Dodaj do ulubionych

Okna PCV - Wałbrzych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 15:57
Zamierzam kupić okna do mieszkania, ale nie wiem w jakiej firmie wybrać. Wiem, że jest wiele firm w Wałbrzychu, ale która robi dobrej jakości okna i co ważne która ma odpowiednich ludzi do montażu bo wiem z doświadczenia, że różnie to z nimi bywa jedni potrafią inni ciągle się uczą montować okna. Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Okna PCV - Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 20:39
      Ja zamawialam okna z matplastu ale z nowej rudy.jestem mega zadowolona.okna wysokiej jakosci no i mam 15 lat gwarancji na nie:)matplast jest producentem a nie dilerem.mam je juz 5 lat i nic sie z nimi nie dzieje.wszystko ok.polecam.
      • Gość: krzysiek Re: Okna PCV - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 21:24
        Polecam firme MAGDA M.Współpracują z firmą DRUTEX tyle że biorą taniej.Box znajduje się na abakusie obok reala.Miła obsługa a co najważniejsze dobra precyzja.Wiem bo montowali mi okna i rolety:)Polecam
        • Gość: Zenek Re: Okna PCV - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 08:16
          Firma Magda nie potrafi montować okien bo dopiero zaczynają biznes . Niech lepiej montują sobie te roletki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka