aza-rg 01.08.11, 16:07 sztab a raczej jego ludzie dzwonią po mieszkaniach, włąśnie odebrałam taki telefon. Och rozmowni ci jego lizodupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liliana Re: telefony IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.11, 16:11 chodzi o doktora Mirosława Lubińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 16:20 nie szełemeja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 16:38 NIe, o Lubinskiego chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 17:45 Komitet Szełemeja dzwoni po biednych dzielnicach miasta do bogatrzych a może raczej bezpieczniejszych chadza kandydat Szełemej sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 20:14 Masakra do mnie przed chwilą też dzwonili. Aż sie boję lodówki otworzyć bo tam też może wyskoczyć Szełemej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: telefony IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 20:24 Aż sie boję lodówki otworzyć bo tam > też może wyskoczyć Szełemej. Strasznie bojaźliwyś;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: telefony IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.08.11, 21:29 A ja sie zastanawiam skad Szelemej ma tyle kasy. Bilbordy, audycje, telefony. No, no za wszelka cene chce zostac tym prezydentem. No i ta deklaracje checi przystapienia do PO, ktora podpisal... przyjeto juz czy nie. Jest juz pelnoprawnym czlonkiem PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: telefony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 22:05 Abonament w sieci "PLAY" za 75zł miesięcznie i dzwonisz na wszystkie stacjonarne w cenie abonamentu. Czy to tak drogo? ech ci ludzie, zawiść przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś