Gość: Admiral - Wytrych IP: 178.8.135.* 30.09.11, 18:46 Bul bul bul bul bul ! Haha :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oxo Re: 57jurand i Mala Mi trafieni i zatopieni ! IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 20:10 Ty debilowaty debilu debilny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do oxo Re: 57jurand i Mala Mi trafieni i zatopieni ! IP: 178.8.135.* 30.09.11, 20:16 Return !!!!! Ty debilny debilu debilowaty !!! Na debilne POsty nie odpowiadam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: 57jurand i Mala Mi trafieni i zatopieni ! IP: *.range86-145.btcentralplus.com 01.10.11, 13:49 Ale jak trafieni i utopieni? Co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do komy Re: 57jurand i Mala Mi trafieni i zatopieni ! IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.11, 14:15 Trafieni jednym POstem i nie utopieni tylko zatopieni intelektualnie ! Zasadnicza roznica ! POzdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 57jurand i Mala Mi trafieni i zatopieni ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 23:35 ke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi ???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 10:56 jakim postem i gdzie? jakoś nie leżę na dnie i bulgotam,a wręcz przeciwnie - mam sie dobrze i czuję kwitnąco :) komuś przeszkadza, że nie umie dyskutować na argumenty tylko na bluzgi i wyzwiska:)? Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: do Małej Mi 04.10.11, 11:21 Chyba, przekwitająco ? Tylko nie do sądu, pójdę na ugodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi chocholitan :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.11, 12:13 będziemy mediacje prowadzić :D? ja jestem zwolennikiem kompromisów, choć nie zawsze są mozliwe; jaką masz propozycję ugody ze swojej strony :D? Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: chocholitan :) 04.10.11, 12:24 Obiecuję, że po wyborach wstawię się za Tobą u Prezesa i nie spalimy Cię na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: chocholitan :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 10:21 hmmmmm; kusząca propozycja :D ciągle przypominam dziecku, że jak już nadejdzie TA godzina, to moje szczątki doczesne ma właśnie skremować; jesteś jednak pewien, że po wyborach będziesz miał się u kogo wstawiać :D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: chocholitan :) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.10.11, 10:47 Oczywiscie ze nie,nalezy ja wyslac do Salem i juz nie bedzie naciagala pracodawce na koszty korzystania z firmowego kompa do celow prywatnych.Wspomnisz moje slowa Chocholek,o godz.15 koniec dyskusji na forum ! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi wytrychu forumowy :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 12:49 a może to mój osobisty, za wlasną kasę kupiony komputer i przez zapracowane przeze mnie środki - opłacany internet :D? myślałam, że jesteś dorosłym czlowiekiem, wprawdzie z innymi niż ja poglądami, ale człowiekiem myślącym; a tu się objawia jakiś małolat zacietrzewiony, z bielem na umysle z tego zacietrzewienia:) co do milczenia po piętnastej - oczywiscie, że zamilknę, bo wrócę do domu, ugotuję obiad, nastawie pranie, odrobię z dzieckiem lekcje, zadzwonię do rodziny, co u nich słychać, poczytam fakty i mity, wyjdę z psem na spacer, obejrzę dobranockę na tvn24 i pójdę spać:) co w tym złego :D:D:D:D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:53 A seks małżeński ? No albo jakiś inny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 14:01 no przepraszam,ale o seksie, wydalaniu w łazience, kapieli,myciu rąk przed i po jedzeniu, wydmuchiwania nosa itd - nie bedę pisała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: wytrychu forumowy :) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.10.11, 13:32 Pusty smiech ogarnia Wytrycha z domnieman krasnalka ogrodkowego.Malutka,przeciez Ty mozesz byc praktycznie corka Wytrycha,ze nie wspomne wnuczka ! Skoro masz ochote ublizac Wytrychowi to zwracam uwage,ze nie z bielem tylko z bielmem i najwyzej na oczach a nie na umysle.Badz wiarygodna i trzymaj fason jak na POlskiego urzedniczyne przystalo.Dalej POdtrzymuje propozycje oddania na "wieczne oddanie" lapa,POniewaz w godzinach nocnych mozna POdyskutowac o sprawach dla doroslych.Jak na razie bujasz w oblokach z tym tlukiem Jurandem i z doswiadczenia zyciowego wiem,ze nie wazne jak "samiec" zaczyna ale wazne jak konczy !Mysle,ze raczej tego nie kumniesz,bo jestes jeszcze mloda i masz klapki na oczach jak kon belgijski.Gott sei Dank,ze Wytrych jeszcze zyje i moze zaslepionych sprowadzac na glebe.POzdrawiam Cie POrcelanowy krasnalku. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: wytrychu forumowy :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 14:06 w godzinach nocnych to ja śpię, bo w przeciwieństwie do ludzi w podeszłym wieku nie miewam kłopotów z bezsennością:) i gratuluję tak biegłej znajomości klawiatury i komputera drogi stary wytrychu :) literówki zadarzają sie każdemu, również i tobie:) a jesli nie pojmujesz metafory bielma na umysle - cóż; przykro mi, że masz tak słabą wyobraźnię:) pozdrawiam i życzę miło spedzonej kolejnej bezsennej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: wytrychu forumowy :) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.10.11, 14:39 No i Wytrych dopiol swego ! Juz Zwerg wyluzowal z inwektywami i zapanowal pelny Wersal na forum.Brawo krasnalku,beda z Ciebie jeszcze Menschen i Paliknotowa zgraja bedzie miala sie dobrze w opozycji.Mialem juz takie migawy,ze jestes Ksantypa a malzonek Sokratesem ! Wytrych Grußuje Süßowato Zwerga und Kussuje Säuferowego Schnupka. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: 57jurand i Mala Mi co z wami ? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.10.11, 23:50 57jurand i Mala Mi,gdzie wasze 20% i wygranie wyborow ?? Macie jakiegos senatora ? Buhaha dla fantastow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi do Wytrycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 08:25 moje 20% właśnie pije kawę i próbuje się obudzić; pozostałe 80% siedzi w fotelu i kontempluje wpisy Wytrycha; jeśli Wytrychu 10% głosów wyborców,a co za tym idzie - wejscie do sejmu ruchu palikota - partii, która zarejestrowała się zaledwie 4 miesiące temu, uważasz, za brak wygranej, to nie wiem co o tobie mysleć; może ta odległosć za lasami i górami przysłania ci realną ocenę rzeczywistości,a może możliwość takiej oceny przysłania ci coś innego, albo - brak czegoś; pozdrawiam słonecznie w pochmurny dla wałbrzycha wtorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: do Wytrycha IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 09:46 Nic innego nie wypada jak szyderczo POgratulowac tak wspanialego wyniku na arenie katolandu !Buhaha ! 1,3 miliona oddanych na was glosow wprost POwala na glebe a prawde mowiac wznieca salwe smiechu przy otwartej kurtynie.Ma sie rozumiec,ze co 30-ty POlak jest za kraina pachnaca swinskim ryjem,gorzka zoladkowa i penisami jako slupy ogloszeniowe.No wprost sam Eden ! Wytrych proponuje ci wymiane POgladow na temat sukcesow i stanu gospodarki na dzien dzisiejszy i co was czeka w przyszlosci.Prosze wiec, POdaj choc jeden przyklad,gdzie nie ma syfu i swiat zachodni POzostal w tyle.Na POczatek jedno pytanie : jaka ma wartosc twoja nieruchomosc na dzien dzisiejszy a wytrych odpowie ci ile bedziesz placila corocznie od 2012 roku POdatku katastrofo-kastralnego.To tak na POczatek !Mina mi zrzedla na wiadomosc o bigosowej POgodzie w Walku.Ten u gory nie ma ani grama litosci dla Paliknotowych fantastow.U mnie w "ogrodach milosci" prawie 30 stopni w cieniu,bialy piasek i wiszace na glowa orzechy kokosowca w ksztalcie babskiej dupy (sorki).Jak myslisz malutka,gdzie to moze byc i ile nas gor i rzek dzieli ? POzdrawiam slonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do Wytrycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 10:39 skoro nad głową wiszą ci kokosy we własnym ogrodzie, to najpewniej nie w polsce placisz podatki, nie wpływają one też do kasy wałbrzycha; a skoro tak, to jakie masz prawo o tym dyskutować, krytykować, ośmieszać i ganić? wg mnie żadnego; skoro nie mieszkasz i nie pracujesz w tym kraju; twoja krytyka wobec tego i prześmiewczość jest równie egzotyczna co krytyczny głos w tym temacie ugandczyka mieszkajacego w ugandzie z ugandzkim paszportem; frustracje możesz wyładowywać w inny, dużo milszy sposób, niż w sposób obecny; chyba że już ci wyobraźni na to nie staje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: do Wytrycha IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 10:45 Odpowiem ci POzniej,ide zmienic pampersa ze smiechu ! Bis Bald ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do Wytrycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.11, 11:59 cewnik jest mniej kłopotliwy, choć równie żenujący; do dyskusji ze mną wracać nie musisz; bo jej prowadzić nie zamierzam - miłego, suchego dla ciała - dnia; Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: do Wytrycha 11.10.11, 12:30 przyjeto do wszelkiej wiadomosci. wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: do Wytrycha IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 13:22 Tja... Skoro salowa tak twierdzi to pewnie tak jest ! No coz,smiem POdejrzewac,ze malutka mi nie ma Staubsaugera i niewygodne tematy zamiata POd Tepicha wywijajac sie przy tym jak PISkorz w ukropie.A taka mialem wielka ochote POwalczyc na te dwa miecze z POd Grunwaldu !Malutka,prosze,nie rob Wytrychowi takie kuku i POwroc do dyskusji ! Blagam na funty szwajcarskie !!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: do Wytrycha 11.10.11, 13:32 fajnie bylo w walbrzychu, ale czas na nowe odkrycia na terenie polski. wytrych- wiecej o tobie na scianie: IP 88.71.193.* (*.pools.arcor-ip.net) pozdrawiam, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wilsberga Re: do Wytrycha IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.11, 14:32 Totalna kicha wilsberg !Ogarnela Cie cyklofrenia ? PO kim to masz ? POzdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś