Gość: paneczka IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 17:47 dziś widziałam że postawili fotoradar w kozicach na strzegomskiej. gdzie jeszcze są fotoradary oprócz sikorskiego, batorego, główna, wieniawskiego, al.podwale no i strzegomska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawał chama Re: fotoradar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 19:32 Nigdzie. To jest jeden fotoradar, stawiany na zmianę w różnych lokalizacjach. Oprócz w/w są jeszcze: Moniuszki k/monaru, 2x Wałbrzyska, i pewnie jeszcze kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: fotoradar IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.12, 11:00 Proponuję wszystkim, którym ten śmietnik oraz ich obsługa działa na nerwy, przejeżdżając obok wystawionego fotoradaru, zatrąbić na obsługującego go CZARNUCHA i pozdrowić go środkowym palcem. Zawsze tak robię i sprawia mi to sporo satysfakcji. Mina czrnucha, bezcenna! Je@#$%ć fotoradar i SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Re: fotoradar IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.12, 12:02 Dla mnie to tylko banda darmozjadów i tyle. Po cholere stać 7-21 i pilnować cały etat fotoradaru np. na koło orlenu ?? na cholere opłacać darmozjadów. Łatwiej były by postawić maszty i je załadować tylko, że nasza kochana straż już by na tym nie zarabiała grubej kapuchy dla miasta. Druga sprawa na której zarabiają nasz kochana straż to Poczta Polska na piaskowej gdzie cały czas były miejsca i teren oddzielony na parkowanie. Z niewiadomych przyczyn od pewnego czasu można tylko parkować po prawej stronie bo postawiony został znak zakazu. A nasza kochana straż codziennie o 6 rano podjeżdża i wystawia kwitki. Szybka kasa i z auta dupska nie trzeba wystawiać za często :) Odpowiedz Link Zgłoś