja pozbędą sie chwilowo ze szpitala. Zostanie prezydentem ale niedługo też właścielem sprywatyzowanego szpitala. To nagroda za uratowanie skompromitowanej platformy
                • 57jurand Re: W piątek - zły początek 02.07.11, 11:06
                  Pigula to co opisujesz ja obserwuje na zywo w jednej z spolek miejskich , totalny pi....lec. Ci co glosowali na bylego juz prezia przeciw LUBINSKIEMU obecnie sa w stanie amnezji i uznali ze najlepszym kandydatem jest dla nich wlasnie Mirek , znow micha gora.
      • Gość: Xmem Re: W piątek - zły początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.11, 12:08
        W sztabie Wilda są PIGUŁY, to przecież kolejna prowokacja pod hasłem

"znaleźć syfy na Romana" - słabo wam idzie
        • Gość: Malanowski Re: W piątek - zły początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.11, 12:12
          Mnie jednak zastanawia, dlaczego tak długo milczy Lubiński? Przyczajony tygrys?
        • Gość: piguła Re: W piątek - zły początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 13:31
          Gość portalu: Xmem napisał(a):
          > W sztabie Wilda są PIGUŁY, to przecież kolejna prowokacja pod hasłem
          > "znaleźć syfy na Romana" - słabo wam idzie

Pudło paskudo! Całym sercem popieram jedyną kobietę na prezydenta, ale sztab Wilda cenię za otwieranie oczu mieszkańcom. Wilda poprę go w II turze.
    • Gość: walbrzych do piguły jak byś dobrze pracowała to by IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.11, 12:57
      jak bys dobrze pracowala to by szelemej nic nie mowil nic by nie robil , a tylko siedzicie i kawe pijecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka