IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 20:06
przypominam, ze już wkrótce Andrzejki, ja już szukam miejsca gdzie spedzę ten wieczór...dawajcie propozycje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Walgard Re: andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 17:28

Zapraszamy na Andrzejki w klimacie PRL !!

Wstęp- 40zł od osoby (wymagane wcześniejsze rezerwacje!)

W tej cenie bufetowa serwuje:
      - Kotlet z kurczaka + ziemniaki + surówka (marchewka, chrzan)
      - Sałatka jarzynowa
      - Galareta drobiowa
      - Śledź z cebulą w oleju
      - Barszcz czerwony z pasztecikiem
      - Kawa i herbata

Bawić będziemy się przy polskich i zagranicznych hitach z czasów PRLu

Główną atrakcją wieczoru będzie
      - pokaz FIRE SHOW !
      - Wróżbita i wróżenie z Run oraz lanie wosku
      rezerwacja pod numerem telefonu 841 22 22
      • haba.baba Re: andrzejki 20.11.11, 15:02
        a popitka gdzie?
        • Gość: Walgard Re: andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 19:11
          Alkohol, napoje dostępne w barze, tyskie keg 0,5l-4zł, absolwent 0,5l-40zł
        • Gość: HA.HA BABA Re: andrzejki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.11, 08:51
          a popitka gdzie?JAK TO GDZIE(?!) WZWIK-Jak jesteś blisko to wiesz....JAKOŚĆ? Ale cena zajebista...
          ciekawi mnie ta niechec do wody
          nie gazowana - nie jest dobra ?, . no i ooooooooooo max srodkow nie wiadomego pochodzenia (czyli minimum kaca.)
          _______________________________________________________________________________
          zimny soczek , zajebisty jest z czarnej pozeczki, gites też jest pomarańcza i grejpfrut
          w klubach polecam piwo, bo najtańsze; )
          jak sie walnie pod pół litra to już wszystko jedno czym sie popija, może być woda; )
          • haba.baba Re: andrzejki 21.11.11, 12:49
            Jeśli mam być szczera,i to co wypisane jest w karcie wieczoru jest prawdziwe to jest godne uwagi i nie jest drogo powiedziałabym że bardzo tanio,aby było prawdziwe.Warto sprawdzić.
            • Gość: hmmm Re: andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 16:37
              jak coś jest tanie to wiadomo jakie jest...pomyślcie sami sam obiad to koszt min. 20 zł...wszystkie porządne imprezy są w granicach 100zł i na taką idę, wolę nie ryzykować...
              • Gość: andrzej Re: andrzejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 16:46
                To prawda , bo takie imprezy za 50,00zł to h.....ia. Jak kostka smalcu kosztuje 2,00zł to co można zrobić za 50,00zł.
                • Gość: Rynek W-CH Re: andrzejki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.11, 20:44
                  Jak zwykle w Wałbrzyskim Rynku będzie mnóstwo imprez andrzejkowych.
                  • mrsxy Re: andrzejki 22.11.11, 18:45
                    ms-xy.blogspot.com/ zapraszamy na bloga. w którym poruszamy min. temat andrzejek:)
                • Gość: ktos Re: andrzejki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.11, 21:24
                  w tej knajpie oferta jest interesująca
                  - a koszt wcale nie wyjdzie 40 zł tylko dolicz sobie 1,5 l wódki na 4 osoby - to koszt imprezki wychodzi 70 zł od osoby + coś do zjedzenia na miejscu i ok 100 zł się zamknie - i właściciel dobrze robi - jedzenie daje nazwijmy to po kosztach a zarobi na trunkach i zamówieniach dodatkowych

dla mnie oferta ok - tylko u mnie z czasem nie za bardzo więc chyba nie skorzystam.

PS - no i podejrzewam, że będzie w miare kulturalnie bo dzieciaków nie bedzie!!
      • Gość: M Re: andrzejki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 07:17
        Walgard, oferta andrzejkowa wydaje się być niezła. Mnie interesuje więc, czy organizujecie Sylwestra? Może jakieś szczegóły? Chyba, że macie jakąś stronę internetową, jeśli tak, proszę o linka. No i adres poproszę. Dzięki :)
        • Gość: Walgard Re: andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 14:48
          Sylwestra też organizujemy cena 150zł od osoby, będą cztery ciepłe posiłki oraz przekąski, w cenie jest także 0,5l wódki na osobę oraz 1l soku:) więcej informacji pod numerem telefonu 841 22 22
          • Gość: Walgard Re: andrzejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 14:49
            www.facebook.com/pages/Walgard/197723476955252 jesteśmy również na underground.walbrzych.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka