Gość: pyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 10:47 Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe w ktorym podaje sie zur albo gulaszowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ls [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 11:30 nie w każdej piekarni są takie chlebki, nie bądź chamem, jak ktoś grzecznie pyta, twoje zachowanie świadczy wyłącznie o tobie i reprezentowanym przez ciebie poziomie takie chlebki widziałem w piekarni na Hirszfelda, na Piaskowej Górze, w ciągu pierwszego bloku jest piekarnia i tam takie chlebki były, w innych miejscach nie widziałem, ale może nie trafiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:06 witam taki chlebek jast w piekarni na 1-go Maja kolo muzeum mala piekarenka przy ulicy pozdrawiam i zycze smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willi Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:19 I już wiem co jutro na obiad :) żurek w chlebie i potwierdzam że chlebek można kupić na 1 maja naprzeciw szkoły nr 1 .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi w tych piekarniach; IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 18:05 piekarnia koło muzeum; gdańska - piekarnia m&m; kościuszki - tam chyba również piekarnia m&m; - to śródmieście; piaskowa: -mrówkowiec i piekarnia m&m, ale trzeba uprzednio zamówić; stoisko pieczywa pod horusem w mięsnym - czasami trzeba zamówić, czasami są "na już"; ostatnia deska ratunku - są w sprzedaży zwykłe, małe chlebki często; odkroić "dupkę"; wydrązyć środek na wielkość średniej pięści, resztę mąższu ugnieść solidnie do skorupki palcami; cały chlebek potraktować pędzlem maczanym w roztrzepanym jajku i dopiero do piekarnika; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: w tych piekarniach; IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 20:13 Na Podzamczu na przeciwko savi piekarni i równiez mrozone w makro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do ktoś IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 20:35 testowałeś/aś te mrożone? nie rozlatują się po podaniu w nich dania? Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: do ktoś 18.08.11, 20:56 a jaki problem można wszędzie zamówić gdzie sprzedają chleb-można też sobie zamrozić polecam bo sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: do ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:22 piekarnia Talarczyk, listopada; można dzień wcześniej prosić o wydrążenia, jest tańszy i roboty nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg Re: do ktoś IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 21:31 mrożone są ok tylko 5 x droższe niż świeże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: do ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:40 Myślę ,że w większości piekarni ,na zamówienie -dzień wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś