Dodaj do ulubionych

Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 10:47
Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe w ktorym podaje sie zur albo gulaszowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: ls [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 10:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: antek Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 11:30
        nie w każdej piekarni są takie chlebki, nie bądź chamem, jak ktoś grzecznie pyta, twoje zachowanie świadczy wyłącznie o tobie i reprezentowanym przez ciebie poziomie
        takie chlebki widziałem w piekarni na Hirszfelda, na Piaskowej Górze, w ciągu pierwszego bloku jest piekarnia i tam takie chlebki były, w innych miejscach nie widziałem, ale może nie trafiłem
        • Gość: gosc Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:06
          witam taki chlebek jast w piekarni na 1-go Maja kolo muzeum mala piekarenka przy ulicy pozdrawiam i zycze smacznego
          • Gość: willi Re: Gdzie w Wałbrzychu kupie chlebek na zupe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:19
            I już wiem co jutro na obiad :) żurek w chlebie i potwierdzam że chlebek można kupić na 1 maja naprzeciw szkoły nr 1 .Pozdrawiam
    • Gość: Mała Mi w tych piekarniach; IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 18:05
      piekarnia koło muzeum;
      gdańska - piekarnia m&m;
      kościuszki - tam chyba również piekarnia m&m;
      - to śródmieście;
      piaskowa:
      -mrówkowiec i piekarnia m&m, ale trzeba uprzednio zamówić;
      stoisko pieczywa pod horusem w mięsnym - czasami trzeba zamówić, czasami są "na już";

ostatnia deska ratunku - są w sprzedaży zwykłe, małe chlebki często; odkroić "dupkę"; wydrązyć środek na wielkość średniej pięści, resztę mąższu ugnieść solidnie do skorupki palcami;
      cały chlebek potraktować pędzlem maczanym w roztrzepanym jajku i dopiero do piekarnika;
      • Gość: ktos Re: w tych piekarniach; IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 20:13
        Na Podzamczu na przeciwko savi piekarni i równiez mrozone w makro
        • Gość: Mała Mi do ktoś IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.08.11, 20:35
          testowałeś/aś te mrożone?
          nie rozlatują się po podaniu w nich dania?
          • haba.baba Re: do ktoś 18.08.11, 20:56
            a jaki problem można wszędzie zamówić gdzie sprzedają chleb-można też sobie zamrozić polecam bo sprawdzone.
            • Gość: hhhh Re: do ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:22
              piekarnia Talarczyk, listopada; można dzień wcześniej prosić o wydrążenia, jest tańszy i roboty nie ma:-)
          • Gość: sdfg Re: do ktoś IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 21:31
            mrożone są ok tylko 5 x droższe niż świeże
            • Gość: stop Re: do ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:40
              Myślę ,że w większości piekarni ,na zamówienie -dzień wcześniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka