Gość: mati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 19:35 Orientuje się ktoś, czy w Wałbrzychu jest jakiś serwis oferujący naprawę odtwarzacza mp3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fcfdfd Re: naprawa mp3 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.12, 20:18 moze na hetmanskiej przed pocztą.. zalezy pewnie czy elektronika padła czy fizyczne uszkodzenie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renda Re: naprawa mp3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.12, 20:41 Na Hetmanskiej przed poczta to nie polecam niczego naprawiać. Nie dość ,że pracują tak buce, to jeszcze mają problemy z naprawami nawet starszych sprzętów (tradycyjne TV, magnetowid), wątpię czy wiedzą co to jest mp3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: naprawa mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 11:15 Nie wiem dokładnie co się zepsuło. Odtwarzacz notorycznie się zawiesza i nie odtwarza piosenek, natomiast radio działa bez zarzutu. Może to coś z twardym dyskiem. (creative zen) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: naprawa mp3 IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 11:31 Mati, w creativach bardzo często pada oprogramowanie. Bardzo łatwo można to samemu zrobić. Ja mam creative zen stone plus i raz na 2 miesiące zazwyczaj muszę mu reinstalować program. Odszukaj swój model na stonie: support.creative.com/ albo wpisz w goglach model (bo strona creativa szwankuje i nie ma wszystkich modeli, mojego np. od jakiegoś czasu nie można znaleźć na tronie) ściągnij firmware, podłącz kabel usb, uruchom aplikacje i heja, naprawione :) Odpowiedz Link Zgłoś