Dodaj do ulubionych

Oficjalne wyniki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 09:55
Dolnośląscy kandydaci do Senatu (OFICJALNA LISTA)
www.gazetawroclawska.pl/aktualnosci/445047,dolnoslascy-kandydaci-do-senatu-oficjalna-lista,id,t.html
OKRĘG NR 4

powiaty: świdnicki, wałbrzyski

Maciej Badora - Prawo i Sprawiedliwość
Zbigniew Chlebowski - KWW Zbigniewa Chlebowskiego
Wiesław Kilian - Platforma Obywatelska RP
Henryk Rataj - Sojusz Lewicy Demokratycznej
Patryk Wild - KWW Rafał Dutkiewicz

Obserwuj wątek
    • Gość: Yogi Re: Oficjalne wyniki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.11, 09:59
      A którzy są z Wałbrzycha.
      Bo tylko na Wałbrzyszan należy głosować. Inni będą mieli nasze miasto w d....
      • Gość: obvious Re: Oficjalne wyniki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.08.11, 10:31
        Z Wałbrzycha czy nie Wałbrzycha, ale na domniemanych aferzystów głosować nie ma co.
        • Gość: alewyszło Re: Oficjalne wyniki IP: 87.105.201.* 31.08.11, 10:33
          Na tego co mu Wałbrzych doopę pokazał też nie.
          • Gość: Adam Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:42
            To nie Wałbrzych tylko burak z Mo-BRUKU. I nie życzę sobie stawiać w jednym rzędzie takiego kolesia, który POkazał czyste chamstwo, w jednym rzędzie z resztą mieszkańców.
            Obrażasz mnie i innych mieszkańców takim uogólnieniem.
      • Gość: alewyszło Re: Oficjalne wyniki IP: 87.105.201.* 31.08.11, 10:31
        To co ? Chciał, nie chciał trzeba na Zbycha zagłosować.
        • Gość: Adam Krótka ta lista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:37
          A kto to jest ten z PiSu i ten z PO, który też był z PiSu ?? Zbysia wszyscy znają .Patryka Wilda też.
          Chcecie czy nie chcecie, szanowni forumowicze, Patryk Wild ich zmiażdży. Kandydata PiSu chyba nawet ci z PiSu nie znają :-))) A za to znają kandydata z PO :-)))
          O Zbysiu nie wspominam, nie wiem na co gość liczy ???
          • Gość: kuracjusz Re: Krótka ta lista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 11:00
            Gość portalu: Adam napisał(a):
            > O Zbysiu nie wspominam, nie wiem na co gość liczy ???

Zbysio jest powiązany z Wałbrzychem kolesiami. Przecież to człowiek Schetyny od afery hazardowej, której nie było. Uzdrowisko, koksownia, WORD, pan Jagła szef biura poselskiego Chlebowskiego no i wszystkie interesy Ludwiczuka. Było na forum wiele wątków o Chlebowskim, na pewno będą odświeżone ;-)
            • Gość: Kostrzewa Re: Krótka ta lista. IP: 69.195.136.* 31.08.11, 11:08
              Jeszcze paru Chlebusia i Ludwiczka wynalazków wyciera sobie tyłki udając świętojebliwe.
              Kołacz Leszczyńska to też ich protegowana i rudego i ludwiczka
              • Gość: szperacz Re: Krótka ta lista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 11:49
                Faktycznie sporo ciekawostek o Chlebusiu w archiwalnych wątkach

forum.gazeta.pl/forum/w,168,100969964,100969964,Chlebowski_na_celowniku_CBA.html
                forum.gazeta.pl/forum/w,168,102685978,102685978,Chlebowski_Koksownia.html
                forum.gazeta.pl/forum/w,813,100059896,,Chlebowski_o_Kruczkowskim.html?v=2
                forum.gazeta.pl/forum/w,168,103177698,,a_mialo_juz_nie_byc_nepotyzmu_w_walbrzysklej_PO_.html?v=2
                forum.gazeta.pl/forum/w,168,101072767,,Wyborcza_o_Naszym_Zbyszku.html?v=2
          • Gość: Mała Mi Re: Krótka ta lista. IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 13:02
            pewnie że Wild zmiażdzy; o to mu chodziło w całej dotychczasowej kampanii na rzecz dobra naszego miasta;
            wszyscy go znają i w miarę pozytywnie kojarzą; więc dojdą do wniosku, że lepiej glosować na niego niż kogoś anonimowego, albo przekręta - nie polecę nazwiskiem;
            ja tę listę po prostu przekreslę;
            • Gość: Adam Baran Re: Krótka ta lista. IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 21:13
              Szełemeja też Wild miał zmiażdżyć, a tylko w jednym lokalu zaledwie zrównał się z nim głosami. Obaj po jednym otrzymali w areszcie śledczym, gdzie wszystkich zmiażdżył Lubiński, ksywa 80%. Na Patryka nie zagłosuję właśnie dlatego, że go poznałem.
    • Gość: mf Re: Oficjalne wyniki IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 11:59
      Chlebowski odpada, Rataj Kilian i Badora kto to kurna jest?
      zostaje Wild
      • Gość: wyborca Re: Oficjalne wyniki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.08.11, 12:57
        To bardzo dobra wiadomosc dla Wałbrzycha. Patryk Wild bedzie naszym senatorem, nie widze lepszej kandydatury.
        Gratulacje dla Patryka ,Nowoczesnego Walbrzycha i Wałbrzyszan
        • Gość: Mała Mi Re: Oficjalne wyniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 13:04
          patryk wild bedzie będzie senatorem swoim i swoich wrocławskich układów; siedzi pod dutkiewiczem i tam będzie się pochylał, nie u nas;
          kiedy to w końcu ludzie pojmą :(
          ja przekreslę listę; nie ma nikogo, kto chciałby robić coś dla nas;
          • Gość: antyM Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:24
            Gość portalu: Mała Mi napisał(a):
            > patryk wild bedzie będzie senatorem swoim i swoich wrocławskich układów; siedz
            > i pod dutkiewiczem i tam będzie się pochylał, nie u nas;
            > kiedy to w końcu ludzie pojmą :(

Nie ciesz się na darmo, teraz dopiero Wild wyjaśni dzięki komu działa u nas nielegalny Mobruk. Senatora nie potraktują tak jak mieszkańców Wałbrzycha walczących o swoje życie.
            Prawda wyjdzie na jaw.
        • motalambo Re: Oficjalne wyniki 31.08.11, 13:05
          Tak jest! Wyekspediować Wilda.
    • Gość: D Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:43

Brawo! Wild senatorem!

W końcu będzie mógł pokazać ile chce zrobić dla tego miasta
      • Gość: alejaja Re: Oficjalne wyniki IP: 87.105.201.* 31.08.11, 14:52
        Tu się zgina dziób pingwina.
        W życiu Wild nie przejdzie.
      • Gość: nemo Re: Oficjalne wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 15:00
        NA WILDA - idziemy głosować całą rodziną
        • Gość: Adam Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 15:19
          To się Wildowątek zrobił.
          A w Mo-BRUKU wycieka im to :
          www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M
          • Gość: alejaja Re: Oficjalne wyniki IP: 87.105.201.* 31.08.11, 15:22
            Tobie już wyciekło.
            Wild do Wrocławia.
            • Gość: z po za miasta Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 15:37
              I dla likwidacji takich durni jak ten "alejaja", jestem za tym aby z mobruka wyciekały jeszcze większe trucizny.
              • radcom Re: Oficjalne wyniki 31.08.11, 16:01
                Świetnie ustawiony okręg. Biorąc pod uwagę, wyższą świadomość społeczną Świdniczan, i to że PO ma Wałbrzych w garści, senatorem będzie swojak. Kolejny majstersztyk z "Talmudu rodem"...

Pozdrawiam, radcom
          • Gość: ja Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 16:00
            W Mobruku wyciekło to:
            www.youtube.com/watch?v=OUlJk4xepM8
    • Gość: platformers Re: Oficjalne wyniki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.08.11, 17:02
      skoro wesoły romek nie kandyduje to będe na uczciwego zbyszka głosował
      • Gość: zdrowyrozsądek Re: Oficjalne wyniki IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.08.11, 17:06
        Ja też, Zbycho będzie teraz rozważny , nawet na Wszystkich Świętych , nie ma lepszego kandydata.
        • Gość: KSG Re: Oficjalne wyniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 21:19
          Górnik Wałbrzych głosuje na Zbycha. W końcu go uniewinnili, więc trzeba dać mu szansę jeszcze raz. Pamiętamy, że miesiąc temu Patryk już nie wspomógł nas drugim czekiem na fane.
          • Gość: Adam Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 11:34
            W końcu go uniewinnili
            Uniewinnili ??? Tak w zgodzie z zasadą prawdy obiektywnej ??? Ach te żarciki. POtęga praworządności.
          • Gość: Zagłębie Re: Oficjalne wyniki IP: *.play-internet.pl 01.09.11, 13:30
            który z kandydatów popiera homoseksualizm, bo Zagłębie chciałoby być za pedalstwem?
        • Gość: jurek Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 04.09.11, 22:36
          We Wszystkich Świętych zawsze mocno wieje - niech Pan Zbysiu uważa, żeby się nie spocić, bo się jeszcze rozchoruje! Dlatego ja wybieram nieumoczonego w żadne brudy Kiliana:)
          • Gość: lud miast i WSI Re: Oficjalne wyniki IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 22:40
            W Afryce jest pewne plemię w którym starszyzna głosuje demokratycznie wrzucając kolorowe kulki do urny. Jakoś tak zawsze się składa że od 40 lat jest wybierany ten sam wódz. Nikt tego nie kwestionuje i jest fajno:)
    • pitek86 Re: Oficjalne wyniki 04.09.11, 22:50
      Tylko Kilian! Opuszczając PiS pokazał, że ma jaja i nie boi się podejmować nowych działań w naszm interesie!
      • chocholitan Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 03:36
        On ma jaja podwójne, bo nie tylko opuścił PIS , ale i PJN .
        Strach pomyśleć pitek86, co będzie jak kiedyś przejdzie do SLD.
        • pitek86 Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 10:58
          Tylko krowa zdania nie zmienia - a w tym przypadku była to zmiana raczej na lepsze. A Kilian pokazał, że nie boi się wyjść przed szereg...
          • chocholitan Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 11:08
            Taki turysta ekonomiczny, klasy biznes. :-)
            • pitek86 Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 11:34
              Zależy jak na to patrzeć. W moim odczuciu Kilian złapał plusa- zawsze jakikolwiek rozbrat z PiSem jest mi cenny:)
              • chocholitan Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 11:43
                Niech walczy, ja mu nie wróg.
      • Gość: Anka Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:49
        Kilian ze skompromitowanej PO? Żartujesz sobie...

oby senatorem został Patryk Wild
        • chocholitan Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 11:54
          A to juz Aniu niemożliwe.
          Wild wykupił na stacji Wałbrzych Miasto 7.08.2011 bilet w jedną stronę. ;-)
          • pitek86 Re: Oficjalne wyniki 05.09.11, 11:58
            Dokładnie Wild nie ma żadnych szans - Wałbrzyszanie pokazali nie tak dawno co o nim myślą.
            Skompromitowana PO? A co powiesz o PiSie czy już ś.p. PJN? Z czym do ludzi...
            • Gość: ... Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 05.09.11, 18:05
              Wild, Chlebowski, Kilian który do Senatu? Ja jestem skłonna zagłosować na Kiliana. A Wy?
              • Gość: ... Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 06.09.11, 12:57
                Ten Kilian jest mało znany, ale może taka świeża krew coś wniesie do naszej lokalnej polityki...
                • Gość: , Re: Oficjalne wyniki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 06.09.11, 13:55
                  na Wilda
                  • Gość: ... Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 07.09.11, 15:19
                    Taka ciekawostka- Jeśli senatorem zostanie Wild (który był w PO, a teraz jest w ekipie Dutkiewicza), to jego miejsce w Sejmiku Dolnośląskim zajmie kolejna osoba z listy Dutkiewicza, czyli aktualnie obrażony na niego i mający poparcie PiS… Wawryniewicz. Prawda że proste? I jako druga ciekawostka – Wild jest radnym Sejmiku, co chwilę startuje w jakiś wyborach w Wałbrzychu i to jest pytanie, skąd ma jeszcze czas, żeby u Dutkiewicza we Wrocławiu być wiceszefem MPK?
                    • lalenia Re: Oficjalne wyniki 07.09.11, 15:41
                      Pan posel, przewodniczacy klubu PO Zbysiu Chlebowski - zaslynal z udzialu w aferze hazardowej. Wszyscy chyba pamietaja stenogramy podsluchow ujawnione przez “Rzeczpospolita” ze slynnymi kwestiami: “……… Rysiu, zalatwie na 90%…….” (to o pozwoleniu na wycinke drzew w parku narodowym) lub: “……..biegam za tym od roku, nie mam juz sily, gdyby Grzesiu czy Mirek pomogli….” (to o uwaleniu doplat w ustawie hazardowej).
                    • Gość: tadek Re: Oficjalne wyniki IP: *.180.37.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 16:12
                      Wild zostanie senatorem. W Wałbrzychu tylko on jest znany i od dawna wykazuje chec zmian dla Walbrzycha. W Świdnicy natomiast poprą go Murdzek, Worsa i Wawryniewicz
                      • Gość: łeeeeee Re: Oficjalne wyniki IP: *.surfert.nl 07.09.11, 16:37
                        Społeczeństwo Wałbrzycha wyraziło już dezapropatę do jego osoby pod Mo-Brukiem , przy tunelu.
                        • Gość: qwer Re: Oficjalne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 16:54
                          SPOŁECZEŃSTWO ?????????
                          BURAK Z MO- BRUKU, OPŁACANY PRZEZ JÓZKA M. PSEUDONIM "MENGELE"
                        • Gość: tadek Re: Oficjalne wyniki IP: *.146.31.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 17:19
                          Proszę Cie... To ma być społeczeństwo? to zwykły niedomyty burak... Jeśli się z nim identyfikujesz, to ci gratuluje
                      • lalenia Re: Oficjalne wyniki 07.09.11, 20:30
                        Faworyzowany Wild dostał czerwone światło od Wałbrzyszan, gdy nie wygrał wyborów. Także moim zdaniem największe szanse mają "nowy" Chlebowski i Kilian...
                        • Gość: ... Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 08.09.11, 16:45
                          No to wolę już Kiliana, niż tego buraka Chlebowskiego!
                          • Gość: Tuśka Re: Oficjalne wyniki IP: *.swidnica.mm.pl 26.09.11, 16:43
                            O czym ten skompromitowany człowiek pisze? O tym jak jeździł z kumplami do Zieleńca? Jak się spotykał z Rysiem na cmentarzu w Marcinowicach? Jak sie płaszczył przed biznesmenami i obiecywał że załatwi? To wszystko już wiemy Panie Chlebowski!!!!!To koniec.
                        • Gość: Adam do lelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:32
                          Czerwoną kartkę ??? Dobre sobie. Drugi wynik po faworyzowanym Romanie Szełemeju. Kilkanaście tysięcy głosów.
                          Uhahałem się setnie z tej "analizy"
                          • Gość: Tuśka Re: do lelenia IP: *.swidnica.mm.pl 10.09.11, 15:18
                            Przecież Wild ciągle startuje w jakiś wyborach i jakoś mu "nie idzie". A skoro jest taki doskonały, to dlaczego Wałbrzyszanie go nie wybrali? Masz odpowiedź...
                            • Gość: wyborca Re: do lelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 15:50
                              Gość portalu: Tuśka napisał(a):

> Przecież Wild ciągle startuje w jakiś wyborach i jakoś mu "nie idzie". A skoro
                              > jest taki doskonały, to dlaczego Wałbrzyszanie go nie wybrali? Masz odpowiedź..
                              > .

PO i SLD zrobili wszystko, żeby Wild nie wygrał w Wałbrzychu. Dyduch i Schetyna trzymali łapę na pulsie, żeby Wild nie dobrał się do Ratusza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka